Mistä vippi 100 euroa heti tilille?

12 huhtikuun, 2024

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 12 huhtikuun, 2024)

Etsitkö 100 euron pikavippiä? Haluatko saada pikalainan mielellään heti tilillesi? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, olemme vertailleet kaikki pikavippipaikat, joista on mahdollista hakea pikavippiä 100 euroa helposti nettihakemuksella. Olemma listanneet vain ja ainoastaan nopeimmat, edullisimmat ja lainaehdoiltaan parhaimmat vippipaikat. Tutustu alapuolella oleviin lainapalveluihin.
 

Vivus

Vivus.fiVivus on kestosuosikki ja ei mikään ihme, yhtiö on parantanut lainavalikoimaansa ja tarjoaa nyt vippiä entistä edullisempaan hintaan. Jos et ole vielä lainannut Vivukselta, voit hakea 100 euron pikalainan täysin ilman kuluja sitä kautta – lainaa 100 euroa ja maksat takaisin 30 vuorokauden päästä sentilleen tasan mitä lainasitkin. Yhtiö myöntää ilmaisen ensilainan maksimissaan 400 euroon asti. Muuten Vivus tarjoaa pikavippejä 10-2010 euron väliltä joustavalla 3-30(+30) vuorokauden maksuajalla (voit siirtää eräpäivää kuukaudella eteenpäin). Vivus on joustava ja edullinen vaihtoehto 100e pikavipille, tutustu ja hae vippiä Vivukselta helposti ja nopeasti.


 

Perusvippi

PerusvippiPerusvippi on erinomainen vippifirma ja sen kautta lainaaminen käy muutamassa minuutissa verkon kautta. Täytä hakemus ja saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Perusvippi myöntää pikalainoja 20-2000 euron väliltä joustavin lainaehdoin ja edulliseen hintaan. Perusvippin lainatuote on 2000 € joustoluotto, joka toimii kuin luottokortti netissä/puhelimessa.  Voit tehdä nostoja rajattomasti omien tarpeiden mukaan ja maksat korkoa vain nostetusta lainasta. Maksuaikaa saat lainalle keskimäärin 45 vuorokautta. Tutustu ja tilaa heti Perusvippin edullinen vippi!

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy tarjoaa jotain sellaista mitä muut eivät, nimittäin sitä kautta lainaajalla on aina mahdollisuus ottaa lainaa ilman kuluja! Trustbuddyn kautta vippi on aina ilmainen jos sen maksaa pois 14 päivässä. Tämän kaltaista tarjousta ei ole missään Trustbuddyn lisäksi eli jos suunnittelet ottavasi 100-600 euron pikalainaa ja olit aikeissa maksaa sen pois 2 viikossa, niin Trustbuddy on ehdottomasti paras vaihtoehto tähän! Täytä ilmainen lainahakemus verkossa ja saat rahat nopeasti tilillesi! Trustbuddyn kautta voit ottaa vippiä myös pidemmäksikin aikaa ja silloinkaan vippien korot eivät ole missään määrin pahat ja yhtiö pärjää hyvin hintavertailussa. Yhtiö joustaa myös eli voit halutessasi siirtää eräpäivää jopa 30 vuorokaudella eteenpäin!

 

Pikavipit ovat yhä suosittuja

Pikavippi 100 euroaVipit ovat yhä todella suosittuja ja tämä johtuu varmasti siitä, että suomalaisten lainan tarve ei ole kadonut mihinkään ja toinen merkittävä tekijä on vippien edullisempi hinta. 2013 vuoden Toukokuun lopussa voimaan astunut alle 2000 euron lainoihin vaikuttava korkokattoasetus alensi vippien hintoja merkittävästi ja nyt lainan korko ei saa ylittää enää 50 prosenttyksikkö. Tämä on tehnyt vipieistä monin kerroin edullisempia kun vielä ennen korot saattoivat hyvinkin liikkua satojen tai jopa tuhansien prosenttien paikkeilla. Lisäksi tämän hetken huono tilanne työpaikkojen suhteen on ajanut ihmisiä ottamaan yhä enemmän lainaa, vaikka monet ovat ottaneetkin hieman suurempia kulutusluottoja, niin pikavippien menekki on noussut myös jossain määrin. Vipin takaisinmaksu on nykyään helpompaa, koska korot ovat pienet ja tämä on laskenut vipin ottamisen kynnystä entisestään. Toivottavasti maksuhäiriömerkintöjen määrä saadaan pian kuriin, sillä tämähän oli toivottu lopputulos ja sillä vippien korkokattoasetus suurimmalta osin perusteltiinkin. Kuluvan vuoden aikana näemme muutokset ja viimeistään vuosi 2014 kertoo meille koko totuuden, siispä sitä odotellassa.

