Lainasto kokemuksia

24 maaliskuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 24 maaliskuun, 2024)

Lainasto kokemuksiaLainastolta on mahdollista nostaa pikavippiä 2000 euroon asti, pienin haettava summa on 200 euroa. Maksuaikaa on saatavilla 45 vuorokautta, jollet halua sitten käyttää hyödyksesi osamaksuvaihtoehtoa, jolloin voit maksaa vippisi takaisin osissa useamman kuukauden ajan. Pikavippiä Lainastolta voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Pikavipin haku tapahtuu helppokäyttöisen nettihakemuksen avulla ja vippipäätöksen saat nopeasti.

  • Pikavippiä 200 – 2000 euroa
  • Maksuaikaa 45 vuorokautta tai vaihtoehtoisesti osamaksuvaihtoehto
  • Ikäraja 21 vuotta
  • Nopea pikavippipäätös

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”lainasto” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Lainasto lyhyesti

Lainaa tarjolla 200-2000 euroa tältä erittäin edulliselta rahoitusyhtiöltä. Hakemus on nopea tehdä, se on maksuton ja rahat saat käyttöösi todella nopeasti. Maksuaikatauluksi voit sopia sellaisen ajan joka sinulle parhaiten sopii  tai sitten voit valita osamaksusopimuksen. Lainamuodoksi on tarjolla Tililuotto, korttiluotto sekä pikalaina. Asiakaspalvelu on todella ammattimainen ja avoinna arkisin 9-17. Rahaa voit käyttöösi lainan hyväksymisen jälkeen nostaa käyttöösi tekstiviestillä tai netissä. Laskut on saatavissa joko paperisina, sähköpostitse tai netpostiin.

 

Kuka voi saada pikalainaa Lainastolta?

Ikärajana Lainastolla on 21-vuotta ja sinun tulee osoite sekä pankkitili Suomessa. Sinulla tarvitsee olla myös verkkopankkitunnukset joiden avulla voit kirjautua palveluun. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää. Hakijalla tarvitsee olla myös henkilökohtainen omissa nimissä oleva puhelinliittymä.

 

Miten paljon rahoitusta ja millaisella maksuajalla lainatuotteita on tarjolla?

Tarjolla on pikalainaa sekä korttiluottoa 100-600 euroa sekä suurempaa tililuottoa 200-2000 euroa. Maksuaika on sovittavissa lainamuodon, lainasumman sekä sinun mieltymystesi mukaan. Tarjolla on myös osamaksu mahdollisuus.

Yleistä asiaa

Lainasto on toiminut Suomessa jo vuodesta 2011 ja on todella luotettava toimija alalla. Lainasto tarjoaa kahta erilaista lainatuotetta. Toinen on perinteinen pikalaina ja toinen on joustoluotto. Alla on lyhyesti esiteltynä molemmat tuotteet.

Pikalaina

Toiselta nimeltään pikavippi on kenties tunnetuin netin lainapalveluiden tarjoama tuote. Niitä on myönnetty Suomessa jo yi kymmenen vuoden ajan ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa lainamarkkinoilla. Ne ovat olleet todella suosittuja, koska niitä on helppo hakea ja hakeminen on myös nopeaa.

Pikalainan ominaispiirteisiin kuuluu se, että laina on usein melko pieni aina muutamasta kymmenestä muutamaan sataan euroon.Laina myös maksetaan aina kerralla kokonaisuudessaan hakijan tilille. Toinen pikalainalle tyypillinen ominaisuus on lyhyt maksuaika. Usein maksuaika on muutamasta päivästä muutamaan viikoon.Tavallisesti laina myös maksetaan takaisin yhdessä erässä korkoineen ja kuluineen.

Tosin poikkeuksiakin on ja Lainastolta voi saada jopa vuoden maksuajan pikavippiin, mikä on todella harvinaista. Lainaston pikavippiä voi myös lyhentää osissa, joka myös on hieman harvinaisempaa, kun pikavipeistä on kyse.

Joustoluotto

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin. Eli luotolta voit nostaa rahaa tilillesi aina tarpeen vaatiessa. Luottoa haetaan yleensä hieman suurempia summia aina muutamaan tuhanteen euroon asti. Esimerkiksi voit hakea luottoa vaikka 3000 euroa, mutta jos tarvitsetkin vain 1500 euroa, niin voit nostaa kyseisen summan luotolta tilillesi.

Korot ja kulut määräytyvät aina avoinna olevan lainapääoman mukaan. Eli maksat  kulut vain lainatusta määrästä etkä koko summasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, koska alaikäisille ei lainoja myönnetä. Hakijalta edellytetään myös vastuullista raha-asioiden hoitoa ja maksuhäiriömerkintää ei saa luottotiedoista löytyä. Hakija tarvitsee myös säännölliset tulot, jotta lainan saa maksettua takaisin ilman ongelmia. Lainoja ei myöskään myönnetä ulkomaille, joten hakija tarvitsee suomalaisen pankkitilin ja hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Laina haetaan netissä, joten henkilötietojen varmennus onnistuu joko mobiilivarmenteen avulla tai verkkopankkitunnuksilla.

Onko lainan hakeminen turvallista?

Lainasto käyttää palvelussaan todella tehokasta SSL-salausta, joten tiedot eivät varmasti päädy ulkopuolisten nähtäville. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille ja yrityksessä tietoja käsittelevät henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat pääsyn niihin. Tietoja myös säilytetään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Lainasto on rekisteröity lain edellyttämään aluehallintaviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Yritys on sitoutunut noudattamaan hyvää lainanantotapaa ja sen toiminta on muutenkin valvottua ja tarkkaan laeilla ja asetuksilla kontrolloitua.

Miten maksan laskun?

Lasku lähetetään asiakkaalle postitse, mutta halutessaan laskun saa myös sähköpostilla. Muistutuslaskut lähetetään aina postitse. Lasku tulee aina maksaa, vaikka se ei olisi jostakin syystä saapunut perille. Asiakkaan tulee itse olla yhteyssä asiakaspalveluun ja selvittää laskun summa ja eräpäivä.

Yhteistiedot

Yliopistonkatu 26b

20100 turku

asiakaspalvelu@lainasto.fi

Puhelin 0600 30 6000

 

Post by Toimitus