Mistä löytyvät edullisimmat pikalainat netistä?

6 kesäkuun, 2023

Toimitus

Lainaohjeet

0

(Last Updated On: 8 kesäkuun, 2023)

Fixura

Fixura

Fixuran vertaislainapalvelun kautta saat haettua lainat ilman vakuuksia 2000 – 10000e väliltä joustavasti ja edullisesti. Saat päättää itse millaisen maksuaikataulun lainallesi haluat ja voit myös määrittää lainan todellisen vuosikorkoprosentin itse. Luottoa voit hakea netistä pankkitunnuksilla jos olet vähintään 21 vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Credit24

credit24

Credit24 on myös loistava vaihtoehto jos etsit lainaa 250-3000 euron väliltä ja haluat saada sen ennen kaikkea halvalla! Halvempaa vaihtoehtoa ei nimittäin taida ollakaan, varsinkaan jos on kyseessä hieman suurempi yli 500 euron pikalaina. Credit24:n lainat on haettavissa joustavalla 1-24 kuukauden maksuaikataululla ja minimi lainanlyhennys kuukaudessa on vaivaiset 30 euroa. Credit24 sopii hyvin siis niillekkin, jotka pystyvät maksamaan lainasta pois vain vähän kuukaudessa. Tutustu ja hae joustava sekä halvin Credit24:n joustolimiitti pikaisesti verkosta.

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa pikalainan kaikille uusille asiakkailleen täysin ilman kuluja jopa 400 euroon asti. Palvelu on helppokäyttöinen verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja – myös rahojen toimitus tilille tapahtuu n. 15 minuutissa viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välillä. Vivus tarjoaa lainaa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuaikataululla, eräpäivän siirtäminen on mahdollista, mikäli kuluttaja näin haluaa. Ikäraja palvelussa on 20 vuotta. Vivus on hyvä vaihtoehto ja erityisen hyvä se on niille, jotka eivät ole ilmaista ensilainaa hyödyntäneet.

Risicum

Risicum

Risicum on uudistunut erittäin hyvä lainapalvelu, jonka kautta kuluttajat saavat pikalainaa edullisesti 50-2050 € väliltä tai vastaavasti joustolainaa 500-1000 € väliltä. Ikäraja palvelussa on 20 vuotta ja voit hakea vippiä muutamassa minuutissa netin kautta tehdyllä hakemuksella. Rahojen toimitus tilille tapahtuu nopeasti ja saat joustavan maksuaikataulun lainallesi. Risicum on toiminut alalla jo vuodesta 2005 ja se on avannut ovensa uudestaan 2015 vuonna – tutustu ja tilaa lainasi jo tänään.

 Artikkeli päivitetty 5.Tammikuuta.2017

Pikalainat ja vertailut

  1. Pikalainaheti.fi
  2. Hetilainaa24.fi
  3. Vippi.org

Yläpuolelta löydät kätevästi listattuna pikalainayritykset, jotka tarjoavat valitsemasi kokoista lainaa. Olemme huomioineet vertailussa erityisesti lainojen hinnat, yleiset lainaehdot sekä niiden selkeyden, yhtiön luotettavuuden ja toimivuuden sekä lisäksi lainan toimittamisen nopeuden.

Mistä edullisin pikalaina heti tilille? Meiltä löytyy tämän hetken markkinoiden halvimmat pikalainat kätevästi listattuna. Olemme huomioineet kriteereissä lainojen todellisen vuosikoron, joustavuuden, nopeuden ja luotettavuuden. Jokainen alapuolella mainittu firma on siis takuu varmasti markkinoiden parhaimmasta päästä ja suurin osa alapuolella olevista on myös kuluttajien kestosuosikkeja.

Mistä löytyy kaikista pienikorkoisimmat lainatuotteet?

