Pikalainapaikka

Pikalainasumma

Ikärajat

Hae pikalainaa

uusimmat pikavipit heti tilille

250 – 3000 €

19 vuotta

Hae tästä

vivus-pikalainat-verkosta-luottoa-nopeasti

10 – 2010 €

20 vuotta

Hae tästä

50 – 2050 €

21 vuotta

Hae tästä

Freedom rahoitus

500 – 40000 €

20 vuotta

Hae tästä

hae uudet pikalainat joustavasti

100 – 600 €

20 vuotta

Hae tästä

pikavippivertailu auttaa saamaan halvimmat pikavipit

100 – 5000 €

18 vuotta

Hae tästä

Pikalainapaikka

uusimmat pikavipit heti tilille

vivus-pikalainat-verkosta-luottoa-nopeasti

Freedom rahoitus

hae uudet pikalainat joustavasti

pikavippivertailu auttaa saamaan halvimmat pikavipit

Pikalainasumma

250 – 3000 €

10 – 2010 €

50 – 2050 €

500 – 40000 €

100 – 600 €

100 – 5000 €

Ikärajat

19 vuotta

20 vuotta

21 vuotta

20 vuotta

20 vuotta

18 vuotta

Hae pikalainaa

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

Hae tästä

 

Vivus

VivusVivus tarjoaa pikalainan kaikille uusille asiakkailleen täysin ilman kuluja jopa 400 euroon asti. Palvelu on helppokäyttöinen verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja – myös rahojen toimitus tilille tapahtuu n. 15 minuutissa viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välillä. Vivus tarjoaa lainaa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuaikataululla, eräpäivän siirtäminen on mahdollista, mikäli kuluttaja näin haluaa. Ikäraja palvelussa on 20 vuotta. Vivus on hyvä vaihtoehto ja erityisen hyvä se on niille, jotka eivät ole ilmaista ensilainaa hyödyntäneet.

Hae Vivukselta

 

Risicum

RisicumRisicum on uudistunut erittäin hyvä lainapalvelu, jonka kautta kuluttajat saavat pikalainaa edullisesti 50-2050 € väliltä tai vastaavasti joustolainaa 500-1000 € väliltä. Ikäraja palvelussa on 20 vuotta ja voit hakea vippiä muutamassa minuutissa netin kautta tehdyllä hakemuksella. Rahojen toimitus tilille tapahtuu nopeasti ja saat joustavan maksuaikataulun lainallesi. Risicum on toiminut alalla jo vuodesta 2005 ja se on avannut ovensa uudestaan 2015 vuonna – tutustu ja tilaa lainasi jo tänään.

Hae Risicumilta

 

Credit24

credit24Credit24 on myös loistava vaihtoehto jos etsit lainaa 250-3000 euron väliltä ja haluat saada sen ennen kaikkea halvalla! Halvempaa vaihtoehtoa ei nimittäin taida ollakaan, varsinkaan jos on kyseessä hieman suurempi yli 500 euron pikalaina. Credit24:n lainat on haettavissa joustavalla 1-24 kuukauden maksuaikataululla ja minimi lainanlyhennys kuukaudessa on vaivaiset 30 euroa. Credit24 sopii hyvin siis niillekkin, jotka pystyvät maksamaan lainasta pois vain vähän kuukaudessa. Tutustu ja hae joustava sekä halvin Credit24:n joustolimiitti pikaisesti verkosta.

Hae Credit24 palvelusta

 

Ostosraha

ostosrahaOstosraha tarjoaa pikalainat 400-5000 euron väliltä ilman vakuuksia tai takaajia 12-60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Palvelu on erittäin ripeää, sillä saat lainapäätöksen heti, jonka jälkeen rahat siirretään pian tilillesi. Vippi on yleensä tililläsi jopa alle 15 minuutissa ja saat kaikki pikalainat pitkällä maksuajalla edullisesti ilman vakuuksia. Taustalla toimii pitkään alalla toiminut OPR-Vakuus, joka on alan parhaimmistoa ja sen asiakastyytyväisyys on taattua. Kaikki siis toimii niin kuin pitääkin ja palvelu on nopeaa sekä ammattitaitoista – tutustu lisää lainaehtoihin ja pistä Ostosrahan vakuudeton ja markkinoiden nopein laina heti tilaukseen!

Hae Ostosrahalta

 

Freedom Rahoitus

freedom rahoitusFreedom Rahoitukselta voit hakea lainaa 500 – 50 000 euron väliltä eli myös hieman suuremmat kulutusluotot ovat helposti haettavissa täältä. Olemme huomioineet jokaisen lainaajan eli jos tarvitset suurempaa rahoitusta kannattaa kääntyä Freedom Rahoituksen puoleen. Voit hakea vakuudetonta lainaa kätevästi netistä jopa 1-12 vuoden maksuajalla. Pistä hakemus eteenpäin ja saat vastaukseksi useita eri lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainan. Freedom Rahoitus tarjoaa myös jokaiselle lainaajalle oman henkilökohtaisen ja ilmaisen lainakonsulttihenkilön, joka auttaa tarvittaessa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Lue lainaehdot ja tutustu yhtiöön sekä hae lainaa ilman vakuuksia heti!

