Lainanmyöntäjä

Ikäraja

Lainasumma

Hae tästä

Freedom rahoitus

20 vuotta

500 – 40000 €

Hae tästä

uusimmat pikavipit heti tilille

19 vuotta

250 – 3000 €

Hae tästä

Ostosraha lainaa jopa 15 minuutissa ilman vakuuksia tai takaajia

20 vuotta

400 – 3000 €

Hae tästä

18 vuotta

100 – 2000 €

Hae tästä

Vivus

20 vuotta

10 – 2010 €

Hae tästä

Euroloan

18 vuotta

100 – 5000 €

Hae tästä

21 vuotta

50 – 2050 €

Hae tästä

Lainanmyöntäjä

Freedom rahoitus

uusimmat pikavipit heti tilille

Ostosraha lainaa jopa 15 minuutissa ilman vakuuksia tai takaajia

Vivus

Euroloan

Ikäraja

20 vuotta

19 vuotta

20 vuotta

18 vuotta

20 vuotta

18 vuotta

21 vuotta

Lainasumma

500 – 40000 €

250 – 3000 €

400 – 3000 €

100 – 2000 €

10 – 2010 €

100 – 5000 €

50 – 2050 €

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

 

Freedom Rahoitus

freedom rahoitusFreedom Rahoitus on tällä hetkellä yksi suosituimmista kulutusluoton tarjoajista ja sen kautta voit hakea erittäin suuria kulutusluottoja täysin ilman vakuuksia ja saat lainan heti tilille. Yhtiön valikoimaan kuuluvat lainat 500 – 30 000 euron väliltä ja voit valita itsellesi maksuaikataulun 1-12 vuoden väliltä. Saat aina yhdellä hakemuksella useita eri tarjouksia, jotka voit käydä rauhassa läpi ja valita itsellesi parhaiten soveltuvan kulutusluoton. Tai voit aina olla valitsematta, sillä hakeminen tähän mennessä ei vielä sido sinua mihinkään. Suosittelemme Freedom Rahoitusta lämpimästi etsit minkä suuruista lainaa tahansa. Tutustu lisää ja pistä laina tilaukseen jo tänään.

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Credit24

credit24Credit24 on ollut vuodesta toiseen jo useamman vuoden ajan tasaisen suosittu ja varma paikka, jos luoton tarve iskee, mutta 2013 vuoden aikana yhtiön suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Credit24 on uudistanut palvelunsa ja hinnat ovat nyt entistä halvemmat – kiitos korkokattoasetuksen, voit hakea lainaa ilmaisella hakemuksella verkosta 250-3000 € pankkitunnuksia hyödyntäen. Maksuaikaa lainoille saat erittäin joustavasti 1-24 kuukauden väliltä, sinä päätät kuinka paljon lyhennät pois. Yhtiö edellyttää, että joka kuukausi lainasta maksetaan vähintään 30 euroa. Suosittelemme Credit24:ää kaikille vähintään 19 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille, jotka ovat pikaisen lainan tarpeessa!

Hae Credit24 palvelusta

 

Ostosraha

ostosrahaJos tarvitset lainarahaa välittömästi tilille, on Ostosraha hyvä vaihtoehto, sillä yhtiö toimittaa rahat aina tilille 15 minuutissa klo 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Ostosrahan kautta voit hakea 400 – 3000 euron suuruista luottoa 12 – 60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Jos olet 20-vuotias ja luottokelpoinen voit hakea pikavippiä Ostosrahan sivujen kautta ilmaisella verkkohakemuksella. Tutustu ja tilaa Ostosrahan kautta lainaa heti ilman vakuuksia tai takaajia tilillesi jo tänään.

Hae Ostosrahalta

 

Lainasto

LainastoLainasto lainatuote on erityisen hyvä niille, jotka haluavat saada lainan pitkällä maksuajalla joustavasti ja edullisesti. Yhtiön kautta on nimittäin mahdollista saada lainaa nopeasti 200-2000 euron väliltä jopa 1-12 kk maksuajalla. Tästä syystä lainan korkokin on prosentuaalisesti lähes mitätön – hinnat ovat erittäin edulliset! Lainasto kannattaa jos tahdot joustavaa rahoitusta tilillesi ja täytät luottoon vaadittavat kriteerit eli olet luottokelpoinen ja vähintään 21 vuotta täyttänyt suomalainen henkilö. Tutustu ja tilaa joustava laina Lainastolta jo tänään.

