Luottoheti.fi kilpailuttaa lainasi

30 syyskuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 30 syyskuun, 2023)
Luottoheti.fi Lainaa

Lainan hakeminen on siirtynyt vuosi vuodelta enemmän internetiin. Mitä pienemmästä lainasta on kyse, sitä todennäköisemmin se haetaan nykyisin netistä. Pieniä lainoja ja luottoja tarjoaa suurten pankkien lisäksi myös muut rahoituspalveluja tarjoavat yritykset. Kilpailu asiakkaista on kovaa pienissä lainoissa, joten asiakkaat voivat löytää netistä hyvin edullisia tarjouksia.

Pikalainojen vertaileminen on kuitenkin melko työlästä touhua myös netin kautta. Pankkeja ja muita rahoituspalveluja tarjoavia yrityksiä on paljon ja jokaisella niillä on myös useita eri lainatuotteita. Vertailemiseen voi siis mennä paljon aikaa, ellei käytä lainoja kilpailuttavia palveluja, joista yksi suosittu on Luottoheti.fi. Moni suomalainen ei ole vielä kokeillut lainojen kilpailutusta internetissä, joten testasimme, miten hyvin se onnistuu.

Miten kilpailutus toimii?

Mennään heti asiaan, eli miten luottoja voi vertailla ja hakea lainaa heti tilille Luottoheti.fi-sivustolla. Asiakkaan pitää aluksi valita haluttu lainasumma sekä maksuaika sille. Valinnanvaraa riittää, sillä lainoja voi sivustolla hakea väliltä 1000–60000 euroa. Maksuaikaa voi 1 vuodesta venyttää aina 15 vuoteen saakka.

Tämän jälkeen asiakkaan pitää täyttää sivustolla lainahakemus. Se ei sido asiakasta mihinkään, mutta se on pakko tehdä, jos haluaa päästä näkemään parhaat lainatarjoukset. Hakemukseen täytetään oman nimen ja osoitteen lisäksi siviilisääty, työsuhde, lasten lukumäärä, koulutus, asumismuoto sekä tieto siitä, onko hakijalla muita lainoja tai luottokortteja.

Lainahakemuksen täyttämisessä meni noin 5 minuuttia, joten tuskinpa on lainan hakeminen ollut koskaan näin nopeaa. Jos sitten luottopäätös on positiivinen, eli että rahoituslaitokset kelpuuttavat sinut asiakkaakseen, saat nähdä useita eri lainatarjouksia, joista voit vielä valita itsellesi parhaiten sopivan.

Tässä vaiheessa voi vielä vetäytyä, eli yhtäkään laintarjousta ei ole pakko hyväksyä. Jos taas sopiva laina löytyi, pääset hyväksymään sen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tähän tarkoitukseen käy minkä tahansa verkkopankkitunnukset mistä tahansa suuresta pankista, kuten Danske Bank, Nordea, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia tai Handelsbanken.

Kaikki ei voi hakea

Luonnollisesti myös pankeilla ja rahoituslaitoksilla on vaatimuksia asiakkaidensa suhteen. Myös Luottoheti.fi:ssä on vaatimuksena se, ettei asiakkaalla ole luottotiedoissa merkintöjä tai häiriöitä. Hakijan pitää olla myös vähintään 20-vuotias ja hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Se ei meille hieman auki, pitääkö asiakkaan olla myös Suomen kansalainen vai ei, mutta ainakin vakituinen osoite pitää Suomesta löytyä.

Jotta lainan hakeminen sivuston kautta onnistuu, pitää hakijalla olla myös pankkitunnukset. Ilman pankkitunnuksia ei lainasopimusta nimittäin pääse allekirjoittamaan. Lisäksi hakijalla pitää olla tietojen lähetystä varten myös puhelinnumero. Sillä ei ole väliä, onko numero salainen tai prepaid, mutta puhelinnumero on pakollinen.

Tutustuminen lainaehtoihin

Luottoheti.fi:ssä pääsee lukemaan lainaehdot aina ennen lainan hyväksymistä ja allekirjoitusta. Lainaehtoihin kannattaakin aina tutustua, koska lainaraha pitää pystyä myös maksamaan takaisin. Lainaehdot oli selkeästi kirjoitettu ja siten ymmärrettävissä. Luottoheti.fi vakuutti ennen kaikkea helppoudellaan ja selkeydellään, mutta mitään varsinaisia vau-elämyksiä sivusto ei tarjonnut.

Post by Toimitus