Ostosraha

27 toukokuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 27 toukokuun, 2024)

Ostosraha on yksi pisimpään alalla toimineista pikavipin ja kulutusluoton tarjoajista. Yhtiön kautta on tarjolla lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 euron väliltä 1-5 vuoden maksuajalla. Lainan hakeminen on helppoa ja se tapahtuu Ostosrahatuttuun tapaan netin kautta ilmaisella hakemuksella, lainapäätöksen saat 15 minuutin kuluessa ja rahojen toimitus tilille on nopeaa. Ostosraha soveltuu siis hyvin akuuttiin rahan tarpeeseen, lainan saaminen on helppoa ja nopeaa, kunhan luottotiedot ovat tallella ja ikää on vähintään 20 vuotta.

 

Ostosrahan taustalla toimii erittäin luotettava OPR-Vakuus, joka on toiminut pikalaina-alalla niiden Suomeen ilmestymisestä lähtien. Ostosraha on erittäin suosittu luotonmyöntäjä, syitä on monia, mutta varmasti merkittävimpiä ovat selkeät  kuluttajaystävälliset lainaehdot, lainojen edullisuus sekä palvelun ripeys. Suosittelemme Ostosrahaa kenelle tahansa pikalainan tai kulutusluoton tarpeessa olevalle!

  • Rahat heti tilille, alle 15 minuutissa
  • Laina ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 €
  • Ilmainen hakemus netissä – Ikäraja 20 vuotta
  • Luotettava ja suosittu lainapalvelu

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”ostosraha” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

 

Ostosrahasta lyhyesti

Yksi netin parhaista paikoista hakea pienempää lainaa tai maksimissaan 3000 euron luottoa. Hakemus on netissä täytettävissä ilman maksua ja se käsitellään aina nopeasti. Lainan kustannukset ovat matalat ja korkoa maksat aina ainoastaan käyttöön ottamastasi summasta. Ostosraha on osa suurta OPR-Vakuus rahoitusyhtiötä jolla on todella hyvä maine reiluna lainan sekä luotonmyöntäjänä. Asiakaspalvelu palvelee arkisin puhelimitse 8-20 ja sähköpostitse viikon jokaisen päivänä 8-22.

 

Kuka voi lainaa saada

Ostosraha vaatii asiakkailtaan vähintään 20 vuoden ikää sekä pysyvää osoitetta ja pankkitiliä Suomessa. Hakijalla tulee olla myös käytössään omissa nimissään olevat verkkopankkitunnukset tai puhelinliittymä jolla suoritetaan tunnistautuminen palveluun. Näin voidaan varmistaa ettei kukaan pääse hakemaan lainaa kenenkään toisen nimissä. Sinulla tulee olla myös säännölliset ja riittävät tulot lainan takaisinmaksua varten. Tuloraja riippuu lainasummasta. Lainan hakijalla tulee olla nuhteeton maksutausta eli jos sinulla on maksuhäiriömerkintä niin et voi lainaa saada.

 

Miten paljon rahoitusta ja millaisella maksuajalla lainatuotteita on tarjolla?

Lainaa on haettavissa 400 ja 3000 euron väliltä ja siihen voit saada sinulle sopivan lainan takaisinmaksuajan riippuen myöskin lainasummasta.

Ostosraha – vastuullinen luotto harkittuihin hankintoihin

Ostosraha on pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen myönnettävä kulutusluotto. Lainapäätöksen ja rahat tilille saa viidessätoista minuutissa. Ostosraha tarjoaa luottoa ilman vakuuksia 400-5000e:n summilla. Maksuaikaa on 12 kuukaudesta jopa 72 kuukauteen. Hakemuksia käsitellään päivittäin klo 8-22, mutta niitä on mahdollista lähettää ympäri vuorokauden.

Lainahakemus tehdään sähköisellä hakemuksella Ostosraha.fi-verkkosivujen kautta. Kirjautumista varten tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Ostosrahan käyttötarkoituksen voi itse valita. Esimerkiksi kodin suuremmat hankinnat hoituvat Ostosrahalla kätevästi.

