Fixura vertaislaina – kokemuksia

10 toukokuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 10 toukokuun, 2024)

FixuraFixuran vertaislainapalvelun kautta saat haettua lainat ilman vakuuksia 2000 – 10000e väliltä joustavasti ja edullisesti. Saat päättää itse millaisen maksuaikataulun lainallesi haluat ja voit myös määrittää lainan todellisen vuosikorkoprosentin itse. Luottoa voit hakea netistä pankkitunnuksilla jos olet vähintään 21 vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

 

  • Nopeaa kulutusluottoa ilman vakuuksia 2000 – 10000 euroa
  • Täytä hakemus ilmaiseksi netissä vain minuuteissa
  • Saat päättää lainan koron ja maksuajan itse
  • Yksi joustavimmista ja halvimmista luottofirmoista

Jos olet kulutusluoton tarpeessa, suosittelemme Fixuraa yhtenä vaihtoehtona kenelle tahansa. Lainan haku on helppoa ja tapahtuu nopeasti verkossa täytettävällä lainahakemuksella. 

 

Fixurasta lyhyesti

Todella kätevä vertaislainapalvelu jossa lainaa haetaan muilta yksityishenkilöiltä. Voit itse määritellä lainasumman, koron sekä maksuajan. Kun joku hyväksyy ehtosi niin saat lainan otettua. Todella kätevä palvelu siis mistä haettavissa juuri sellaista lainaa kuin tarvitset omilla ehdoillasi. Rajoituksina on se että lainan tulee olla 2000-10000 euroa. Fixuran kautta on kätevä esimerkiksi järjestellä vanhat lainasi yhdeksi suuremmaksi, edullisemmaksi ja selkeämmäksi kulutusluotoksi Fixuran palvelussa. Todella hyvä ja yställinen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9-16. Fixuran kautta voit myös itse lainata muille rahaa joten voit siis helposti sijoittaa omaa pääomaasi ja kasvattaa sitä. Keskimääräinen tuotto Fixuran sijoittajilla on noin 10%.

 

Kuka voi lainaa saada

Jotta voit hakea lainaa Fixuralta sinun tulee olla vähintään 21-vuotias. Sinulla tulee olla myös Suomalainan osoite ja pankkitili jossa on verkkopankkitunnukset.  Sinulta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja joiden koko riippuu lainasummasta. Mitä isompaa lainaa haet sitä suurempia tuloja vaaditaan. Hakijalla ei saa olla luottotieto ongelmia eli jos sinulla on maksuhäiriömerkintä niin et voi Fixuran kautta rahoitusta hakea.

 

Miten paljon rahoitusta ja millaisella maksuajalla lainatuotteita on tarjolla?

Lainaa voit hakea omilla ehdoillasi 2000-1000 euroa. Maksuaika on sovittavissa erikseen tapauskohtaisesti. Kannattaa miettiä maksuaikataulu aina mahdollisimman tarkkaan koska turhan pitkä maksuaika on suurin kulujen nostaja. Laske siis huolella missä ajassa voit lainasi kokonaisuudessaan pois maksaa niin ettei lyhennyserät aiheuta turhia paineita.

Fixura tarjoaa vertaislainaa, mutta miten vertaislaina oikein toimii?

Pikavipit ja kulutusluotot ovat käsitteenä monille tuttuja, mutta vertaislaina on Suomessa vielä suhteellisen uusi käsite. Vertaislaina on itse asiassa ei-kaupallisessa muodossaan varsin vanha perinne. On hyvin tavallista, että rahavaikeuksissa lainarahaa pyydetään ensisijaisesti sukulaisilta tai ystäviltä. Tuntemattomat ihmiset kuitenkin toivovat useimmiten avustaan korvausta, ja siihen vertaislainayhtiöt tarjoavat oivan väylän.