Hae Lainastolta

 

Vivus

vivusVivus on toinen kestosuosikki ja myös halvimmista päästä. Yhtiön erikoistarjoukseen kuuluu myös ilmainen ensimmäinen pikavippi aina 10-400 € väliltä. Hyödynnä siis ensilainatarjous ja hae pikavippi ilmaiseksi Vivuksen kautta! Yritys on uudistanut hiljattain palveluaan ja sen lainatarjontaan kuuluu tätä nykyä lainat 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Vivus on joustava, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea halpa luotonmyöntäjä, jota voi suositella kaikille pikavipin tarpeessa olevalle. ’

Hae Vivukselta

 

Everyday

everydayEveryday tarjoaa joustoluottoa kätevästi luottokortin muodossa – poiketen kuitenkin jonkin verran normaaleista luottokorttimetodeista. Everyday nimittäin myöntää luottokortin puhelimeen ja kuluttaja pystyy hyödyntämään tätä nostamalla rahaa puhelimen/netin kautta omalle tililleen aina 20-2000 euron väliltä, mihin kellon aikaan tahansa, joten saat lainaa heti tilille. Everyday on siis yksi ainoista luottopalveluista, joka todella tarjoaa lainaa  netistä 24/7 ja pystyy myös toimittamaan rahat tilille nopeasti myös klo 23:n jälkeen. Tutustu ja tilaa Everydayn pikavippi nopeasti tilillesi.

Hae Everyday palvelusta

 

Euroloan

EuroloanEuroloan on uudistanut lainatuotteensa ja tarjoaa nyt kätevää luottotiliäpalvelua, johon sitoutuessasi saat siis itsellesi käyttöön 100-5000 euron luottotilin, josta voit tehdä nostoja milloin tahansa 50 euron tarkkuudella. Euroloan tarjoaa siis kätevää vararahoituskassaa, jota voit käyttää tiukan paikan tullen. Palvelu toimii ikään kuin luottokortin tavoin ja voit nostaa rahaa käyttöösi myös yöaikaan, joten käytännössä Euroloan tarjoaa 24/7 pikavippipalvelua! Lainaehdot ovat joustavat ja maksuaikaa on riittävästi sekä rahojen toimitus tilille on nopeaa. Yhtiö on myöntänyt lainoja jo 6 vuotta ja yritys on saanut useampia palkintoja vuosien varrella, joten voimme suositella myös Euroloania lämpimästi kenelle tahansa luoton tarpeessa olevalle.

Hae Euroloanilta

 

Tiedot päivitetty 14.10.2014

 

Oletko lainan tarpeessa ja haluat saada pikaista rahoitusta välittömästi tilillesi? Tämä lainavertailu auttaa sinua löytämään kaikista halvimman luoton vain muutamassa minuutissa. Katso alapuolelta mistä löytyy sinulle itsellesi parhaiten soveltuva luotto ja hae lainaa heti tilillesi. Päivitämme valikoimaa kaiken aikaa ja pyrimme pitämään tiedot ajan tasalla.

 

Moni pikaluottoja tarjoava yhtiö on uudistanut lainatuotteensa 31.5.2013 jälkeen

31.5.2013 klo 23:00 jälkeen astui voimaan siis lakiuudistus, joka teki pikavipin myöntämisen mahdottomaksi sellaisessa muodossaan kuin se vielä silloin oli, joten yhtiöiden oli pakko muuttaa lainatuotteitaan. Pikavippien korkokattouudistus sai aikaan lainojen voimakkaan vuosikoron laskun ja nykyään pikavipit ovat huomattavasti edullisempia kuin mitä ne olivat vielä hetki sitten. Tämä on erittäin positiivinen asia kuluttajan kannalta ja vihdoinkin on todella saatavilla nopeaa pientä rahoitusta kohtuullisin korkokuluin.

Lainaa hetiPikavippien korkokatolla tarkoitetaan sitä, että alle 2000 euron suuruisen lainan todellinen vuosikorko ei saa ylittää 50 prosenttiyksikkö. Vielä ennen pikavippien korkoprosentit huitelivat likimain tuhansissa ja joillakin firmoilla jopa niinkin käsittämättömän korkeissa prosenteissa kuin sadoissa tuhansissa.

Ryöstökorkoa ei siis enää saa pyytää ja kaikki ylimääräiset rahan nyhväämiskeinot ovat eliminoitu, esimerkiksi tekstiviesteistäkään ei enää saa ottaa lisähintaa, joten kuluja ei pääse kertymään myös sitäkään kautta. Kuluttajia siis suorastaan hellitään asialla ja voikin sanoa, että pikavippi on kesän alkupuoliskolta lähtien yli 7 kertaa edullisempi kuin mitä se oli ennen.

