Mistä lainaa 2000 euroa?

15 maaliskuun, 2024

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 15 maaliskuun, 2024)

Olemme huomioineet valinnoisamme erityisesti 2000 euron lainan todellisen vuosikoron sekä lainaehtojen ja maksuaikataulun joustavuuden eli löydät meiltä tämän hetken markkinoiden edullisimmat 2000 euron lainat. Tutustu valikoimaan alapuolella.

 

Ostosraha

hae kulutusluotto 2000e heti tililleOstosraha on erittäin nopea luotonmyöntäjä ja sitä kautta irtoaa lainat 400-3000 euron väliltä ilman vakuuksia tai takaajia 15 minuutissa tilille. Maksuajan lainoille voit valita 12-60 kuukauden väliltä ja lainan haku käy kätevästi netistä. Taustalla toimii luotettava ja erittäin pitkään alalla toiminut OPR-Vakuus eli homma toimii takuuvarmasti ja mitään ongelmia ei lainan hakemisessa. Myös lainan saaminen on helppoa ja sitä voit hakea jos ikää on vähintään 21 vuotta ja sinulta löytyy puhtaat luottotiedot. Tutustu ja hae lainaa 2000 euroa heti tilille Ostosrahalta.

 

Credit24

lainaa 2000 euroaCredit24 on markkinoiden parhaimmistoa ja sitä kautta lainaaminen käy todella kivuttomasti. Lainahakemuksen voit täyttää verkossa ilmaiseksi ja siihen ei kulu 10 minuuttia kauempaa. Credit24 on hinnoiltaan markkinoiden ehdottomasti halvimmasta päästä, ellei jopa halvin. Lainaehdot ovat hyvin kuluttajaystävälliset eli saat lainan hyvin pitkälti omien ehtojen mukaisesti ja erittäin halvalla – tutustu ja hae lainaa heti Credit24:n kautta!

 

Nopsalaina

2000e lainaaNopsalainan kautta lainaaminen käy erittäin helposti ja nopeasti. Yhtiö myöntää 1500 – 15 000 euron lainoja ilmaisella verkkohakemuksella kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Voit valita maksuajan lainalle 6-72 kuukauden väliltä. Rahojen toimitus tilille on nopeaa ja Nopsalaina onkin yksi nopeimmista suuremman kulutusluoton myöntäjistä. Huomioithan, että yhtiö edellyttää todisteita säännöllisistä tuloista kaikilta lainaajilta ja ilman palkkakuittia lainan saaminen ei onnistu. Pääset tutustumaan Nopsalainan palveluun alapuolella olevan painikkeen kautta.

 

Mistä löytyy edullisin kulutusluotto?

Vain vertailemalla eri lainapaikkoja keskenään voit löytää sen kaikista halvimman lainan. Todelliset vuosikorot vaihtelevat ja vertailussa on syytä käyttää sekä yksityisiä luotonmyöntäjiä, että myös pankkeja. Lainaaminen käy aina kaikista helpoiten yksityisen kautta ja etenkin kun on kyseessä pienempi kulutusluotto 2000e, on yksityinen ehkä fiksumpi vaihtoehto. Tämä siksi, että pankissa asioiminen ottaa aina aikansa ja sitä kautta lainan saaminen on vaikeaa ja ikävät paperityöt eivät ole koskaan kenenkään mieleen. Suosittelemme valitsemaan jonkun jo yläpuolella mainituista luottofirmoista.

Halvempaa lainaa et nimittäin löydä mistään! Suosittelemme tarkastamaan kaikki vaihtoehdot ja katsomaan mikä soveltuu sinun tarpeisiin parhaiten ja valitsemaan tämän. Voit myös ottaa mukaan vertailuun pankkeja, mikäli lainan tarve ei ole akuutti, sillä välillä sieltäkin löytyy suhteellisen halpaa lainaa ja erityisesti kun kyse on suuremmista summista. Silloin lainat ovat suurella todennäköisyydellä huokeampia, pienemmät lainat esimerkiksi ovat yleensä yksityiseltä ottaessa ainakin joissain määrin halvempia ja todellinen vuosikorkoprosentti on pienempi.