Nykyään pikalainan saaminen on helppoa ja itse asiassa myös halpaa. Ennen vielä pienempi laina kustantaa lainaajalle maltaita ja korkoprosentit pyörivät sadoissa tai jopa tuhansissa prosenteissa. Näin ei kuitenkaan enää ole, sillä korkokattoasetus sai aikaan tuntuman korkojen laskun kaikissa alle 2000 euron pikalainoissa. Tämä on kuluttajan onni ja nyt edullisen lainan löytäminen ei vie niin tuhottomasti aikaa kuin ennen ja koska vaihtoehdotkin ovat vähentyneet dramaattisesti, on halvan pikaluoton löytäminen monin verroin helpompaa ja nopeampaa!

Pikalainat

Edullisimmat pikalainat löytyvät tämän artikkelin avulla, se jos joku on selvää. Sivuston tiimi on tehnyt suuren työn ja suorittanut lainavertailun siten, että jokaiselle pikalainaa etsivälle löytyy varmasti sopivan kokoinen pikavippi – oli lainan tarpeesi sitten pieni tai suuri.

Olemme huomioineet kaiken suuruisen lainan tarpeessa olevat

Olemme yrittäneet huomioida kaikki lainan hakijat ja omasta mielestämme olemme siinä varsin hyvin onnistuneetkin, sillä lainahaarukka sivustolla on valtava, alkaen 20 eurosta aina 30 000 euroon asti ja jokainen näistä on vielä varusteltu netin halvimmilla hinnoilla.

Lainaaminen käy kaikista helpoiten jos sinulla on pankkitunnukset. Vipin saaminen ilman pankkitunnuksia on nykyään jopa mahdotonta, kaikki yritykset vaativat ne ja ei ihme, sillä tämän kätevämpää systeemiä todistaa henkilöllisyys tuskin on olemassa. Vielä ennen oli mahdollista hakea pikalainaa puhelimella tai ilman pankkitunnuksia, mutta tämä on kuitenkin 2014 vuonna jo jäänyt pois kuvioista.

Tämä kuitenkin tuskin tuottaa ongelmia, sillä lähes jokaiselta täysi-ikäiseltä löytyy varmasti pankkitunnukset, joilla tunnistautua palveluun.

TUPAS-palvelutunnistautuminen on äärettömän kätevä, sillä näin yhtiö saa suoraan lainaajan tiedot käsiinsä ja näkee samalla onko tällä maksuhäiriötaustaa.

Jos sellainen löytyy, pysähtyy lainan hakeminen välittömästi kuin seinään eli myös pikalainoja ilman luottotietoja on nykyään kiven alla ja hyvä näin. Kukapa sitä nyt jo ennestään velkaiselle ja suurella todennäköisyydellä myös maksukyvyttömälle alkaa mitään lainaamaan. Hyväntekeväisyydestä kun tässä ei kuitenkaan ole kyse vaan pelkästä bisneksestä.

Markkinoilla toimii useita yrityksiä, joilta löytyy erilaisia lainatuotteita. On myöskin mahdollista hyödyntää yrityksiä, jotka tarjoavat vertauspalveluita. Eli yhdellä hakemuksella yritys kilpailuttaa monta eri lainantarjoajaa, jotta hakijalta säästyy aikaa ja vaivaa.

Aikaisemmin hakijan tuli itse aina lähettää hakemus erikseen jokaiseen yritykseen, mutta uuden palvelun myöstä on lainan hakeminen entistä helpompaa ja nopeampaa. Usein muutaman päivän kuluttua hakemusen jättämisestä on jo kaikki yritykset vastanneet tarjoukseen, josta lainanhakija voi sitten valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miksi hakisin pikalainaa netistä?

Varmasti suurin syy netissä toimivien yritysten menestykseen on palvelun helppous ja nopeus. Lainahakemuksen voi lähettää vaikka kotisohvalta ja parhaimmillaan vastauksen saa todella pian ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen saattaa rahat saada tilillensä 15 minuutin sisällä.

Tavallisessa pankissa joutuu aina varaamaan ajan erikseen ja muutenkin pankkien aukioloajat ovat melko rajalliset. Suuri osa netissä toimivista yrityksistä käsittelee lainoja 08.00-22.00 välisenä aikana ja myös viikonloppuisin, joten enää ei aina harveneva pankkien konttoriverkosto tai esimerkiksi vuorotyötä tekevälle rajoittavat aukioloajat ole esteenä.

Kuka voi hakea pikalinaa netistä?