Pikavippi on käynyt hyvin kaupaksi myös kesän aikana ja vielä syksylläkin pikavippi tai laina on yhä suositumpi ja suositumpi. Voi toki johtua siitä, että ihmisten lainan tarve keskittyy usein loppukesän/syksyn alkupuoliskolla ja kun kesälomarahat on kulutettu alkaa olla taas aika palaamaan maan pinnalle, eli siis ikävä kyllä monen kohdalla se tarkoittaa täydellistä rahattomuutta. Tässä vaiheessa on tyydyttävä lainaamisen puolelle ja mikään muu ei ole tähän tarkoitukseen niin hyvä kuin uudistunut matalakorkoinen pikavippi!

Pitkän maksuajan lainat ovat helposti saatavilla myös 2013 vuoden kesän jälkeen

Jos tarvitset lainaa heti voit hakea sitä myös erittäin pitkällä takaisinmaksuajalla, sillä on olemassa yhtiöitä, joiden kautta voit hakea pikalainaa hyvinkin pitkin maksuajoin. Esimerkiksi yllä mainitun Halenslainan pikavippi / lainatuote on mahdollista hakea jopa 5 vuoden takaisinmaksuajalla – eli voit siis hakea 100 euron suuruisen pikavipin jopa 5 vuoden maksuajalla, jota lyhennät kuukauden välein pois. On myös olemassa lukuisa joukko muita yhtiöitä, joiden kautta laina on haettavissa todella pitkällä maksuajalla, Halenslaina lienee kuitenkin tässä kärkipäässä, sillä yksikään yhtiö ei myönnä noin pieniä lainasummia 5 vuodeksi lainaan.

Mitä voidaan odottaa tulevina kuukausina tai vuosina – pysyvätkö pikalainatuotteet ennallaan? Saako luottoa verkon kautta yhä normaaliin tapaan?

Tämä kappale on syvää ja puhdasta spekulointia siitä, mitä pikavipeille tapahtuu tulevaisuudessa. Nythän niille saatiin jo armoton muutus, kun korkokatto astui voimaan. Vielä ennen esim. 100 euron pikavippi kustansi lainaajalle 20-30 euroa, joissain tapauksissa vielä enemmän ja nykyään 100 euron vippi / laina liikkuu parin euron hinnoissa eli roimasti ollaan tultu alas.

Mietinnän aihetta herättävät kuitenkin uuden tyyppiset laina tuotteet, eli mitä niille tulee tapahtumaan? Korkeakorkoinen luottokortti on hieman kyseenalainen, mutta toisaalta niiden lainan myöntäminen on käytännössä sama asia kuin luottokortilla tehty pienempi käteisnosto, jonka todellinen vuosikorkoprosentti on yli tämän ”sallitun” rajan. Voi siis olla, että tulevaisuudessa näitäkin tullaan viilailemaan jos meidän päättäjämme sille tuulella sattuvat, sitä kun ei koskaan tiedä. Tällä hetkellä luottoala voi kuitenkin hyvin ja olisi sangen katastrofaalista jos muutoksia tulisi vielä tapahtumaan ei-suotuisaan suuntaan korkoprosentteja koskien. Oli kyseessä sitten pikalaina tai kulutusluotto tai mikä tahansa luottokortti, ei korkoja tulisi enää viilata mihinkään suuntaan.

Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että ihmisten on saatava luottoa jostain – tai yleensäkin lisärahoitusta. Luoton tarve kun on kasvussa ja jos korkoja alennetaan vielä, tulevat luottofirmat varmasti lopettamaan pikavipin tai lainan myöntämisen siihen paikkaan, sillä katteet painuvat yksinkertaisesti vain liian alas ja toiminnasta tulee näin ollen kannattamatonta. Tämä efektihän saatiin jo aikaan pikaluotoissa ja pikavippi ei ole enää entisensä, sillä useat ovat lopettaneet ja monet tiputtivat hinnat mikrotasolle (lue: lähes nollakate).

Yleistä tietoa

Tarjolla on useita eri yrityksiä, joilta voi hakea lainaa. Voidaan puhua jopa useista kymmenistä eri yrityksistä, jotka myöntävät lainoja. Netistä myöskin löytyy yrityksiä, jotka kilpailuttavat lainatarjouksia kuluttajan puolesta, jotta hakeminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Aikaisemmin piti aina lähettää erillinen hakemus jokaiseen yritykseen, josta halusi lainatarjouksen, mutta nykyään se ei enää ole tarpeen.

Kannattaa siis tutustua myös näihin vertailuja tarjoaviin yrityksiin, vaikka ne eivät aivan kaikkia lainoja tarjoavia yrityksiä vielä tavoitakkaan.

