Mistä löytyy netin halvimmat pikavipit?

18 marraskuun, 2023

Toimitus

Lainaohjeet

0

(Last Updated On: 18 marraskuun, 2023)

Mistä löytyy se kaikista halvin pikavippi? Tätä asiaa puivat monet pikalainan tarpeessa olevat ja me kerromme sen teille. Olemme käyneet läpi kaikki tämän hetken lainamarkkinoilla toimivat pikavippipaikat ja löydät alapuolelta niistä kaikista halvimmat. Korkokattoasetuksen jälkeen pikavippien korkojen erot ovat huomattavasti pienemmät kuin vielä ennen sitä, mutta toki eroja löytyy yhä. Katso alapuolelta mistä vippi kannattaa hakea.

Vivus

vivus

Vivus on edullisimmasta päästä mitä tulee pikalainan myöntäjiin huolimatta siitä, että korkokattoasetus pakotti myös Vivuksen muuttamaan systeemejään hieman. Vivukselta voit hakea pikalainaa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Vivus joustaa myös eli tarvittaessa saat vielä tämän päälle 30 vuorokautta lisää maksuaikaa. Kannattaa myös huomioida, että Vivuksen ensimmäinen pikavippi on kaikille ilmainen 400 euroon asti!

  • Saat pikavipin aina heti tilillesi 15 minuutissa
  • Todella edulliset hinnat
  • Ensilaina on aina ilmainen
  • Hae vippiä ilmaisella nettihakemuksella vain minuuteissa

Trustbuddy

trustbuddy

Trustbuddyn kautta saat pikaluoton aina ilman kuluja – kunhan maksat sen pois 14 päivässä. Voit hakea niin uutena kuin vanhanakin asiakkaana lainan verkon kautta 100-600 euron väliltä täysin ilman kuluja. Tällä hetkellä mikään muu yhtiö ei tarjoa vastaavaa. Trustbuddyä kannattaa suosia aina silloin kun tarvitset rahaa lainaan lyhyeksi ajaksi.

  • Saat pikaluoton 100-600e väliltä aina ilman kuluja 2 viikoksi
  • Luotot mahdollista hakea myös pidemmällä maksuajalla
  • Joustava pikalainapalvelu – eräpäivän siirtäminen mahdollista
  • Hae heti tilille netistä

[button title=”Hae Trustbuddylta” icon=”” link=”trustbuddy” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

Mistä kannattaa lähteä metsästämään vippiä jos sen haluaa saada kaikista edullisimmin?

Mistä edullinen vippi helposti?

Luotonantajissa on eroa, varsinkin jos etsii edullista pikalainaa. Oman maltin säilyttäminen on hyvä keino saada halpoja vippiratkaisuja. Jos kahden viikon laina-ajalla tai kuukauden laina-ajalla haluat saada erittäin halvan pikavipin, on sinulla useita eri vaihtoehtoja, niin hyviä – kuin huonojakin. Huonot laina-yhtiöt tarjoavat erittäin korkealla korolla muutaman viikon laina-ajalla lainaa, jolloin sen laskennalliset kokonaiskustannukset ja vuosikorko ovat erittäin korkeita.

Näin “halpa pikavippi” tulee helposti erittäin kalliiksi, vaikka lainaehdot muuten näyttävät hyvältä. Halvin vippi löytyykin usein lainayhtiöltä, joka tarjoaa sekä lyhyen ajan pikavippejä että pitkän ajan kulutusluottoa. Koska tarjonta on laaja, nämä luottoyhtiöt saavat helposti painettua vuosikorot alas. Edullisia pikaluottoja etsiessä kannattaa suorittaa vertailu näiden kanssa keskenään.

Yksi parhaista paikoista suorittaa tämä ja löytää halvin pikavippi on tutkia tätä sivustoa, jonka sivuprofiili on erittäin kätevä ja yksinkertainen. Parhaimpana edullisinta pikavippiä antavana luotottajana pidetään suomalaisten suosimia sivustoja, jotka ovat kotimaisia ja toimivat vankalla pohjalla. Mitä pidemmän aikaa vippifirma on ollut kuvioissa mukana, ja saanut esimerkiksi jonkinnäköisiä arvostuksia, sitä parempi ja luotettavampi yhtiö on.

Pienikorkoista luottoa etsiessä on tärkeä kuitenkin erottaa mitkä ovat pikalainaa tarjoavia palveluita, ja mitkä kulutusluottoa tarjoavia yrityksiä. Erona näillä on, että kulutusluottoa tarjoavat yritykset ovat helposti erittäin vakavaraisia ja toimivat omilla ehdoillaan, sillä heidän liiketoimintansa perustuu suuriin lainasummiin. Näin he saavat joustavuutta esimerkiksi korkojen määrittelyssä.

Halvin lainatuote löytyy usein juuri tällaisesta yrityksestä. Kun vertaillaan korkoprosentteja, törmätään uskomattomiin lukuihin: toisilla pikalaina yrityksillä korot vaihtelevat 12-19 prosenttiyksikön välillä. Silti jotkut luotonmyöntäjät, varsinkin pienempien luottojen tarjoajat, tarjoavat palveluitaan käsittämättömin vuosikoroin. Todellisen ja laskennallisen vuosikorkojen välillä on eroja, mutta esimerkiksi tämä artikkeli auttaa ymmärtämään, mikä on todellinen vuosikorko.