Se aina vaihtelee hieman yrityksestä riippuen, mutta muuta yleinen sääntö pätee kaikkiin yrityksiin.Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, koska alaikäisille ei lainoja myönnetä. Lainoja ei myönnetä ulkomaille, joten hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Hakija tarvitsee myös kännykkäliittymän ja verkkopankkitunnukset, jotta henkilöllisyyden varmistaminen netissä onnistuu. Hakijalla ei myöskään saa olla liikaa lainoja ennestään ja hakijalle, jolla on maksuhäiriö luottotiedoissaan ei lainoja myönnetä. Toki vastuu on loplta aina hakijalla itsellään, mutta yritykset myös yhä entistä tarkemmin ottavat hakijasta selvää ja tarkastavat hakijan luottohistorian.

Onko lainan hakeminen netistä turvallista?

Kyllä on. Lainoja myöntävät yritykset käyttävät viimeisintä salausteknologiaa nettipalveluissaan, joten tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten nähtäväksi. Tietoja säilytetään henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja niitä käsittelevät henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat pääsyn tietoihin.

Kerätäänkö hakijasta arkaluontoisia tietoja?

Ei kerätä. Hakijalta ei koskaan kysytä poliittista tai uskonnolista vakausta. Myöskään hakijan seksuaalista suuntautumista tai terveydentilaa koskevia tietoja ei hakijalta kysytä. Ne ovat jokaisen henkilökohtaisia asioita ja ne eivät vaikuta lainan myöntämiseen millään tavalla.

Miten pikalainan korko määräytyy ja voinko saada usean lainan samaan aikaan?

Pikalainan korko aina määräytyy tehdyn sopimuksen mukaisesti. Eri yrityksillä on suuriakin vaihteluita koroissa, joten vertailu kannattaa aina. Alalla yleinen käytäntö on, että pienissä lainoissa on kiinteä korko. Suuremmissa lainoissa saattaa olla mahdollista sitoa korko vaikka 6kk Euriboriin, joka aina vaihtelee markkinoiden mukaan.

Kuitenkin pienissä alle 2000 euron pikalainoissa on määritelty korkokatto, joka saa olla korkeintaa 50%+ viitekorko.

Miten laina maksetaan takaisin?

Se hieman vaihtelee, mutta yleensä pienet pikalainat maksetaan kerralla takaisin. Suuremmissa lainoissa saattaa olla mahdollista maksaa lainattu summa osissa. Asia tule aina kuitenkin varmistaa yrityksen kanssa ennen lainan hakemista, koska osa yrityksistä haluaa suuretkin pikalainat korkoineen ja kuluineen maksettavaksi yhdellä suorituksella

Miten maksuaika määräytyy?

Sama sääntö pätee tähän, kuin yllä olevaan kysymykseen. Eli hajonta on varsin suuri yrityksestä riippuen. Joskus voi saada maksuaikaa jopa useita vuosia, mutta tulee silti ottaa huomioon, että pitkällä laina-ajalla otetut lainat usein tulevat kokonaiskustannuksiltaan kalliimmaksi.

Toki kannattaa kuitenkin tarkkaan arvioida oma maksukyky ja mieluummin sitten ottaa hieman liian pitkä maksuaika, jotta saa kuukausittaiset maksuerät sopivan pieniksi. Toki rahaa tulee jäädä muuhunkin elämiseen, kuin pelkästään lyhennysten maksuun.

Mitä jos joudun maksuvaikeuksiin?

Kannattaa olla heti yhteydessä yritykseen, josta on hakenut lainaa. Usein asiat ovat sovittavissa ja saattaa olla mahdollista vaikka siirtää eräpäivää kuukaudella tai pitää lyhennysvapaa tai jopa kokonaan maksuvapaa kuukausi.

Tärkeintä on olla aiktiivinen asian hoitamisessa. Pahin virhe on lakaista asia maton alle, koska siitä aina seuraa muistutusmaksuja ja muita kuluja. Eli reippaasti vaan ottaa yhteyttä, niin lähes aina joku kaikille osapuolille sopiva järjestely löytyy.

Post by Toimitus