Pikalainavertailun avulla löydät aina halvimman lainan

26 tammikuun, 2024

Toimitus

Lainaohjeet

0

(Last Updated On: 26 tammikuun, 2024)

Alempaa löydät parhaimmaksi äänestetyt pikalainaa myöntävät paikat uuden korkokattoasetuksen jälkeen. Pikalainavertailu on ajan tasalla ja päivitämme tietoja jatkuvasti. Yrityksien kohdalla on huomioitu hinnan lisäksi myös lainaehdot ja niiden joustavuus sekä maksuaikatauluun liittyvät asiat. Löydät varmasti mieleisesi pikalainan tai kulutusluottotuotteen valitsemalla jonkin seuraavista:
 

Vivus

vivusVivus on yhä ainutlaatuinen vippifirma, sillä se tarjoaa ensimmäistä pikalainaa kaikille lainaajille täysin ilmaiseksi 10-400 euron väliltä. Muuten yhtiö myöntää lainoja 10-2010 euron väliltä todella huokeaan hintaan. Vivus onkin vielä yksi kaikista halvimmista pikalainayrityksistä ja se pitää itse asiassa jaettua kärkipaikkaa mitä todelliseen vuosikorkoon tulee! Vivus on myös joustava, nimittäin voit hakea aina lainalle jopa 30 vuorokautta lisää maksuaikaa eli ongelmia ei tule, vaikka et pystyisi lainaa eräpäivään mennessä lyhentämään. Lainan hakeminen tapahtuu verkossa ja se on kaikille täysin ilmaista. Hae vippi Vivukselta halvalla heti alapuolelta!

 

epikavippi

epikavippiepikavippin palvelu on uudistunut 2015 vuonna ja se on lyhyessä ajassa haalinut erittäin sankan joukon asiakkaita ja ei ihme, sillä sen edulliset hinnat ja lainaehdot ovat vertaansa vailla. Tämän hetken uusin pikavippi / kulutusluotto löytyy siis  epikavippilta ja voit hakea sitä kautta pikalainaa 100-5000e väliltä, 50 euron tarkkuudella tarvitsemasi mukaan. Lainan hakeminen on ilmaista kaikille verkon kautta ja tekstiviestillä lainatessa homma hoituu erittäin kätevästi uuden palvelun kautta. Kuuden vuoden kokemus takaa, että homma toimii ja lainaa voit useamman kerran samanaikaisesti Tutustu epikavippiin ja tilaa pikalaina heti tilille luottotilin kautta!

 

Euro24

Euro24Euro24:n kautta voit hakea pikalainat 100-2000 euron väliltä pitkällä ja juuri sinulle sopivalla maksuajalla. Euro24:n lainojen todellinen vuosikorko on yksi markkinoiden alhaisimmista mitä tulee pikavippituotteisiin. Pavelun ikäraja on 18 vuotta ja voit hakea pikalainaa Euro24:n kautta mikäli olet vähintään 18 vuotta vanha ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Täytä hakemus netissä ja saat vastauksen välittömästi. Myös rahojen toimitus tilille tapahtuu nopeasti. Lainaamiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kautta saat haettua tämän hetken edullisimpia pikalainoja 100-600e väliltä. Yhtiö myöntää lainan aina täysin ilman kuluja jos se maksetaan pois 2 viikon kuluessa – myös vanhoille asiakkaille. Jos olet hakemassa pikaluottoa lyhyeksi aikaa lainaan, on Trustbuddy aina paras vaihtoehto. Sen kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa netissä – täytä hakemus minuuteissa ja saat lainapäätöksen nopeasti. Lainojen hakeminen on mahdollista myös pidemmälläkin maksuaikataululla ja voit aina halutessasi siirtää eräpäivää kuukaudella eteenpäin. Tutustu palveluun lisää ja hae Trustbuddyn kautta joustavaa ja täysin ilmaista pikaluottoa.
 

Mistä tietää, että laina on varmasti edullisin ja juuri itselle sopiva?

