Halino

3 heinäkuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 3 heinäkuun, 2023)

Halino yksityislainaHalino on ainutlaatuinen luotonmyöntäjä, yhtiö poikkeaa muista firmoista siten, että sen kautta on tarjolla myös pikalainoja erittäin pitkällä maksuajalla. Halinon kautta voit valita lainan/pikavipin 100-6000 euron väliltä ja saat lainallesi maksuaikaa 1-5 vuoden väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja luottohakemuksen eteenpäin pistäminen onnistuu netin kautta ilman kuluja.

Halino tarjoaa lainaa erittäin joustavin lainaehdoin ja jokainen lainaaja voi ottaa itselleen halutessaan maksuvapaan kuukauden. Yhtiön lainat ovat myös markkinoiden halvimmasta päästä eli Halino sopii tästäkin syystä ihan jokaiselle lainan tarpeessa olevalle. Yhtiön suosio on noussut selvästi viimeisten vuosien aikana, joka ei ole mikään ihme, sillä edulliset lainatuotteet ovat kuluttajan mieleen. Tutustu lisää yhtiön selkeisiin ja joustaviin lainaehtoihin ja hae vippi erittäin pitkällä maksuajalla ilmaisella verkkohakemuksella.

  • Lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa
  • Lainan takaisinmaksu sopimuksen mukaan 1-5 vuotta
  • Todella selkeä ja edullinen hinnoittelu

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”halino” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Esittely Halinosta

Halino tunnettiin aiemmin Halenslaina nimellä ja on jo pitkään markkinoilla ollut todella luotettava rahoitusyhtiö. Lainaa voi hakea 100-3000 euroa ilman takaajaa ja 6000 euroa yhteishakijan kanssa. Laina tulee maksaa kokonaisuudessaan pois 1-5 vuoden aikana. Maksu ehdot ovat joustavat ja voit saada myös maksuvapaita kuukausia kun hoidat asiasi huolella. Halinolla on käytössään todella edullinen ja selkeä hinnoittelu eli maksat aina ainoastaan korkoa ja sitäkin vain käyttöösi ottamastasi summasta. Mitään piilokuluja tai kuukausimaksuja ei ole.

 

Kenelle Halino voi myöntää luottoa?

Lainan hakijan tulee olla vähintään 22-vuotta täyttänyt henkilö jolla on pysyvä osoite Suomessa. Sinulla tulee olla myös pankkitili Suomessa ja siihen verkkopankkitunnukset. Riippuen lainasumman koosta tulee hakijalla olla riittävät tulot jotta voidaan olla varmoja takaisinmaksu kyvystä. Hakijalla ei saa missään tapauksessa olla aiempaa maksuhäiriömerkintää.

 

Vakuudettomat lainatuotteet 100-6000 €

Lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia 100-3000 euroa ja jopa 6000 euroa yhteishakijan kanssa. Summasta riippuen lainaan on tarjolla maksuaikaa 1-5 vuotta. Kun olet hoitanut lainasi maksut ajallaan niin voit saada myös maksuvapaan kuukauden.

Halinolta lainapäätös nopeasti ja lisäkuluitta

Halino tarjoaa kulutusluottoa maltillisilla lyhennyserillä ja lisäkuluitta. Maksat ainoastaan korkokulut, eikä lainalle tule muita lisäkuluja.Yritys on alansa luotettava toimija yli 25 vuoden kokemuksella. Aikaisemmin Halino kulki nimellä Halens Yksityislaina.

Lainan hakeminen sähköisesti on nopeaa ja näppärää. Jos pankkisi on Osuuspankki, Nordea tai Danske Bank, rahat voivat olla nopeimmillaan tililläsi jo samana päivänä. Muihinkaan pankkeihin rahan siirtyminen ei kuitenkaan kestä kuin 1–3 päivää. Lainaa voivat hakea yli 22-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla pysyvä asuinpaikka Suomessa ja julkinen puhelinliittymä.

Millainen on Halino-laina?

Halino-lainaa voit saada 100–3 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Yhteishakijan kanssa lainaa on mahdollista saada jopa 6 000 euroa. Maksuaikaa on mahdollista saada jopa viisi vuotta. Lainan voi kuitenkin maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisämaksuja. Saat alustavan lainapäätöksen jo hakemuksesi yhteydessä, ja rahat maksetaan tilillesi heti, kun lainakäsittelijä on tarkastanut hakemuksen.

 

Maksuvapaat kuukaudet helpottavat elämää

Jos jossakin kuussa muita menoja on paljon, on tarjolla myös mahdollisuus pitää maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaan kuukauden voi käyttää, kun lainaa on lyhennetty moitteettomasti vähintään neljän kuukauden ajan. Maksuvapaita kuukausia voi pitää vuoden aikana korkeintaan kaksi. Lainasummaan lisätään maksuvapaan kuukauden korko, ja se lisää takaisinmaksuajan pituutta. Näet kätevästi laskustasi heti, kun maksuvapaan kuukauden pitäminen on mahdollista.

 Lainaturvalla suojaudut elämän yllättäviä kolhuja vastaan

Elämä ei aina mene suunnitellusti. Joskus eteen tulee ikäviä taloudellisia takaiskuja, joita harva osaa ennakoida. Lainaturva pehmentää iskua, kun kohdalle osuu työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai jopa kuolema.Lainaturva auttaa pitämään maksukykysi kunnossa ja perheen talouden balanssissa silloinkin, kun elämä ei mene suunnitelmien mukaan.

Vakuutuksen sisältö ja ehdot riippuvat iästäsi. Avoimesta lainasaldostasi peritään vakuutusmaksua 0,45 % kuussa, mutta minimisumma on kuitenkin vähintään kolme euroa. Vakuutusmaksu maksetaan lainan yhteydessä kuukausittain. Lainaturvaa ei ole mahdollista ottaa lainoihin, joissa on mukana yhteisvelallinen.

 Yhteystiedot:

Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike

PL 5600

00002 Helsinki

info@halino.fi

Puhelin: 0206 90191

Post by Toimitus