CashBuddy.fi

8 helmikuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 8 helmikuun, 2023)

Cashbuddy lainaa heti jopa 3000€CashBuddy Oy suomalainen lainatarjoaja, joka on osa ruotsalaista JSM Financial Groupia. CashBuddy on perustettu vuonna 2014 ja sen toimitusjohtajana toimii Lasse Itkonen. Asiakastieto.fi:n mukaan CashBuddy Oy työllistää Suomessa 5 henkilöä. CashBuddy pyrkii tarjoamaan asiakkailleen luottoa nopeasti ja onkin panostanut lainan hakemiseen mobiilissa. Cashbuddylla on yli 100 000 tyytyväistä asiakasta.

 

 

Lainatuotteet

Kaikki CashBuddyn lainatuotteet ovat pääasialliseti vakuudettomia kulutusluottoja, vaikka niitä markkinoidaan erikseen pikavippinä ja pikalainana. Kulutusluotot käsittävät kaikki vakuudettomat alle 50 000 euron lainat. Kulutusluotoissa vakuudettomuus on juuri se asia mikä erottaa sen vakuudellisesta pankkilainasta. Pankkilainassa vakuuden sijasta käy myös henkilötakaus.

CashBuddy.fi on suosittu pienlainantarjoaja. Sen sivuilla käy päivittäin noin 400 ihmistä ja kuukausittainen veto sivustolla on hieman alle 12 000 ihmistä. Cashbuddy antaa myös 4000 lainapäätöstä viikossa. CashBuddy onkin palvellut jo yli 100 000 asiakasta ja kaikki ovat poistuneet tyytyväisinä.

Pikavippi

Kaikkia alle 2000 euron vakuudettomia kulutusluottoja nimitetään kansankieleisesti pikavipeiksi. Pikavipit lasketaan silti kuuluviksi kulutusluottojen kategoriaan. Pikavippien omnaislaatuisuutena on, että ne ovat lyhytaikaisia, yleensä alle 5 viiden vuoden takaisinmaksuajalla varustettuja, päivittäiseen kulutukseen tarkoitettuja luottoja.

Yhtenä ominaisuutena pikavipeillä on myös, että niitä on helppo hakea ja saada myös liikkeessä ollessa. CashBuddyn pikavippiä voi hakea kätevästi myös mobiilissa, eli puhelimella tai tabletilla. Hakijan kannattaa kuitenkin muistaa varata kaikki vaadittavat dokumentit valmiksi.

Kesäkuussa 2013 eduskunta sääti lain, joka määräsi kaikille alle 2000 euron luotoille ja lainoille korkokaton. Korkokatto saadaan kun markkinaehtoiseen viitekorkoon lisätään 50 prosenttia. CashBuddyn Pikavipissä on myös korkokatto, joka on tällä hetkellä 50,5% (2016). CashBuddyn pikavippien korko on alkaa 14,9 prosentista. Esimerkiksi 1000 euron pikavipissä korko on aina alle 18 prosenttia.

Vaikka CashBuddyn pikavippeja tarjotaan alle 1000 euron erissä, on lainattava summa aina 2000 euroa.

Asiakas sitoutuu aina 2000 euron pikaluottosopimukseen.

CashBuddyn pikavipit tarjoavat asiakkaalle jopa 5 vuotta maksuaikaa ja joustavan lyhennysohjelman. Asiakas voi halutessaan muuttaa pikavipin maksuerän kokoa tai ottaa maksuvapaan kuukauden. Mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen on hyödyllinen erityisesti silloin jos sattuu joutumaan tilapäisiin maksuvaikeuksiin.

Cashbuddyn pikavippiä voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa ja laina maksetaan tilille seuraavan arkipäivän kuluessa. Luottopäätöksen CashBuddy lupaa 93 prosentissa tapauksista jo minuutin sisällä.

