Perusvippi joustoluotto

17 syyskuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 17 syyskuun, 2023)

Perusvippi on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, joka on monelle varmasti jollakin tapaa tuttu vähintäänkin nimen puolesta. Perusvippin joustoluotto on joustava lainatuote, joka toimii täysin niin kuin luottokortti, mutta verkossa. Voit hakea 20-2000 euron lainaa kätevästi netistä ilmaisella lainahakemuksella. Voit tehdä nostoja aina 2000 euroon asti juuri omien käyttötarpeiden mukaan. Nostorajoituksia ei ole ja kuluttajalla on perusvippi joustoluottovapaat kädet. Maksuaikaa saat aina keskimäärin 45 vuorokautta ja lainan päälle tulevat korot ovat hyvin kohtuullisissa numeroissa. Halutessasi voit maksaa takaisin myös kuukausierissä

  • Lainaa 20-2000 euroa
  • Maksuaikataulu sovittavissa
  • Edulliset hinnat

Perusvippin taustalla toimii OPR-Vakuus, joka on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava luotonmyöntäjäyhtiö. Perusvippin lainaehdot ovat hyvin selkeät ja kaikki toimii moitteettomasti. Suosittelemme Perusvippitä, mikäli haluat edullista pikalainaa joustoluoton muodossa 20-2000 euron väliltä.

 

Perusvippi on osa OPR-Vakuus konsernia

Perusvippi on osa todella suurta ja tunnettua OPR-vakuus Oy yhtiötä ja kun asioit heidän kanssaan voit olla varma että sinua kohdellaan ammattimaisesti ja saat takuulla rehdeillä ehdoilla varustetun lainan. Perusvippi tarjoaa myös etukäteen neuvoteltuja loistavia tarjouksia jopa 70% verran kun suoritat ostoksesi Perusvippi luotolla. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8-20. Lainahaku on tehty verkossa olevalla hakemuksella todella nopeaksi ja helpoksi. Kun hakemuksesi hyväksytään voit siirtää rahaa käyttöösi todella nopeasti netissä tai tekstiviestillä.

 

Ikäraja palvelussa alkaa 21 vuodesta

Lainaa hakevan henkilön tulee olla 21-75 vuotias. Luottotiedot tarvitsee olla kunnossa eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Riippuen lainasummasta hakijalta vaaditaan myös säännölliset tulot. Voit varmistaa asiakaspalvelusta millaisia tuloja vaaditaan sinun hakemallesi lainasummalle. Hakijalta vaaditaan myös pysyvää osoitetta Suomessa sekä pankkitili johon on käytettävissä verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksilla voit varmistaa henkilöllisyytesi jolloin kukaan ei voi ottaa lainaa toisten nimissä.

 

Perusvippin joustoluotto on kätevä apu rahan tarpeeseen

Rahoitusta voi hakea 20-2000 euroa eikä siihen vaadita vakuuksia tai takaajia. Voit sopia lainasumman sekä omien mieltymystesi mukaisen maksuaikataulun tai vaihtoehtoisesti ottaa osamaksusopimuksen.

Mihin tarkoitukseen voin hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Usein moni maksaa sillä pieniä yllättäviä kuluja tai pitää sitä varakassana, jos jotakin yllättävää ilmenee. Toki sillä voi myös maksaa vaikka päivittäisiä ruokaostoksia, jos alkaa rahat käymään vähiin ja palkkapäivään on vielä aikaa.

Osa myös käyttää sitä lomamatkan maksuun, koska lomaa ei aina voi maksaa osissa, varsinkaan lentoja, mutta kulutusluottoa voi aina sitten hiljalleen maksella osissa takaisin.

Onko lainan hakeminen netissä turvallista?

Kyllä on. Perusvippi käyttää todella tehokasta salausta, joten tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten nähtäväksi. Kaikki tietoliikenne on myös luottamuksellista ja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Kerättyjä tietoja säilytetään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Niihin on pääsy vain henkilöillä, jotka työnsä puolesta tarvitsevat tietoja. Tiedot ovat myös suojattu salasanalla ja tietokoneet ovat lukitussa tilassa, johon tarvitsee kulukortin, jotta tilaan pääsee.

