Credit24:n joustolimiitti

16 heinäkuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 16 heinäkuun, 2024)

Credit24 kannattaa jos etsit lainaa edullisesti 250-3000 euron väliltä. Lainan saaminen sitä kautta on helppoa ja nopeaa tapahtuen verkon kautta kätevästi ilmaisella lainahakemuksella. Credit24:n monipuolinen joustolimiitti tarjonta on myös hintojensa ja joustavuutensa perusteella markkinoiden kärkipäästä eli ei muuta kun tutustumaan.

credit24 joustolimiittiCredit24:n kautta voit valita lainan ja sen kuinka pitkän maksuajan sille otat, aina 1-24 kuukauden väliltä. Yhtiö edellyttää lainaajan lyhentävän lainasta vähintään 30 euroa kuukaudessa.

Credit24:n kautta lainatessa lainaajalta tulee löytyä säännölliset tulot ja myöskin maksuhäiriömerkintöjen kanssa mennään nollatoleranssilla eli niitä ei saa olla. Ikää täytyy olla mittarissa vähintään 19 vuotta, jotta lainan saaminen onnistuu. Credit24:n kautta lainan saaminen on suhteellisen helppoa ja ikäraja keskimääräistä alhaisempi!

  • Lainaa tarjolla 250-3000 euroa
  • Maksuaikaa 1-24 kuukautta
  • Yksi parhaista rahoitusyhtiöistä

Suosittelemme yhtiötä lämpimästi kaikille, jotka etsivät joustavaa rahoitusratkaisua ja hakevat 250-3000 euron lainaa. Pääset tutustumaan yläpuolella olevasta painikkeesta yhtiöön lisää ja täyttämään lainahakemusta!

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”credit24″ target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Credit24 on edullinen ratkaisu rahoitukselle

Jo vuosia Credit24 on ollut yksi ehdottomasti parhaista netissä toimivista rahoitusyhtiöistä. Ehdot lainoissa ovat selkeät, hinnat edulliset ja kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Lainatuotteita voit valita 250-3000 euron suuruisen luottotilin väliltä ja sieltä voit nostaa käyttöösi sen verran kuin sitä tarvitset. Rahojen siirto luottotililtä käyttöösi nopeasti joko netissä, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Maksuaikaa voit luotollesi ottaa 1-24 kuukautta. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sivustomme ylläpito pitää Credit24 lainapalvelua ehdottomasti netin parhaimmistona.

 

Mitä Credit24 edellyttää lainaajalta?

Lainan hakijan tulee olla vähintään 19-vuotias. Riippuen paljon lainaa haet niin sinulta vaaditaan vakituisia tuloja. Tulorajat voit varmistaa Credit24 asiakaspalvelusta. Tulojen lisäksi tarvitset puhelinliittymän, vakituisen osoitteen Suomesta sekä Suomalaisen pankkitilin johon sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnukset tarvitset jotta voit kirjautua palveluun. Tämä parantaa turvallisuutta koska kukaan ei täten voi hakea toisen nimissä lainaa.

 

Credit24:n joustolimiitin suuruuden päätät itse

Luottoa voit hakea 250-3000 euroa ja luottotililtä sitten nostaa käyttöösi sen verran kuin haluat. Kuluja maksat aina ainoastaan siitä summasta, jonka otat käyttöösi. Maksuaikataulu on sovittavissa 1-24 kuukautta.

Credit24:n joustolimiitti ottaa elämäntilanteesi huomioon

Credit24 on Suomen markkinoiden johtavia nettiluottoyrityksiä. Luottoraja palvelussa on 100 ja 3 000 euron välillä.Todellinen vuosikorko on 50,2 %, ja takaisinmaksu tulee suorittaa 36 kuukauden kuluessa. Luottopalvelun vahvuutena on se, että piilokuluja ei synny. Avausmaksuja, kiinteitä kuukausimaksuja tai vuosimaksuja ei siis ole, joten pysyt hyvin kartalla kokonaiskustannuksista.

Credit24 on kansainvälinen yritys, joka toimii Suomen lisäksi myös Australiassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa. Yrityksen Suomen osasto toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisuudessa, ja toiminnan takana oleva IPF Digital Finland Oy on rekisteröity luotonantaja.

 

Joustoluotto on moderni vaihtoehto pikavipeille ja pankkilainoille

Credit24:n joustolimiitti on nykyaikainen turvaverkko elämän yllätysten varalle. Niin mukavaa kuin olisikin, että elämä seuraisi omia suunnitelmia, niin ei kuitenkaan aina ole ja talous saattaa elämän pyörremyrskyissä heilahdella. Tällöin joustoluotto auttaa talouden paikkaamisessa.

Asiakas maksaa vain nostetusta luotosta, itse luottopäätös ei maksa mitään. Joustoluotto on varteenotettava vaihtoehto jäykille pankkilainoille ja kalliille pikavipeille. Hakeminen sähköisesti on vaivatonta,ja päätöksen saa välittömästi.

Keskimäärin rahannostossa kuluu vain 15 minuuttia ja rahat ovat tililläsi. Rahansiirto on käytössä kello 8–22. Luoton myöntämisen jälkeen pystyt siis rahantarpeen iskiessä siirtämään rahaa tilillesi hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

Luottorajan puitteissa voitnostaa niin paljon tai niin vähän kuin itse haluat. Myös takaisinmaksun aikataulun pystyt suunnittelemaan itse, kunhan 36 kuukauden maksimitakaisinmaksuaika ei ylity. Joustolimiitti-luotot siis mukautuvat vastamaan tarpeitatilanteen eläessä.

