Euro24 kokemuksia

29 huhtikuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 29 huhtikuun, 2024)

Euro24Euro24 on yksi netin parhaita paikkoja hakea lainaa 100-2000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Erinomainen lainapalvelu josta voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa rahaa heti kun hakemuksesi on hyväksytty. Hakemus on ilmainen ja voit sen verkossa täyttää silloin kun itse haluat.

  • Hae lainaa 100-2000 euroa muutamassa minuutissa
  • Ikäraja palvelussa 18 vuotta
  • Maksuajaksi voit sopia sinulle sopivaksi
  • Saat rahat käyttöösi jopa 15 minuutissa

Euro24 on useamman vuoden rahoitusmarkkinoilla toiminut yritys joka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Tämä ei ole mikään ihme koska lainatuotteet ovat edullisia, maksuehdot ovat joustavat ja rahaa saat käyttöösi nopeasti. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 200 euron luotolle on 163,9% ja nimelliskorko 118,80%. Tutustu Euro24 palveluun ja hae edullinen luottosi vaikka heti.

[button title=”Hae lainaa tästä” icon=”” link=”euro24″ target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Euro24:n vippipalvelu lyhyesti

Euro24 luottotili on kätevä arjen askareihin, yllättäviin menoihin tai vaikkapa unelmien lomamatkaasi. Lainaa voit hakea 100-2000 euroa luottotili muodossa ja sitten sieltä nostaa rahaa käyttöösi silloin kun sitä tarvitset. Korot ovat alhaiset ja niitä tarvitsee maksaa ainoastaan käyttöönotetusta summasta eikä koko luottosummasta. Euro24 on erinomainen lainapalvelu jolla ei myöskään ole käytössä minkäänlaisia kuukausi- tai vuosimaksuja. Hae lainaa ilmaisella hakemuksella vaikka heti.

 

Kuka voi hakea vippiä Euro24:n palvelusta?

Lainan hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias Suomenkansalainen. Sinulla tarvitsee olla myös pankkitili ja siihen henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset joilla voit tunnistautua palveluun. Tunnistautumisella varmistetaan se että kukaan ei voi toisen nimissä lainaa hakea. Tietosi on suojattu samanlaisella tekniikalla mitä muunmuassa pankitkin käyttävät joten mitään pelkoa niiden anastamisen suhteen ei ole.

 

Euro24 – lainat ilman vakuuksia ja takaajia!

Lainaa on tarjolla ilman vakuuksia tai takaajia 100-2000 euroa. Maksimi lainasumma voi myös olla pienempi jos sinun henkilökohtainen luottokelpoisuutesi on alhainen. Luottokelpoisuutesi määritellään tulo ja meno arvion takia. Maksuajaksi voit sopia sellaisen joka sinulle parhaiten sopii mutta kuitenkin lainaa tulee lyhentää vähintään 20% avoimesta pääomasta.

Euro 24 kokemuksia

Äkillinen rahantarve keskellä kiireisintä arkea on varmasti jokaiselle tuttu tilanne. Varsinkin nykymaailmassa monet tekevät epäsäännöllistä työtä, opiskelevat tai joutuvat muuten umpikujaan äkillisten menojensa kanssa. Näissä tilanteissa pelastus voi usein olla luotettava ja turvallinen laina, jonka voi nostaa heti omalle tililleen ilman suuria nosto- tai korkokuluja, mikäli tietää pystyvänsä hoitamaan lainan pikaisesti alta pois. Oman kokemukseni mukaan hyvä vaihtoehto tällaiseen äkilliseen budjettivajeeseen on Euro 24 pikalaina: vältyt yllättäviltä ja ikäviltä piilokuluilta, kun lainaat luotettavalta lainantarjoajalta.

 

Millainen laina on kyseessä?

Euro 24 pikalaina on 100-2000 euron vippi, joka myönnetään raha-asiansa moitteettomasti hoitaneelle täysi-ikäiselle henkilölle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Vähimmillään laina-aika on 30 päivää ja pisimmillään jopa 2 vuotta. Ensimmäinen laina nostetaan tekemällä verkkopankkitunnusten avulla hakemus Euro 24:n verkkosivuilla. Myöhemmin hakeminen muuttuu hyvin vaivattomaksi, sillä lainaa voi nostaa oman tilin kautta tekstiviestillä.

Euro 24 myöntää myös pidempiaikaisia tililuottoja, jotka ovat hieman pikalainoja edullisempia.

 

Millaisia kokemuksia asiakkailla on pikalainasta?

Euro 24-lainan käyttäminen koetaan hyvin helpoksi ja vaivattomaksi tekstiviestillä tapahtuvan nostamisen ansioista. Pitkä maksuaika on selkeä etu: on hyvä, että lainantarjoaja on valmis tulemaan vastaan pitkäaikaisessakin rahantarpeessa, jolloin vältytään molemminpuolisilta hankaluuksilta. Vippi voidaan maksaa myös takaisin ennen sovitun maksuajan päättymistä, jolloin vältytään suuremmilta koroilta.

Kyseessä on siis käyttäjien mielestä hyvin joustava ja asiakaslähtöinen lainapalvelu. Euro 24:llä on käytössä myös asiakaspalvelu, johon voi mahdollisissa ongelmatilanteissa ottaa yhteyttä ja etsiä tilanteeseen ratkaisua.

 

Millaisia kokemuksia asiakkailla on luottotilistä?

Euro 24 luottotili on pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen avattava tili, jolle on luottokortin tapaan mahdollista määrittää luottoraja sekä kuukausierä. Kokemusten mukaan kyseessä on joustava palvelu, joka mukautuu hyvin asiakkaan tarpeeseen kullakin hetkellä. Esimerkiksi 800 euron suuruisesta nostetusta luotosta maksetaan kuukausittain takaisin vain 184 euroa. Vaihtoehto on hyvä, mikäli asiakkaan tarvitsee hankkia itselleen jotain suurempaa akuutisti: esimerkiksi huonekalut, kodinkoneet, ulkomaanmatkat sekä elektroniikkalaitteet ovat tällaisia hankintoja. Kokemusten perusteella luottotili toimii moitteettomasti ja luotettavasti sekä joustaa aina sen mukaan, mikä tiilanne asiakkaalla on: luottotilillä ei myöskään ole erillisiä kuukausimaksuja tai vuosimaksuja.

Yhteistiedot

Euro24 / RR Finance

Linnankatu 13 A

20100 Turku

asiaskaspalvelu@euro24.fi

Puhelin: 020 7229 462

 

Post by Toimitus