Vippimarkkinat verkossa ovat hiljetyneet tarjoajin osalta – kysyntää riittää toki yhä

Vippimarkkinat ovat siis pienentyneet ja tämä johtuu siitä, että pienemmät tekijät ovat joutuneet lopettamaan pikalainan myöntämisen kokonaan. Pelkästään pikalainojen myöntäminen ei ole enää kannattavaa niiden pienen katteen vuoksi eli tässä on pakko tarjota rinnalla myös suurempia kulutusluottoja, jotta homma pysyy kannattavana. Tämä vaatii suuremman pääoman mitä monilla ei ollut ja parasta aikaa yhä useampi putiikki sulkee oviansa. Isot ja vanhat konkarit kuitenkin jylläävät yhä näillä ei ole hätäpäivää minkään suhteen, asiakkaita riittää ja homma on nipin napin kannattavaa, joten pikavippejä tullaan siis näkemään jatkossakin. Vaikka pikavippimarkkinat ovatkin niiden kulta-ajoista jo reippaasti laantuneet, niin korkokattoasetuksen jälkeisen syksyn ja alkutalven aikana on nähty puolikas kourallinen uusia tulokkaita, joka on varsin positiivista. Yrittäjiä tarvitaan aina ja nokkellimmat sekä parhaimmat markkinoijat pärjäävät varmasti. Lue myös mistä löydät edullisimmat pikavipit 200 euroa.

Mistä vippi 100 euroa heti tilille?

Arjen yllättäessä voi akuutti rahantarve iskeä ja moni miettiikin, mistä vippi 100 euroa heti tilille olisi fiksuinta ottaa. Tämän kaltaiset pienet summat voi huoletta ottaa pikalainana, sillä ne on helppo maksaa takaisin heti rahatilanteen parantuessa. Onneksi useat lainantarjoajat myöntävät nykyään pieniä lainoja raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille täysi-ikäisille suomalaisille. Usein ensimmäinen laina onnistuu ilman korkoa tai muita kuluja. Seuraavassa on lueteltuna muutamia järkeviä vaihtoehtoja, joista voi nostaa sadan euron lainan heti omalle tililleen.

 

Vivus.fi

Vivus.fi on luotettava lainantarjoaja, joka myöntää ensilainan 10-400 euroa 0%:n korolla. Tämän lisäksi Vivus tarjoaa vakituisemmille asiakkaille useita etuja. 100 euroa voi nostaa tililleen ilman korkoa tai piilokuluja uutena asiakkaana 30 päivän maksuajalla. Maksuaika on itse valittavissa, mutta se on maksimissaan tuo 30 päivää.

 

Eurolimitti.fi

Myös Eurolimitti myöntää uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja tai korkoa. Sata euroa on siis helppo ja edullinen nostaa esimerkiksi täältä. Lainan voi nostaa tekemällä hakemuksen yrityksen verkkosivuilla tai vaikka niinkin vaivattomasti kuin tekstiviestillä. Kuluttomalle lainalle saa maksuaikaa 30 päivää. Lainan ottamisen ikäraja on 21 vuotta.

 

Suomilimitti.fi

Suomilimitti.fi-lainan hakeminen onnistuu verkossa. Palvelu myöntää kuluttoman ja korottoman ensilainan asiakkailleen jopa kuudenkymmenen päivän maksuajalla. Ikäraja lainan hakemiselle on 21 vuotta ja sen voi saada ilman vakuuksia. Mikäli olet vanha asiakas ja otat Suomilimitti-lainan, maksat takaisin 45 päivän maksuajalla vain 115 euroa, joten laina on myös melko edullinen.

 

Ferratum Koroton

Maksuttoman sadan euron ensilainan voi nostaa Ferratum-palvelun verkkosivuilta päivittäin kello 7-23.  Lainan hakeminen on aina ilmaista ja asiakas maksaa ainoastaan siitä summasta, minkä nostaa tililleen. Palvelu on luotettava ja yksi käytetyimmistä pikalainapalveluista verkossa. Ferratum-laina edellyttää omaa matkapuhelinliittymää, puhtaita luottotietoja, 21 vuoden ikää, sähköpostiosoitetta sekä henkilökohtaista pankkitiliä.

 

Omalaina.fi

Omalaina.fi-palvelun kautta saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itse tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. Lainan saadakseen tulee täyttää helppo verkkohakemus sekä hyväksyä annettu lainatarjous. Rahat siirtyvät tilillesi nopeasti. Kaikkien palveluiden käyttäminen on ilmaista.

 

Lisää satasen vippejä:

Pikavippi 100e heti

Lainaa 100 euroa

Post by Toimitus