Laina

Cashbuddy markkinoi lainaansa myös remonttiluottona, matkarahana ja kulutusluottona. Tämä kertoo palvelun nopeaudesta ja halusta toteuttaa asiakkaan yllättävät rahoitustarpeet pikaisesti. CashBuddy lupaa hakijalle välittömän luottopäätöksen ja kuluerittelyn. Hakija voi itse päättää hyväksyykö luottotarjouksen.

Cashbuddyn pikalaina käsittää summat 2000 eurosta ylöspäin. Kuten mainittua, sitä pienemmät summat ovat pikavippejä.

Cashbuddyn laina-aika vaihtelee 12 kuukaudesta 60 kuukauteen. Mitä pidemmän maksuajan asiakas valitsee, sitä pienempi on hänen kuukausieränsä.

Cashbuddy tarjoaa pikalainalleen myös joustavuutta ja asiakas pystyy kätevästi muuttamaan maksusuunnitelmaansa.

Pikalainassa on myös korkokatto – todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä 55 prosenttia.

Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaansa lainankorotusta. Lainankorotusta käsitellään kuitenkin uutena luottona asiakkaalle ja siihen pätevät samat ehdot kuin aikaisempaankin, ja prosessi on sama. Asiakkaan täytyy lähettää kaikki ensimmäisessä lainahakemuksessa lähettämänsä dokumentit uudestaan kuten esimerkiksi kopiion palkkakuitista.

Saadakseen lainaa CashBuddylta hakijalla täytyy olla myös seuraavat asiat valmiina:

 • Hakijalla täytyy olla verkkopankkitunnukset
 • Hakijalla täytyy olla puhelinnumero
 • Hakijalla täytyy olla sähköpostiosoite.
 • Hakijalla täytyy olla tulotosite sähköisessä muodossa

Tulotositteen hakija voi joko skannata ja tallentaa koneelleen, tai ottaa kuvan puhelimella ja liittää sen mobiilissa täyttämäänsä hakemukseen.

Asiakkaan täytyy myös muistaa muut yleiset lainaehdot.

Yleisiä lainaehtoja CashBuddylla on:

 • Hakijan on oltava yli 20-vuotias.
 • Hakijalla on oltava säännölliset palkka – tai eläketulot.
 • Hakijan työsuhde voi olla vakituinen, määräaikainen, koeajajlla tai osa-aikainen – kunhan tulot ovat riittävät.

Riittävät tulot tarkoittavat riittävää käyttövaraa lainojen hoitoon. Käyttövara puolestaan lasketaan hakijan ilmoittamien tulojen pohjalta. Hakijan kannattaa myös muistaa ilmoittaa tulonsa niin kuin ne tulotositteessa on merkitty. Tämän tiedon väärin täyttäminen on yleisimpiä syitä lainahakemuksen hylkäykselle.

Käyttövara lasketaan yksinkertaisella kaavalla ja se tarkoittaa käytännössä summaa mikä hakijalle jää käyttöön kun siitä vähennetään asumiskulut ja muut kuukausittaiset maksut, kuten muut lainanhoitokulut. Jos käyttöön jäävä netto-osa on liian pieni – lainaa ei myönnetä ja hakijalle lähtee hylkäävä päätös.

Hakijan kannattaa myös huomioida, etteivät kuukausittaiset tuet ole mukaan laskettavaa tuloa, vaan tulojen täytyy olla nimenomaan palkkatuloa.

Sen takia myöskään seuraavat tuet eivät ole tuloa:

 • Opintotuki
 • Vanhenpainpäiväraha
 • Sairauspäiväraha,
 • Kuntoutustuki
 • Työmarkkinatuki
 • Kelan maksama peruspäiväraha
 • Ansiosidonnainen työttömyyskorvaus

Yhteystiedot

Postiosoite
Cashbuddy Oy
PL 32
00101 HELSINKI

Sähköposti

asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Puhelin

010 802 252

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Arkisin 9 – 12.30

Post by Toimitus