Laina.fi

10 toukokuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 10 toukokuun, 2023)

Laina.fi tuo helpotusta arkeesi silloin kun äkillinen rahantarve iskee. Meiltä voit hakea lainaa nopeasti ja helposti suoraan laina-fi-pikavippiverkkosivuiltamme – myös mobiilissa. Me tiedostamme, että elämässä voi tapahtua äkillisiä käänteitä, jolloin yllättävät menot vaativat joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Tämän takia me pyrimme tarjoamaan monipuolisia lainavaihtoehtoja, niin pieniä kuin suurempiakin, jotka paikkaavat juuri sinun yksilölliset tarpeesi. Kahdesta lainamuodostamme löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Vaihtoehtoinasi ovat joustava Käyttölaina arkielämän rahoitustarpeisiisi ja Kertalaina nimensämukaisesti erityisesti kertaluontoisiin hankintoihin.


Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja asiakkaidemme korkeat arvostelut palveluistamme ovat yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme. Laina.fi tekee lainan hakemisesta vaivatonta ja helppoa!

 

Käyttölaina

Käyttölaina on joustava laina, jossa luottorajasi on joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 euroa. Tämä on oiva lainaratkaisu sinulle, joka kaipaat joustavasti rahaa arkielämän yllättäviin tarpeisiin. Lainasopimus tehdään tarpeidesi mukaiselle summalla 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa summasta kulloinkin tilillesi juuri sen määrän, jonka tarvitset. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään. Myös takaisinmaksu toimii joustavasti – takaisinmaksun vähimmäissumma on joko 10 % tai vähintään 50 € kuukaudessa. Maksimitakaisinmaksusumma on 300 euroa kuukaudessa. Lainan voi halutessaan maksaa myös kokonaisuudessaan kerralla pois, jolloin tulee ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia ja pystyt näin samalla tarkkailemaan, ettet lainaa varojesi yli.

Lainan saannin edellytyksenä on, että olet 20-75 vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja varmistanut, että takaisinmaksukykysi on riittävä. Koska Käyttölaina toimii luottokortin tavoin, niin myös kulut syntyvät ainoastaan nostoista, ei sinulle myönnettävästä luottorajasta. Joskus on hyvä hakea Käyttölaina valmiiksi pahan päivän varalla, sillä silloin kun tarve on akuutti, niin lainasi on nostoa vaille valmiina.

Haluatko lyhennysvapaata Käyttölainallesi?

Lyhennysvapaa kuukausi koskee Käyttölainan asiakkaita, jotka ovat lyhentäneet lainaansa minimissään kolme kertaa. Lyhennysvapaana kuukautena maksat laskustasi vain korot ja kulut. Lyhennysvapaa kuukausi aktivoidaan helposti tekstiviestitse. Palvelumme on maksuton. Voit hyödyntää lyhennysvapaata kahdesti 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi kolmen laskun verran.

 

Kertalaina

Kertalaina on kulutusluotto jota haetaan tietylle summalle. Kertalaina voi olla 600-3500 euron välillä ja tämän kaltainen laina sopii erityisesti suurempiin kertahankintoihin. Summa maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä tasaerissä 12 tai 24 kuukauden ajan. Kertalaina on luotettava lainavaihtoehto, joka sopii monelle. Takaisinmaksutaulukkomme kertoo sinulle koko kertalainan kustannukset kerralla, ja voit olla varma, ettei sinulle tule tämän lisäksi muita kuluja tai piilokustannuksia.

Kertalaina on 12 tai 24 kuukauden tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto. Voit valita lainasummaksi 600 ja 3500 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan. Se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät vielä kohtuullisina. Tutustu lainataulukkoon ja hae sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä.

 

Yhteystiedot

Henkilökohtainen asiakaspalvelumme on Sinun apunasi joka päivä.

Laina.fi asiakaspalvelu

Puh: 0200 30033 (pvm/mpm).
Avoinna ma-pe klo 7–22 ja la-su klo 9-21.
Sähköposti: asiakaspalvelu@laina.fi
Fax: 020 764 1442

Post by Toimitus