Saat halvimman pikalainan yleensä hakemalla lainan netistä ilmaisella hakemuksella, mutta myös pikavipit tekstiviestillä on hyvä ja ennen kaikkea nopea tapa saada rahaa nopeasti pankkitilille.

Lainoissa on erilaisia korkoja – oletko tietoinen tästä?

https://vippihuone.fi -sivusto suosittelee ottamaan selvää koroista ennen kuin lähtee vippiä hakemaan: halpaa vippiä hakiessa on helppo mennä ojasta allikkoon. On tärkeä tietää mitä erilaiset korot tarkoittavat ja miten luotonanto yhtiöt määrittelevät korkonsa. Näin sinulle tulee mahdollisuus saada huokeahintaista vippiä helposti. Listaan alle tärkeimpiä asioita joita tulee ottaa asiassa huomioon:

Laskennallinen vuosikorko – mitä todellinen vuosikorkoprosentti kertoo sinulle?

Halvin pikavippi

Laskennallisella vuosikorolla saadaan helposti ajettua asiakkaita harhaan. Korko saattaa vaihdella esimerkiksi 12,5 % – jopa 4000 % prosentin välillä. Laskennallisella vuosikorolla tarkoitetaan usein EU-direktiivin mukaan laskettua laskennallista vuosikorkoa. Pikalainojen tapauksessa se on siis vuodessa lainan päälle laskettavan rahan hinta, eli korko.

Efektiivisen vuosikoron laskettaessa varsinkin pienen pikavippien vuosikorot tulevat näkyvästi isoiksi, sillä ne lasketaan efektiivisessä korkolaskussa korkoa korolle periaatteen mukaan. Näin esimerkiksi 100 euron pikavippi, kahden viikon laina-ajalla saadaan näyttämään käsittämättömän kalliilta, vaikka kyseessä saattaisi olla markkinoiden halvin pikavippi. Jos laina maksetaan kerralla, ei vuosittaista koron korolle periaatetta edes tarvitse laskea, mutta koska kyseessä on laki, on se pakko näyttää luottoyhtiöiden sivuilla.

Tarkistatko lainan koron myös euromääräisesti?

Lainan korko rahamääräisenä helpottaa sen summan miettimistä, jonka joudut maksamaan takaisin. Usein kyseessä on esimerkiksi pikavippi 100 euroa haettaessa se on vain n. 3-10 euron luokkaa. Tämä saadaan kuitenkin laskennallisella vuosikorolla muunnettua näyttämään erittäin suurelta. Kun näin saadaan korko näyttämään isolta, tulee kuluttajille usein mieleen että vippi on erittäin kallis ottaa.

Halvimmillaan pikavipit maksavat takaisin pyöreät 0 euroa (muutamia yrityksiä on olemassa, joilta vipit ovat korottomia). Uusipikavippi.fi kuitenkin kehottaa kuluttajia harkintaan ja laina-aikojen mietintään ennen pikavipin ottoa. Näin saat säilytettyä hyvän mielen ja luottotiedot kunnossa ja elämästä nauttiminen on entistä helpompaa. Toivottavasti artikkeli auttoi sinua löytämään halvimmat pikavipit 2024.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun hakee pikavippiä netistä?

Alkuun on hyvä vertailla lainojen korkoa. Koron mukaan kuitenkin lähes aina määräytyy pikavipin kustannukset. Koroissa on paljonkin eroa eri yritysten välillä, joten käyttää aikaa siihen, että ottaa asioista kunnolla selvää. Toinen asia, joka on todella on tärkeä on lainaan liittyvät muut kulut. Osa laskuttaa avausmaksun, tilinhoitomaksun tai muita kuluja, joten aina se pienintä korkoa tarjoa yritys ei kuitenkaan ole se halvin vaihtoehto. Joskus saattaa nimittäin muista kuluista kertyä paljonkin maksettavaa ja vaikka korko onkin alhainen niin pikalaina saattaa tulla kalliimmaksi, kun jonkun toisen yrityksen tarjoama hieman suuremmalla korkolla oleva vippi, josta ei mene muita kuluja.

Myös muihin etuihin kannattaa kiinnittää huomiota. Osa tarjoaa mahdollisuuden siirtää laskun eräpäivää tai pitää lyhennysvapaita tai jopa kokonaan maksuvapaita kuukausia jopa pari kertaa vuodessa, mutta osa taas ei näitä lisäetuja tarjoa. Eli myös muutkin asiat, kuin korko ja lainaan liittyvät kulut on hyvä ottaa huomioon lainaa hakiessaan.

Oma tarve on se tärkein asia

Tarjolla on useita kymmeniä yrityksiä, jotka myöntävät lainaa erilaisilla ehdoilla ja maksuajoilla. Parhaimillaan voi saada jopa täysin kuluttoman ja korottaman pikavipin, jos sen vaan maksaa ajoissa takaisin. Eli mikäli tarvetta lainalle on vain muutamaksi päiväksi tai korkeintaan pariksi viikoksi, niin silloin lyhytaikainen koroton ja kuluton vippi on paras vaihtoehto.

Jos rahantarve on pidempiaikaista, niin silloin kannattaa ottaa vippi yrityksestä, joka tarjoaa osamaksumahdollisuutta. Kaikki eivät nimittäin sitä tarjoa, vaan edellyttävät vipin maksamista takaisin korkoineen ja kuluineen yhdessä erässä. On siis ehdottoman tärkeää, että tekee päätöksen oman tarpeen mukaan, jotta saa sen parhaan itselle sopivan tarjouksen.

Post by Toimitus