Miksi hakisin lainaa netistä, kun lainaa saa pankistakin?

Lainaa saa toki pankistakin, mutta usein pankkien kanssa asiointi on hankalaa. Pankit ovat avoinna vain rajallisen ajan ja saattaa olla vaikeaa sovittaa pankin aukioloaikoja omaan aikatauluun. Usein myös pitää varata aika lainaneuvojan juttusille ja sitäkään ei aina ole helppo saada.

Netissä hakemuksen voi jättää mihin tahansa kellonaikaan ja usein niitä käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana eli palvelu on joustavaa. Hakemuksia yleensä käsitellään myös viikonloppuisin, joten lainapäätöksen saat usein todella nopeasti. Suuri osa antaa päätöksen jopa kymmenissä minuuteissa, joten parhaimillaan saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Pankit myös lähes aina edellyttävät lainaajalta vakuuksia tai takaajia, mutta netissä lainaa myöntävät yritykset usein eivät niitä vaadi.

Kuka voi hakea joutoluottoa?

Lainaajan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, koska alaikäisille ei lainoja voida myöntää. Hakijan tulee myös olla oikeustoimikelpoinen ja luottotiedoista ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää. Lainoja ei myönnetä ulkomaille, joten hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Myös kännykkäliittymä ja verkkopankkitunnukset tulee hakijalta löytyä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lasku lähetetään yleensä postissa, mutta laskun saa halutessaan myös sähköpostilla. Laskun saa tavallisesti noin pari viikkoa ennen eräpäivää.

Voinko saada useita kulutusluottoja samaan aikaan?

Se ei ole mahdollista. Perusvippi myöntää vain yhden luoton kerrallaan. Joku muu yritys saattaa myöntää uutta luottoa, vaikka hakijalla olisikin jo lainaa ennestään. Ei koskaan kuitenkaan kannata maksaa vanhaa luottoa uudella luotolla, koska se lähes aina johtaa maksuvaikeuksiin.

Miten vältyn maksuvaikeuksilta?

Ylisuurien lainojen hakemista tulee välttää ja oma lainatarve kannattaa suunnitella tarkasti. Myöskin lainan maksamiseen liittyvät asiat tulee ottaa huomioon jo ennen, kun hakee lainaa. Eli kuukausilyhennyksen tulisi olla sopivan suuri, jotta lyhennyksen jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. Ei kuitenkaan kannatta ottaa liian pitkää maksuaikaa, koska silloin lainalle tulee reilusti ylimääräisiä kuluja.

On myös järkevää pitää kirjaa kaikista tuloista ja menoista, jotta pysyy varmasti ajantasalla omissa raha-asioissaan. Joillakin ihmisillä on vaikeuksia hahmottaa, että mihin rahaa päivittäin oikein kuluu, niin silloin kannattaa pitää kirjaa päivittäisistä menoista. Saattaa olla, että muutama heräteostos jää tekemättä tai erikoiskahvi juomatta, kun huomaa paljonko niihin on vaikka kuukauden aikana käyttänyt rahaa.

Mitä jos olen jo maksuvaikeuksissa?

Kannattaa heti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Usein asiat ovat sovittavissa ja eräpäivää saattaa olla mahdollista siirtää. Joskus voi jopa pitää maksuvapaan kuukauden. Mikäli asia on edennyt jo perintään, niin silloin kannattaa ottaa yhteyttä perintätoimistoon. Myös perintätoimiston kanssa on mahdollista tehdä maksusuunnitelma. Tärkeintä on, että ei lakasie asiaa maton alle, vaan ottaa rohkeasti yhteyttä.

Yhteistiedot

OPR-Vakuus Oy

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki

Puhelin 020 741 2030

asiakaspalvelu@perusvippi.fi

 

 

Post by Toimitus