Lainatessa kannattaa huomioida vähintään nämä asiat

Tässä siis vielä yksi lainaajan muistalista, vaikka netti onkin niitä pullollaan. Koskaan ei voi kuitenkaan infota tarpeeksi ja monelle lainan hakeminen on täysin uutta uutta, joten on tärkeää mainita ne asiat, jotka on ehdottoman tärkeä huomioida lainaa hakiessa.

1. Lue lainaehdot tarkasti Lainaa 2000 euroa

Lainaehtojen läpi käyminen on yksi lainaamisen peruselementeistä ja niitä ei saa koskaan unohtaa. Lainaa ei kannata ottaa ennen kuin lainaehdot on luettu tarkkaan läpi ja ymmärretty mitä niissä sanotaan. Vain näin voit tietää mitä olet lainaamassa ja millaisin ehdoin, lue siis lainaehdot. Vasta tämän jälkeen voit ottaa lainaa turvallisesti.

2. Lainavertailu – käy läpi todelliset vuosikorot ja muut ehdot

Kun otat lainaa, suosittelemme vertailemaan mahdollisimman monen yhtiön keskenään ennen kuin pistät lainan tilaukseen. Et häviä tässä mitään ja tulet suurella todennäköisyydellä säästämään ainakin jotain ja kaikkihan on tietenkin pelkkää plussaa!

Mistä lainaa 2000 euroa?

Monet Internetin sivustot tarjoavat nykyään edullista vakuudetonta lainaa jopa 2000 euroa. Lainoja on hyvä vertailla keskenään, jotta useiden vaihtoehtojen joukosta löytyy asiallinen ja paras vaihtoehto. Alla on lueteltuna muutamia kulutusluottoa ja pikalainaa tarjoavia yrityksiä sekä näiden perustietoja.

 

LuottoRaha-kulutusluotto

LuottoRaha on jatkuva kulutusluotto, jota voi käyttää tarpeen mukaan. Summan voi nostaa omalle tililleen kerralla tai pienemmissä osissa. Sen voi myös maksaa takaisin osamaksulla tai kerralla. Lainan suuruus on aina sama 2000 euroa ja sen nimellinen vuosikorko 49,88%. Lainan ottaja maksaa ainoastaan luoton käytöstä, itse hakeminen on ilmaista. Lainahakemuksen voi täyttää verkossa LuottoRahan sivuilla.

 

SveaDirekt joustoluotto

SveaDirekt tarjoaa kuluttaja-asiakkaille kulutusluottoja alkaen 2000 eurosta 8500 euroon asti ilman vakuuksia ja tästä ylöspäin vakuuksien kanssa. Luotto on hyvä vaihtoehto pienempään ja akuuttiin taloudelliseen vajeeseen. Joustoluotto on edullinen – sillä on 12,96%:n vuotuinen korko ja sille on mahdollista saada maksuaikaa jopa 12 vuotta.

 

Ainalaina Gold-luotto

Ainalaina Gold on LuottoRahan tapaan 2000e:n suuruinen kulutusluotto, jonka hakeminen onnistuu verkkohakemuksella. Hakeminen on ilmaista eikä myönteisen päätöksen saaminen edellytä lainan käyttämistä. Lainan ottaja maksaa ainoastaan lainan käyttämisestä. Luottoon liittyy kuukausittainen 5e:n suuruinen tilinhoitomaksu. Ainalaina myönnetään raha-asiansa kunnolla hoitaneelle täysi-ikäiselle suomalaiselle. Lainalla on 9,7%:n korko.

 

CashBuddy

CashBuddy-palvelu on hyvä valinta, mikäli miettii, mistä lainaa 2000 euroa. Palvelun kautta kyseisen summan nostaminen onnistuu, mikäli olet yli 21-vuotias suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriöitä. 2000 euron lainan voi nostaa jopa 60 kuukauden maksuajalla, jolloin lainan kuukausieräksi tulee 72 euroa. Lainalla on 24,9%:n korko.

 

Luottovertaaja.fi

Luottovertaaja on uudenlainen palvelu, jossa asiakkaan on mahdollista kilpailuttaa eri pankkien myöntämät kulutusluotot ja etsiä itselleen juuri sopiva vaihtoehto. Tämä helpottaa suuresti lainan ottamisen vaatimaa selvitystyötä. Palvelu ei itse myönnä lainaa, mutta sen kautta saa useita lainatarjouksia, joista voi valita sopivimman. Palvelun käyttäminen on maksutonta. Sitä voi käyttää kuka tahansa raha-asiansa hoitanut, 20 vuotta täyttänyt suomalainen. Maksuaikaa tarjotuilla lainoilla on 1-15 vuotta.