Tämän sivuston pikalainavertailu on täysin puolueeton ja erittäin kattava sisältäen tiedot jokaisesta tällä hetkellä olemassa olevasta vippifirmasta. Pikavippifirmoja oli vuoden 2013 loppuun mennessä kertynyt lähes 90, joten pikalainan löytäminen varsinkin ensimmäistä kertaa vippiä hakevalla saattoi olla hyvinkin hankalaa ja ennen kaikkea aikaa vievää. Pikalainaa hakiessa kannattaa huomioida muutamia seikkoja ja lukea lainaehdot aina huolella läpi. Meidän kautta löydät helposti tämän hetken halvimmat ja parhaimmat lainavaihtoehdot ilman, että joudut juurikaan vaivaamaan päätäsi. Katso alempaa parhaimmat pikalainavaihtoehdot.

PikalainavertailuLainojen vertaaminen keskenään kannattaa siis jokaisessa tapauksessa. Säästät tuntuvasti rahaa ja ennen kaikkea aikaa. Internet on täynnä vertailusivustoja, mutta vain muutamat niistä ovat ajan tasalla ja selvästi puolueettomia ja ovat valinneet oikeasti halvimmat ja parhaimmat luottofirmat. Pikalaina vertailu on myös mahdollista tehdä itse, mikäli siltä tuntuu, mutta todellisuudessa se ei kuitenkaan kannata, sillä et voi mitenkään löytää halvempaa pikalainaa, sillä me olemme käyneet läpi jokaisen lainafirman ja niiden jokaisen pikavipin.

Jos lähdet kuitenkin pikalainavertailua itse suorittamaan, kannattaa aloittaa muutaman firman kohdalta ja sitten miettiä onko järkevää lähteä enää etsimään lisää, sillä firmojen kohdalla erot eivät ole mitenkään kovin suuret. Vaikka toki joukosta löytyy myös huomattavasti kalliimpia pikalainaa myöntäviä yrityksiä. Kannattaa tutkia keskustelupalstoja ja käydä muutama pikalaina vertailu läpi. Tällä tavoin löydät varmasti kaikista halvimman ja itsellesi parhaiten soveltuvan pikalainafirman.

 

Kuinka tarkkaan käyt läpi vaihtoehtoja ennen lainapäätöksen tekemistä?

Vippivertailu on ehdottomasti tehtävä ennen kuin lainaa lähtee ottamaan ja halvin vippi löytyy helposti sitä kautta. Etenkin siinä tapauksessa jos olet hakemassa lainaa ensimmäistä kertaa. Siinä tapauksessa et voi mitenkään tietää mikä on edullisin firma ja koska firmojen lainaehdot vaihtelevat melko paljonkin, niin omalle itselle sopiva vippifirma löytyy kyllä pienen työn jälkeen. Muista lukea yrityksen lainaehdot aina ennen vipin ottamista niin vältyt kaikilta yllätyksiltä. Tämä on oikeastaan tärkein asia mikä tulee muistaa lainaa ottaessa.

Pikavipin etsiminen ei ole vaikeaa, mikäli noudattaa ohjeita ja ymmärtää, että vippi on maksettava ajallaan pois, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Tämä kun tuppaa nykyään unohtamaan hyvinkin monelta suomalaiselta ja maksuhäiriömerkintöjä tulee yhä entistä enemmän. Pikalainat eivät yksinään aiheuta niinkään maksuhäiriöitä vaan yleensä taustalla on myös muitakin lainoja ja jos pikavipillä yrittää paikata edellisiä laskuja, on soppa siinä tapauksessa jo valmis. Tästä seuraa hyvin suurella todennäköisyydellä luottotietojen menetys, koska tämä systeemi ei vain yksinkertaisesti kanna kauas.

Joudut ottamaan aina suurempia ja suurempia lainoja ja jossain kohtaa huomaat, että paikkaaminen ei tule enää onnistumaan, muuta kuin suurella pankista haettavalla lainalla. Tässä tapauksessa ota siis yhteyttä Takuu-Säätiöön, ja vielä parempi, ota yhteyttä ennen kuin olet näin pahassa jamassa. Jos tunnet, että olet veloissa ja et pysty jotain laskua lyhentämään, niin viisainta on ottaa puhelin kouraan ja soittaa oitis Takuu-Säätiön velkalinjaan. Velkalinja sumplii yleensä tällaiset tapaukset hyvinkin nopeasti eli älä siis epäröi, apu on saatavilla!

 

Post by Toimitus