Fixura oli Suomen ensimmäinen vertaislainoja tarjoava yhtiö mutta on vuosien varrella saanut lisää kilpailijoita vertaislainatrendin saavuttaessa enenevissä määrin suosiota. Vertaislaina perustuu siihen, että luotonhakija hakee lainaa yksityishenkilöiltä eikä luottofirmasta. Lainaaja ja lainanhakija neuvottelevat keskenään lainan ehdot verkkopalvelussa, joten kysynnän ja tarjonnan laki toteutuu tehokkaasti.

Miten vertaislaina hyödyttää lainanantajaa?

Sijoittajan saama vuosituotto on ollut keskimäärin yli 10 % vuodessa, ja tuotto tuo sijoittajalle tasaista tuloa läpi vuoden. Vertaislainapalveluja tarjoava yritys luo sillan lainaajan ja lainanhakijan välille ja huolehtii käytännön asioista, mikä pienentää lainanantajan riskejä. Fixuralla kaikki rahat kulkevat firman kautta, ja yritys huolehtii sopimuksen tekemisestä.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa yhtiö hoitaa maksamattomien lainojen perinnän, mikä tekee sijoittamisesta sekä huoletonta että helppoa. Lainanhakijoille tehdään lisäksi luottoluokitus, joka auttaa arvioimaan, kenelle lainoja myönnetään. Sijoitusriskien minimoimisesta huolimatta on kuitenkin hyvä huomata, että korkotulo on lainanantajalle verollista tuloa, mutta luottotappiota ei verotuksessa voi vähentää.

 Lainanhakija saa lainaa usein edullisemmin

Lainakorko on lainanottajalle 6–27 % sen mukaan, millaisen sopimuksen onnistuu neuvottelemaan itselleen. Lopulliseen lainakorkoon vaikuttaa kuitenkin myös hakijan yritykseltä saama luottoluokitus. Lainan saattaa siis saada halvemmalla kuin perinteisistä lainapalveluita tarjoavista yrityksistä. Vakuudetonta lainaa voi hakea 1 000–10 000 euron arvosta. Hakija voi itse päättää lainansa yksityiskohdista, kuten laina-ajasta, summasta ja korosta, kunhan sijoittaja vain hyväksyy diilin.

Yksi tavallisimmista lainanhaun tarkoitusperistä on useamman korkeakorkoisen pikkulainan yhdistäminen, mutta luonnollisesti lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Vertaislainan paras puoli on siinä, että lainanhakijalla on paljon vaikutusvaltaa lainansa ehtojen suhteen. Lainan hakemiseen on nettisivustolla käytettävissä lainalaskuri, jonka avulla maksuaikataulua on helppo tarkastella.

Fixura vertaislaina ­­– kokemuksia laidasta laitaan

 

Lainat ja pikavipit ovat virtuaalimaailmassa suosittuja keskustelunaiheita, ja myös vertaislainasta käydään keskustelua. Suomi24.fi:n keskustelupalstalla lainanhausta todetaan, että lainananoja pääsee pitkälle jo kirjoittamalla asiallista ja oikeakielistä tekstiä, sillä osa lainahakemuksista on huonosti tehtyjä, mikä ei herätä sijoittajien luottamusta. Kommenteissa palvelu saa myös kehuja nopeudestaan, mutta lainojen korot mietityttävät. Jos lainaajilta ei löydy sijoitushalukkuutta, voi joutua tyytymään huonoihinkin lainaehtoihin, mikäli lainan mielii saada.

Sijoitusblogeissa taas pohditaan sijoittamisen mielekkyyttä. Monella on kokemuksia siitä, että vertaislainojen takaisinmaksu ei lainansaajalta aina onnistu aikataulun mukaisesti tai pahimmassa tapauksessa ei ollenkaan. Jos asiat toisaalta sujuvat suunnitellusti, ovat korkotuototkin hyvät. Useimmat sijoittamista kokeilleet totesivatkin, että kaikkia lainattuja rahoja tuskin saa takaisin muuten kuin perinnän kautta – tähän on hyvä varautua, jos alkaa pienlainaajaksi.

 

Yhteistiedot

Fixura Oy

Kauppapuistikko 15

65100 Vaasa

Puhelin 020 7344 530

info@fixura.fi

Post by Toimitus