epikavippi

6 toukokuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 6 toukokuun, 2023)

epikavippi on uudistanut lainatuotteensa ja tarjoaa kätevää luottotiliä 100-5000 euron väliltä. epikavippin luottotili on kätevä ja toimii niin kuin luottokorttikin, sen kautta voit tehdä nostoja omalle tilillesi joustavasti ja vapaasti. Nostorajoituksia ei ole eikä nostoista koidu mitään ylimääräisiä kustannuksia vaan maksat ainoastaan korkoa nostetun lainan määrästä. Voit hakea lainan ilmaisella epikavippiverkkohakemuksella ja lainapäätöksen saat heti verkossa.

  • Lainaa haettavissa 100-5000 euroa
  • Maksuaika sovittavissa joustavin ehdoin
  • Kotimainen jo vuosia toiminut luotettava yritys

epikavippi on toiminut pikalaina-/kulutusluottoalalla jo pitkään ja kokemusta löytyy jo liki 6 vuotta. Yhtiö on kaikin puolin erinomainen, lainan käsittely tapahtuu ripeästi ja saat rahat käyttöösi pikaisesti edellyttäen, että lainahakemuksesi menee läpi. epikavippi on edullisimmasta päästä oleva vaihtoehto, todellinen vuosikorkoprosentti tyypilliselle 1500 euron lainalle on vain 14,9 %. Tutustu lisää epikavippin luottotilipalveluun ja hae luottoa heti tilillesi. Pikavippivertailu suosittelee epikavippia!

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”epikavippi” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Vuodesta toiseen palkittu Lainayhtiö

Vuosia parhaita Suomessa toimivia rahoitusyhtiöitä. Joustavat maksuaikataulut ja laaja lainatuote valikoima takaa sen että voit olla liki varma että löydät täältä sinulle sopivan lainatuotteen olipa tarpeesi millainen tahansa. Luottotililtä voit nostaa rahaa käyttöön ympäri vuorokauden eikä nostoille ole määrä rajoituksia joten voit myös ottaa ulos pienempiäkin summia. Ilmaisen luottopäätöksen saat heti. Uutena tuotteena voit hakea nyt myös pikalainaa epikavippi Express palvelusta. Hakemukset käsitellään todella nopeasti ja voitkin jättää hakemuksesi vaikka heti koska se ei sido sinua vielä mihinkään.

 

Kenelle epikavippi myöntää pikaluottoa?

Ikäraja on alhainen eli jos olet 18-vuotias niin voit hakemuksen jättää epikavippille. Lainan saadaksesi sinulta myös vaaditaan puhtaita luottotietoja eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Hakijalla tulee olla myös Suomalaiset henkilötunnukset sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

 

epikavippin luottotili on joustava rahoitusratkaisu – nosta rahaa 100-5000 €

Rahoitusta on saatavilla 100-5000 euroa joko kulutusluottona tai pikalainana. Maksuaikataulu on sovittavissa lainasumman sekä lainaajan mieltymysten mukaiseksi. Luoton maksimisumma voi määräytyä mös henkilökohtaisen luottoluokituksen mukaan 5000 euroa pienemmäksi. Luottoluokituksen suorittaa epikavippi ja siihen vaikuttaa sen hetkinen taloudellinen tilanteesi sekä tulojesi määrä.

epikavippilta edullista lainaa jopa 10 000 euroa

Etsitkö uuden auton tai talosi remontin rahoittajaa, mutta et halua käydä pankkisi kanssa pitkiä ja hankalia lainaneuvotteluja tai täyttää useita lainahakemuksia? epikavippin kautta voit rahoittaa nyt haaveidesi projektin nopeasti ja vaivattomasti, sillä saat yhtiön kautta lainaa jopa 10 000 euroa kerralla pelkällä yhdellä hakemuksella. Sinun ei tarvitse perustella lainatarvettasi yhtiölle, vaan riittää vain, että voit todistaa maksukykysi puhtailla luottotiedoilla ja säännöllisillä tuloilla. Yhtiö tekee tietojesi avulla sinusta luottoluokituksen, jonka perusteella saat lainaa luokituksesi mukaisilla ehdoilla ja koroilla. Jos raha-asiasi ovat kunnossa, voit helposti saada jopa 10 000 euron lainapotin erittäin kilpailukykyisillä ehdoilla.