 

Ostosrahan korko ja takaisinmaksu

Ostosraha-kulutusluotolla on 19%:n vuotuinen korko. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain lainanottajan osoitteeseen lähetettävällä laskulla. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista myöntää koko laina-ajalle 1-3.Laskun eräpäivää on myös mahdollista tarvittaessa siirtää, mikäli velasta ei pysty suoriutumaan eräpäivään mennessä.

Maksuerän suuruus on valittavissa lainaa haettaessa. Pidemmillä laina-ajoilla kuukausittaiset erät ovat pienempiä.

Mikäli luotto halutaan maksaa pois kerralla etuajassa, koron osuus tulee olemaan pienempi. Loppuvelan suuruus on mahdollista laskea OPR-Online – palvelussa.

 

Luoton myöntämisen perusteet

Myönteinen päätös Ostosraha-kulutusluotosta edellyttää pankin myöntämiä verkkopankkitunnuksia tai matkapuhelinliittymää, jossa on mobiilivarmenne. Toinen lainan saamisen edellytys on luottokelpoisuus, eli hakijalla ei tule olla voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan tulee olla 20-75-vuotias Suomen kansalainen. Hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa.

Ostosraha-kulutusluotto ei edellytä vakuuksia.

 

Miten kulutusluotto eroaa pikavipistä?

Pikavipit ovat lyhyelle maksuajalle myönnettyjä, keskimäärin 300e:n suuruisia pienlainoja. Näissä lainoissa korot ovat suuret ja lainaehdot vähemmän joustavat kuin kulutusluotoissa. Useimmiten pikalainoja otetaan akuuttiin rahantarpeeseen, kun taas kulutusluoton käyttötarkoitukset ovat harkitumpia ja suunnitellumpia.

Kulutusluottojen, kuten Ostosrahan, lainasummat ovat muutamasta sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin. Kodinkoneiden ja huonekalujen ostaminen on kulutusluottojen yleinen käyttötarkoitus. Luotto maksetaan takaisin usein hitaammin ja harkitummalla maksuajalla. Myös korko on kulutusluotoissa matalampi kuin pikalainoissa.

Kulutusluoton yleisin myöntäjä on oma pankki. Pankit kuitenkin vaativat lainoille useimmin vakuuksia, joita esimerkiksi nuorilla ei välttämättä ole asetettavaksi. Ostosraha – kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia luottokelpoiselle, 20-75 – vuotiaalle henkilölle.

 

Mitä kuluja Ostosraha – kulutusluoton ottamisesta aiheutuu?

Mikäli lainanottaja hoitaa velkansa moitteettomasti, 19% vuotuisen koron ja avausmaksun sekä pääoman maksamisen lisäksi velan ottamisesta ei synny muita kuluja. Eräpäivää siirrettäessä tai maksuvapaita kuukausia haettaessa peritään 10-30 euron järjestelykulut sekä korko.

Velan kokonaismäärä on nähtävissä OPR-Online – palvelussa.

 

Onko kulutusluoton ottaminen turvallista?

OPR-Vakuus Oy:n verkkosivuilla vierailu on turvallista. Sivusto on suojattu ja tietoliikenne salattu asianmukaisesti. Yhteys on salattu SSL-suojauksella, jolloin ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihin. Yritys ei luovuta asiakkaan henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, vaan niitä käytetään ainoastaan yrityksen omaan asiakastiedotukseen.

Lainanottajan itsensä vastuulla on arvioida, sopivatko lainanlyhennyserät hänen kuukausittaiseen maksukykyynsä. Yritys tulee maksuvaikeuksissakin vastaan tarjoamalla maksuvapaita kuukausia sekä eräpäivän siirtoa. Kulutusluotto on siis turvallinen ja asiallinen vaihtoehto pitkäaikaiseen ja suurempaan rahoitustarpeeseen.

Yhteistiedot

OPR-Vakuus / Ostosraha

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki

Puhelin: 020 741 2030

asiakaspalvelu@ostosraha,fi

Post by Toimitus