Nopsalaina kokemuksia

21 toukokuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 21 toukokuun, 2024)

Nopsalaina on laajentanut lainavalikoimaansa ja tarjoaa tällä hetkellä keskisuuria kulutusluottoja alkaen 2000 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Voit valita lainalle maksuajan 6-72 kuukauden väliltä ja lainahakemusta pääset täyttämään kätevästi yläpuolella olevan painikkeen kautta.

NopsalainaLainaaminen tapahtuu Nopsalainalla siten, että kun olet lähettänyt hakemuksen eteenpäin saat pian yhteydenoton yhtiön laina-asiantuntijalta, jonka kanssa voitte käydä läpi lainaan liittyviä asioita ja saat tietoa dokumenteista mitä lainaamiseen tarvitaan.

  • Todella nopea palvelu. Hakemus käsitellään vartissa
  • Tarjolla suurempia kulutusluottoja 2000-20000 euron väliltä
  • Maksuajaksi voit valita 6-120 kuukautta

Nopsalaina on luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, joka soveltuu kenelle tahansa iältään vähintään 22-vuotiaalle luottokelpoiselle ja säännölliset tulot omaavalle henkilölle. Jos lainan tarve kohdistuu 1500 – 15000 euron välille, niin ei muuta kuin tutustumaan! Myös Nopsalainan hinnat ovat kohdillaan, joten se on enemmän kuin potentiaalinen vaihtoehto kulutusluoton hakemiselle.

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”nopsalaina” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Nopsalainan esittely

Todella nopea lainapalvelu jossa hakemuksesi käsitellään vartissa ja rahat saat myös käyttöösi todella nopeasti. Luottoa voit saada 1500-6000 euroa ilman takaajaa ja yhteishakijan kanssa aina 15000 euroon saakka joustavalla 6-72 kuukauden maksuajalla. Lainahakemus on varsin helppo täyttää eikä se maksa mitään. Hakemus ei myöskään sido mihinkään joten sen voi jättää vaikka testi mielessä ja kokeilla millaista luottoa sinulle olisi tarjolla. Nopsalaina tarjoaa asiakkailleen laina-asiantuntija palvelun jonka avulla on helppoa sopia ja jutella kaikista luottoosi liittyvästä asioista. Nopsalainan asiakaspalvelu on myös todella ammattimainen ja palvelee arkisin 8-18.

 

Nopsalaina edellyttää luotonhakijalta:

Lainan hakijalta edellytetään vähintään 22-vuoden ikää. Hakijalla tulee olla myös tili ja pysyvä osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset. Lainasummasta riippuen vaaditaan myös säännöllisiä tuloja jotta voidaan varmistaa takaisinmaksu kyky. Kannattaa ottaa yhteyttä Nopsalainaan tulorajaan liittyvissä asioissa koska ne ovat aina tapauskohtaisia. Nopsalaina ei myöskään koskaan myönnä luottoa henkilölle jolla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä.

 

Nopsalainan lainatuotteet

Palvelun kautta kuluttaja saa valita lainatuotteen 2000 – 20000 euron väliltä. Nopsalainalla on tarjolla todella joustava maksusuunnitelma ja voitkin valita maksuaikatauluksi 6-120 kuukautta.

Yleistä tietoa Nopsalainasta

Nopsalaina on suomalainen kulutusluottoja myöntävä yritys, jonka kautta voit hakea kulutusluottoja 2000-20000 euron väliltä jopa 10 vuoden maksuajalla.

Lainaa voit hakea helposti netin kautta ilmaisella hakemuksella. Nopsalaina edellyttää hakijalta vähintään 22 vuoden ikää. Usein saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa, jonka jälkeen voit verkkopankkitunnuksilla allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ja saada rahat tilillesi todella pikaisesti.

Nopsalaina on yksi nopeimpia alalla toimivia yrityksiä ja lainatuotteiden kirjo on myös laaja aina pienistä summista suurempiin useiden tuhansien lainoihin pitkilläkin maksuajoilla.

Miksi juuri Nopsalaina?

Palvelu on nimensä veroisesti nopeaa ja tarjolla on suuriakin summia. On myös mahdollista saada muita todella hyviä etuja. Esimerkiksi voi saada jopa 2 maksuvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana. Eli mainioita  etuja on kyseessä.

Mikäli hakijalla on ennestään lainoja tai pikavippejä muualta, niin silloin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Jos joutuu lyhentelemään lainoja moneen paikkaan, niin usein joutuu myös maksamaan useita tilinhoitomaksuja ja muita lainoihin liittyviä kuluja. Mikäli ottaa yhden suuremman lainan ja kuittaa sillä kaikki vanhat pienemmät lainat pois, niin se tulee edullisemmaksi.

On siis järkevää hyödyntää Nopsalainan tarjoamia suurempiakin lainoja, koska siinä aina säästää, kun maksaa vain yhtä lainaa yhteen paikkaan eikä useaa lainaa moneen paikkaan. Nopsalainan korot ja muut ehdot ovat myös varsin kohtuulliset.

Lainan hakemisesta tietoa

Jos hakee lainaa yksin, niin siihen on mahdollista saada 6 vuotta maksuaikaa ja lainaa voi saada aina 10 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Mikäli hakee lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, niin lainaa voi saada 20 000 euroa ja jopa 10 vuotta maksuaikaa. Mikäli hakee suurehkoa lainaa, niin kannattaa valita sopivan pitkä maksuaika, jotta kuukausierät eivät kasva liian suuriksi ja rahaa jää siten muuhunkin elämiseen.

Mikäli mahdollista, niin kannattaa käyttää yhteishakijaa, koska silloin voi saada lainaa suurempia summia ja paremmilla ehdoilla. Yhteishakijan käyttäminen aina pienentää lainaajan riskiä, koska silloin lainalla on kaksi maksajaa yhden asemesta. Yhteihakijaksi kelpaa kuka tahansa normaalit lainaehdot täyttävä henkilö, mutta usein yhteishakijana toimii puoliso tai sukulainen. Tokihan myös ystävä kelpaa yhteishakijaksi.

Yhteistiedot

BIGBANK AS, Suomen sivuliike

Porkkalankatu 24

00180 Helsinki

info@nopsalaina.fi

Puhelin: 09 4259 9691

Post by Toimitus