Miksi hakisin lainaa netistä, kun voin hakee lainaa pankistakin?

Netissä toimivat yritykset päihittävät perinteiset pankit palvelun nopeudessa ja joustavuudessa. Lainahakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa. Niitä yleensä käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana, joten tavalliset pankit eivät pysty tarjoamaan yhtä hyvää palvelua.

Hakemusten käsittely on myös todella nopeaa ja parhaimmillaan voi saada lainapäätöksen jopa 15 minuutissa. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat voidaan siirtää lähes välittömästi hakijan tilille. Suurimpien pankkien kanssa asioidessa rahat usein näkyvät tilillä heti, mutta joskus saattaa siinä mennä pari pankkipäivää.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lähes kaikki netissä toimivat yritykset myöntävät lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Usein vain silloin tarvitsee jonkun vakuuden tai takaajan, jossa haettu lainasumma on todella suuri tai haluaa todella pitkän maksuajan lainallee.

Se aina vaihtelee yrityksen mukaan, mutta osa myöntää suuriakin lainoja ilman vakuuksia tai takaajia, kunhan vain hakijan maksukyky on hyvä. Tosin mikäli mahdollista, niin kannattaa hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, koska silloin voi saada lainaleen paremmat ehdot ja edut. Se kuitenkin aina puolittaa yrityksen riskin, jos hakijana on kaksi henkilöä.

Tavallisesti yhteishakijana tai toiselta nimetään rinnakkaishakijana toimii avio- tai avopuoliso, mutta toki myös vaikka yhdessä sukulaisen kanssa voi hakea lainaa. Yhteishakijan ei tarvitse edes asua samassa taloudessa, joten kuka tahansa hakija, joka täyttää yleiset hakuehdot voi toimia yhteishakijana.

Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa?

Lainaa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Moni hakija usein käyttää lainaa yllättävien kulujen hoitamiseen, mutta tokihan sen voi myös käyttää vaikka lomamatkan maksamiseen. Usein esimerkiksi lentoja ei voi maksaa osamaksulla, mutta lainalla voi kuitata koko matkan yhdellä kertaa ja lyhennellä sitä sitä sitten osissa kaikessa rauhassa takaisin. Saattaa nimittäin olla, että juuri se yhteinen kaksi viikkoa, jonka voi vaikka puolison kanssa käyttää lomailuun jäisi muuten hyödyntämättä, niin lainan avulla sekin onnistuu.

Hakemuksessa ei tavallisesti edes kysytä syytä, että mihin lainaa tarvitsee. Onhan toki jokaisen oma asia, että mita haluaa rahoillaan tehdä.

Onko mahdollista saada monta lainaa samaan aikaan?

Se ei tavallisesti ole mahdollista. Usein voi saada vain yhden lainan samasta paikasta. Joskus saattaa tosin olla mahdollista korottaa lainasummaa, mutta tätä mahdollisuutta eivät kaikki yritykset tarjoa.

Mikäli on jo lainaa ennestään, niin osa yrityksistä silti saattaa myöntää uuden lainan. On tärkeää, että on hoitanut aina kaikki maksut ajallaan ja luonnollisesti maksuhäiriömerkintää ei saa hakijan tiedoista löytyä. Käytäntö vaihtelee yrityksestä riippuen, mutta hakijan maksukyky toki nousee suureen rooliin, koska hakijan pitää pystyä lyhentämään jo olemassa olevia lainoja, sekä mahdollista uutta lainaa.

Miten vältyn maksuvaikeuksilta?

Kannattaa aina pyrkiä ennakoimaan raha-asiansa mahdollisimman hyvin. Budjetin voi laatia itselleen vaikka tietokoneen avulla ja sitten sinne on aina helppo lisäillä tuloja ja menoja tarpeen mukaan.

Ei myöskään kannata tehdä hankintoja osamaksulla, paitsi aivan poikkeustapauksissa, koska osamaksulla tehdyt hankinnat tulevat aina kalliimmaksi, kuin kerralla maksetut.

Jos on taipumusta heräteostoksiin, niin itseään psyykkaamalla voi niitäkin vähentää. Myöskin pelkästään se, että pitää kuluista kirjaa auttaa usein hillitsemään rahankäyttöä. Päiväkirjaa voi helposti pitää vaikka kännykkää apuna käyttäen ja merkata aina ylös, kun käyttää rahaa johonkin. Sillä tavalla tietää varmasti, että mihin rahaa kuluu, koska monella on vaikeuksia hahmottaa rahankäyttöään.

Comments are closed.