 

epikavippin joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava rahoitusratkaisu, sillä voit nostaa sen kautta lainaa jatkuvasti luottorajasi puitteissa ja siten rahoittaa jopa isojakin kohteita. Maksamalla lainasi takaisin vapautat uutta lainaa käyttöösi, joten joustoluotto sopii pitkäaikaiseksi ratkaisuksi. Lainan lyhentäminen on helppoa, sillä maksat sitä takaisin tasaerissä joka kuukausi sinulle sopivimmilla summalla. Joustavuuden ansiosta sinun kannattaakin tehdä tarkkoja laskelmia maksukyvystäsi, ennen kuin nostat korkeaa lainaa esimerkiksi remonttia varten, jotta varmistut siitä, että laina ei kaada budjettiasi, etkä joudu maksuvaikeuksiin.

 

epikavippin kautta saat lainaa todella nopeasti, jopa alle 15 minuutissa, mutta suurta lainaa nostaessa ei kannata hätiköidä, vaan käydä ensin keskusteluja puolisosi tai perheenjäsentesi kanssa siitä, millaiseen lainaan teillä on varaa niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen. Huolellisilla laskelmilla voit varmistaa, että et joudu maksamaan korkeaa korkoa ottamastasi lainasta useiden vuosien ajan, vaan otat vain sen verran lainaa, kun tarvitset ja pystyt maksamaan takaisin. Huolellisen suunnittelun ansiosta voit tehdä unelmistasi totta turvallisesti ja kätevästi ja nauttia esimerkiksi unelmiesi lomamatkasta tai rahoittaa uuden auton ilman pelkoa velkakierteestä.

 

epikavippilta myös 500 euron pikalainaa jopa alle kolmessa minuutissa

Jos et halua nostaa korkeaa jatkuvaa lainaa, sinun kannattaa kokeilla epikavippin Express-luottoa, jota voit nostaa todella nopeasti alle kolmessa minuutissa enintään 500 euroa kerralla. Lainan nostaminen on erittäin nopeaa, sillä sitä varten sinun ei tarvitse käydä luottoluokitusta läpi, vaan riittää, että lähetät hakemuksen ja yhtiö hyväksyy sen. Lainaan riittää siten vain puhtaat luottotiedot, joista yhtiö saa varmistuksen, kun kirjaudut palveluun TUPAS-pankkitunnuksillasi.

Express-luotto on kätevä ratkaisu arjen pieniin, akuutteihin rahantarpeisiin, sillä siitä ei ole jatkuvaksi lainarahoittajaksi, mutta 500 euron summalla saa rahoitettua helposti ja kätevästi useimman yllättävän menon. Pikaluotto on useimpiin pikavippeihin verrattuna myös edullisempi nopea lainaratkaisu, sillä saat sitä vain todella edullisella 4,99% korolla ja 50,5% todellisella vuosikorolla. Useimpien pikavippien todelliset vuosikorot nousevat jopa satoihin prosentteihin, joten epikavippin pikalaina tarjoaa siten todella varteenotettavan vaihtoehdon edullista ja pientä lainaa etsiville.

Express-luotto on myös tavallista kertaluonteista pikavippiä joustavampi ratkaisu, sillä se toimii kuten tavallisetkin luottotilit. Voit nostaa lainaa osissa haluamasi summan ja maksaa sitä takaisin erissä 500 euron luottorajan puitteissa. Se toimii siten kuin pienen luottorajan luottotili, jonka kautta et voi nostaa kovin suurta luottoa, mutta voit kuitenkin nostaa lainaa tarpeesi mukaan, milloin haluat ja vapauttaa uutta luottoa käyttöösi maksettuasi edellisen pois. Jos haluat muuttaa luottorajasi korkeammaksi ja saada suurempaa lainaa edullisemmilla ehdoilla, voit tehdä sen helposti täydentämällä lainahakemustietojasi epikavippin sivuilla.

epikavippi tarjoaa myös korkeaa joustoluottoa 18 vuotta täyttäneille, mutta Express-luotto on turvallisempi ja edullinen lainaratkaisu nuorille, joilla ei vielä ole säännöllisiä tuloja tai jotka eivät halua nostaa jatkuvaa lainaa. Luoton avaaminen on ilmaista, etkä maksa sen käytöstä muuta kuin korkoa nostamastasi summasta, joten voit rahoittaa sen avulla edullisesti arjen pieniä menoja.

Yhteistiedot

epikavippi Consumer Finance Oyj

Energiakuja 3

00180 Helsinki

Asiakaspalvelu@epikavippi.fi

Puhelin: 010 2171 011

 

Artikkelia päivitetty 3. Kesäkuuta 2016

 

Post by Toimitus