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Trustbuddy

trustbuddyTrustbuddy on siinä mielessä ainutlaatuinen lainafirma, sillä sen kautta saat pikavipit aina täysin ilman kuluja jos lyhennät vipin pois 14 vuorokauden sisällä. Trustbuddy tarjoaa pikalainoja 100-600 euron väliltä ilmaisella hakemuksella netistä ja hakemuksen voit jättää sisään koska vaan. Voit myös halutessasi siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin pientä lisämaksua vastaan. Yhtiön hinnat eivät muutenkaan päätä huimaa, vaikka et maksaisikaan pikalainaa pois 2 viikon sisään. Tutustu lisää edulliseen, joustavaan ja reiluun Trustbuddyyn ja hae vippiä heti tilillesi!

Hae Trustbuddylta

 

Everyday

EverydayEveryday tarjoaa edullisen joustoluoton 20-2000 euron väliltä joustavalla 45 vuorokauden keskimääräisellä maksuaikataululla. Voit tehdä nostoja rajattomasti verkon/puhelimen kautta suoraan tilillesi ja korko maksetaan vain nostetusta lainasummasta. Ikäraja palvelussa on 21 vuotta ja voit täyttää hakemuksen netissä parissa minuutissa. Everyday on luotettava ja pitkään alalla toiminut vippiyhtiö, jota voi suositella kenelle tahansa lainan tarpeessa olevalle.

Hae Everyday palvelusta

 

 Artikkeli päivitetty 5. Huhtikuu, 2016.

 

Pikalainat ja vertailut

  1. Pikalainat – iPikalainat.fi
  2. Pikalainasta.fi

 

Yläpuolelta löydät kätevästi listattuna pikalainayritykset, jotka tarjoavat valitsemasi kokoista lainaa. Olemme huomioineet vertailussa erityisesti lainojen hinnat, yleiset lainaehdot sekä niiden selkeyden, yhtiön luotettavuuden ja toimivuuden sekä lisäksi lainan toimittamisen nopeuden.

 

Mistä edullisin pikalaina heti tilille? Meiltä löytyy tämän hetken markkinoiden halvimmat pikalainat kätevästi listattuna. Olemme huomioineet kriteereissä lainojen todellisen vuosikoron, joustavuuden, nopeuden ja luotettavuuden. Jokainen alapuolella mainittu firma on siis takuu varmasti markkinoiden parhaimmasta päästä ja suurin osa alapuolella olevista on myös kuluttajien kestosuosikkeja.

Mistä löytyy kaikista pienikorkoisimmat lainatuotteet?

Nykyään pikalainan saaminen on helppoa ja itse asiassa myös halpaa. Ennen vielä pienempi laina kustantaa lainaajalle maltaita ja korkoprosentit pyörivät sadoissa tai jopa tuhansissa prosenteissa. Näin ei kuitenkaan enää ole, sillä korkokattoasetus sai aikaan tuntuman korkojen laskun kaikissa alle 2000 euron pikalainoissa. Tämä on kuluttajan onni ja nyt edullisen lainan löytäminen ei vie niin tuhottomasti aikaa kuin ennen ja koska vaihtoehdotkin ovat vähentyneet dramaattisesti, on halvan pikaluoton löytäminen monin verroin helpompaa ja nopeampaa!

Edullisimmat pikalainat löytyvät tämän artikkelin avulla, se jos joku on selvää. Sivuston tiimi on tehnyt suuren työn ja suorittanut lainavertailun siten, että jokaiselle pikalainaa etsivälle löytyy Pikalainatvarmasti sopivan kokoinen pikavippi – oli lainan tarpeesi sitten pieni tai suuri.

 

Olemme huomioineet kaiken suuruisen lainan tarpeessa olevat

Olemme yrittäneet huomioida kaikki lainan hakijat ja omasta mielestämme olemme siinä varsin hyvin onnistuneetkin, sillä lainahaarukka sivustolla on valtava, alkaen 20 eurosta aina 30 000 euroon asti ja jokainen näistä on vielä varusteltu netin halvimmilla hinnoilla.

Lainaaminen käy kaikista helpoiten jos sinulla on pankkitunnukset. Vipin saaminen ilman pankkitunnuksia on nykyään jopa mahdotonta, kaikki yritykset vaativat ne ja ei ihme, sillä tämän kätevämpää systeemiä todistaa henkilöllisyys tuskin on olemassa. Vielä ennen oli mahdollista hakea pikalainaa puhelimella tai ilman pankkitunnuksia, mutta tämä on kuitenkin 2014 vuonna jo jäänyt pois kuvioista.

Tämä kuitenkin tuskin tuottaa ongelmia, sillä lähes jokaiselta täysi-ikäiseltä löytyy varmasti pankkitunnukset, joilla tunnistautua palveluun.

TUPAS-palvelutunnistautuminen on äärettömän kätevä, sillä näin yhtiö saa suoraan lainaajan tiedot käsiinsä ja näkee samalla onko tällä maksuhäiriötaustaa.

Jos sellainen löytyy, pysähtyy lainan hakeminen välittömästi kuin seinään eli myös pikalainoja ilman luottotietoja on nykyään kiven alla ja hyvä näin. Kukapa sitä nyt jo ennestään velkaiselle ja suurella todennäköisyydellä myös maksukyvyttömälle alkaa mitään lainaamaan. Hyväntekeväisyydestä kun tässä ei kuitenkaan ole kyse vaan pelkästä bisneksestä.

Artikkeli päivitetty 05.04.2016

Comments are closed.