Luottorajaa voi laskea tai nostaa Credit Online -palvelussa

Valittu luottoraja ei ole kiveen hakattu. Luottorajaa pystyy nostamaan ja laskemaan Credit Online ‑palvelussa. Luottorajan nostaminen on ilmaista, ja saat luottorajan korotuksen yhteydessä tehdä aina yhden noston ilman nostopalkkioita. Luottorajan nostaminen perustuu automaattiseen kokonaisarvioon muuan muassa luottosuhteen kestosta, maksukäyttäytymisestä ja asiakashistoriasta. Kirjautumalla palveluun näkee, onko luottorajan korottaminen mahdollista.

Myös luottorajan laskeminen on mahdollista. Toisin kuin luottorajaa nostettaessa, on tämä palvelu maksullinen. Luottorajan alentaminen maksaa 20 euroa ja kuten luottorajaa nostettaessakin, kirjautuessa palveluun näkee, onko tämä palvelu itselle saatavissa. Kulut maksetaan uuden luottorajan hinnaston määräämällä tavalla sekä luottorajaa pienennettäessä että suurennettaessa.

 

Maksuvapaa kuukausi tuo helpotusta taloudellisesti tiukkoina kuukausina

Maksuvapaan kuukauden voit pitää silloin, kun edellisen kuukauden maksu on hoidettu moitteettomasti eikä maksuviiveitä löydy. Tältä kuukaudelta ei tarvitse lyhentää lainaa, mutta myöskään rahanostot eivät kuukauden aikana ole mahdollisia.Seuraavien kuukausien laskujesi erämaksuihin lisätään maksuvapaan kuukauden korko- ja tilinhoitomaksut. Lisäksi maksuvapaan kuukauden pitämisestä peritään 20 euron palkkio.

Maksuvapaa kuukausi turvaa maksukykysi silloinkin, kun eteen sattuu yllättäviä menoja. Ei siis ole maailmanloppu, jos yhdessä kuussa lyhennyksiä ei pysty maksamaan, vaan ratkaisuna voi hakea maksuvapaata kuukautta.

 

Mitä jos laskun maksu kuitenkin myöhästyy?

Lyhennyserien maksamatta jättäminen on sopimusrikkomus. Maksamatta jääneestä laskusta peritään viivästyskorkoa sekä mahdollisesti muistutus- ja perintäkuluja. Tavallisesti maksumuistutus lähetetään 14 vuorokautta laskun eräpäivän jälkeen. Jos maksu on edelleen maksamatta maksumuistutuksen eräpäivänä, siirtyy laina perintään.

Laskun eräpäivää voi tarvittaessa pyrkiä muuttamaan. Eräpäivän muuttaminen maksaa viisi euroa. Tämä summa lisätään laskun minimikuukausierään. Eräpäivämuistutus maksaa yhden euron.

Sujuvat mobiilipalvelut helpottavat laina-asioiden hoitoa

Nykyaikana moni hoitaa asiat mieluiten puhelimen välityksellä, sillä matkapuhelin kulkee yleensä siellä, missä omistajansakin ja on monelle suorastaan kädenjatke. Mobiilipalvelu löytyy osoitteesta m.credit.fi. Täällä voit kätevästi nostaa lainaa, tarkistaa tietojasi tai tutustua lisäpalveluihin.

Toinen vaihtoehto on ladata kätevä ja ilmainen Credit24-mobiilisovellus puhelimeesi. Palvelun saat käyttöösi Google Playsta tai AndroidStoresta. Sovelluksella saat käyttöösi samat palvelut kuin mobiilipalvelussakin.

 

Miten Joustolimiitti-luottoa haetaan?

Ensimmäinen askel on täyttää Credit 24:n nettisivustolla sähköinen lainahakemus. Asiakkaalla on oltava pankkitili jossakin luotonantajan hyväksymässä pankissa, jotta luotonantaja voi tunnistaa hakijan verkkopankin tunnistautumispalvelun kautta. Luottopalveluyritys arvioi asiakkaan luottokelpoisuuden ennen lainan myöntämistä, joten henkilöllisyyden varmentamisen lisäksi yhtiöllä on oikeus tarkistaa myös asiakkaan luotto– ja muut henkilötiedot.

Luotonhakijan on myös toimitettava luottoyritykselle viimeisin palkkatodistus tai Kelasta saatava eläketodistus. Tämän jälkeen yritys arvioi, myönnetäänkö hakijalle Credit24:n joustolimiittiä.Luottosopimuksen voi peruuttaa 14 kalenteripäivän aikana sopimuksen teosta tai siitä hetkestä, kun asiakas sai luottosopimuksen.

 

 Credit24 panostaa asiakaspalveluun täysillä

Jos tarvitset apua tai luottoasioihin liittyviäneuvoja, Credit24:n asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa arkisin kello 9.00–17.00 välisenä aikana numerossa 0800 144 344. Puhelusta ei tule ylimääräisiä maksuja. Jos otat mieluummin yhteyttä sähköisesti, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen credit@asiakaspalvelu.fi tai täyttää nettisivustolla olevan sähköisen palautelomakkeen.

Credit24:n asiakastyytyväisyys on kyselyjen mukaan päätähuimaavat 99,8 % prosenttia, mikä on uskomattoman hyvä saavutus. Tällä hetkellä yrityksellä on menossa kampanja, jossa uusille asiakkaille luvataan 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen palveluun, saa hän lainasta kertyneet kulut takaisin. Tarjous on voimassatoistaiseksi.

Yhteystiedot

MCB Finance Finland Oy

Malminkatu 28

00100 Helsinki

asiakaspalvelu@credit24.fi

Puhelin: 0800 144 344

Post by Toimitus