 

FiksuRahoitus

FiksuRahoituksen kautta voi lähettää saman lainahakemuksen samalla kertaa useille eri yhteistyöpankeille ja rahoituslaitoksille. Palvelu tekee kaiken selvitystyön asiakkaan puolesta eikä sen käyttäminen vielä sido mihinkään, vaan asiakas tekee aina päätöksen lainan ottamisesta. FiksuRahoituksen kautta voi myös esimerkiksi yhdistää vanhat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jota maksaa pois 1-15 vuotta. Tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli lainan nostamista voi odottaa muutaman päivän hakemusten jättämisestä.

 

Rahalaitos

Rahalaitoksen kautta voi hakea edullista ja luotettavaa 2000e:n lainaa yksin tai kanssahakijan kanssa, mikäli vuositulot ylittävät 10 000 euroa, hakija on yli 20-vuotias, luottokelpoinen suomalainen. Palvelun kautta voi myös yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi suuremmaksi. Viiden vuoden laina-ajalla ja 10,9%:n vuotuisella korolla 2000e:n lainan kuukausierä on 46 euroa. Maksuaika on itse päätettävissä samalla kun lainaa haetaan.

 

Vertaislainat

Monet palvelut ja sivustot tarjoavat nykyään myös vertaislainaa. Vertaislaina toimii sillä perusteella, että tavalliset ihmiset myöntävät toisilleen sijoituksena lainoja eri lainasummilla. Tämä vaihtoehto on järkevä, sillä monesti lainan korko ja takaisinmaksuaika ovat todella vapaasti valittavissa. Vertaislainojen selkeä etu on se, että korot pysyvät selkeästi pikalainoja maltillisempina. Seuraavassa muutamia esimerkkejä erilaisista internetin tarjoamista vertaislainoista:

 

Lainaaja.fi

Lainaaja.fi-palvelun kautta yksityishenkilö voi ottaa toiselta yksityishenkilöltä 2000e:n lainan esimerkiksi kuudeksi vuodeksi siten, että kuukausierä on tällä laina-ajalla noin 45 euroa. Koroksi tulee tällöin 12,83%. Lainahakemus on tehtävissä nopeasti verkossa eikä lainaaminen edellytä palkkatodistusta tai vakuuksia.

 

Fellow Finance

Fellow Finance myöntää vertaislainoja jopa viiden vuoden maksuajalla 10 000 euroon asti. Jos esimerkiksi ottaa 2000 euron suuruisen lainan 48 kuukauden maksuajalla, tulee kuukausierän suuruudeksi 66 euroa. Vuosikorkoa lainalle kertyy 23,8%.

 

Fixura

Fixura-palvelun etu muihin vertaislainan tarjoajiin on se, että lainan ottaja saa itse päättää lainalleen koron. Mikäli sijoittajat, eli lainan antajat suostuvat ehdotukseen, lainasopimus syntyy. Korkoa ei kannata määrittää liian alhaiseksi, sillä tämä voi vähentää mahdollisten lainatarjouksien määrää.

 

Luottotilit

Nykyään on olemassa myös luottotilejä, jotka muistuttavat pääpiirteiltään kulutusluottoja. Niiden ajatuksena on, että myönnetty luotto on luottopäätöksestä asti aina käytettävissä, kun taas kulutusluotto myönnetään vain kerran. Esimerkiksi epikavippi, Credit24, Ekstraluotto ja Suomilimitti tarjoavat luottotiliä kulutusluoton vaihtoehdoksi.

 

Mikäli 2000e:n lainan ottaminen näiden esimerkkien jälkeen edelleen mietityttää, voi asian suhteen vielä tehdä omaa tutkimustyötä. Esimerkiksi sivustot käyttölainat.fi, lainaaheti24/7, kulutusluotto-heti.fi ja pienlainat.fi vastaavat myös kysymyksiin, mistä lainaa 2000 euroa. Lainojen koroissa sekä takaisinmaksuajoissa voi olla suuriakin eroja eri yritysten välillä, mutta hyviä vaihtoehtoja on useita.

Jos etsit 2000 euron luottoa, tutustu myös näihin:

 

Post by Toimitus