Mistä vippi 200 euroa heti tilille?

19 joulukuun, 2023

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 19 joulukuun, 2023)

Olemme vertailleet kaikki luotonmyöntäjät, joilta on mahdollista saada 200 euron pikavippiä ja valinneet niistä meidän mielestämme parhaimmat vaihtoehdot. Tutustu valikoimaan alapuolella ja hae halvin 200 euron pikavippi heti tilillesi jo tänään.

Vivus

Vivus.fiVivuksen tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sitä kautta saat lainan ilman kuluja kätevästi netistä heti tilillesi. Jos otat 200 euron pikavipin maksat siis takaisin sentilleen mitä lainasitkin, maksuaikaa sinulla on 30 vuorokautta. Jos olet vipin tarpeessa, niin ota se ihmeessä Vivukselta! Muuten yhtiö tarjoaa lainoja 10-2010 euron väliltä edullisesti eli Vivus on myös potentiaalinen vaihtoehto, vaikka olisitkin sitä kautta jo ennestään lainaa ottanut. Lue lisää Vivuksesta sen sivuilta ja hae vippi nettihakemuksella ilmaiseksi!

 

Trustbuddyn

TrustbuddyTrustbuddy on ainutlaatuinen luotonmyöntäjä, sillä sen kautta voit saada pikavipin aina ilman korkoja jos maksat sen pois 14 vuorokauden kuluessa. Yhtiö tarjoaa pikalainoja 100-600 euron väliltä ja niitä voit hakea verkon kautta ilmaisella hakemuksella helposti ja nopeasti. Trustbuddyn lainaehdot ovat selkeät, kuluttajaystävälliset ja hyvinkin joustavat, voit mm. siirtää eräpäivää aina kuukaudella eteenpäin, mikäli näin haluat eli vippiä ei missään tapauksessa ole pakko lyhentää 2 viikossa jos näin ei halua. Tässä tapauksessa maksat pikavipistä normaalin koron, joka ei sekään päätä huimaa. Lue lisää Trustbuddyn lainaehdoista ja yhtiöstä muuten sen sivuilta.

 

Euro24

Euro24Euro24 on erittäin nopea ja luotettava pitkään alalla toiminut vippifirma. Yhtiö tarjoaa pikavippiä 100-2000 euron väliltä ilmaisella lainahakemuksella nopeasti tilille. Lainan hakija saa itse päättää lainan maksuajan ja hakeminen onnistuu helposti netistä ilmaisella hakemuksella 24h vuorokaudessa vain muutamassa minuutissa. Lainaa voi hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt. Tutustu Euro24:n palveluun ja hae oma pikalainasi muutamassa minuutissa.

 

Pikavipit ja pikalainat verkossa – lainan saaminen onnistuu lähes sormia näpsäyttämällä

Pikavippi 200 euroaVipin saaminen on helppoa, ja hakeminen itse asiassa vielä monin kerroin helpompaa. Vaikka pikavipin saaminen on jossain määrin vaikeutunutkin, sillä luottotietojen kanssa ollaan entistä tarkempia ja rahaa ei myönnetä penniäkään jos maksuhäiriömerkintä taustalta löytyy. Vippifirmat ovat asiasta entistä tarkempia ja tämän hetken tilanne kun on mitä on, eli maksuhäiriömerkintöjä ilmenee yhä useammin kuin koskaan ennen.

On valitettava seikka, että varsinkin nuoriso on saanut päähänsä sen idean, että maksuhäiriömerkintä olisi jotenkin mitätön juttu ja sillä ei ole mitään seuraksia. Eikä tämä päde pelkästään nuorisoon, vaan maksuhäiriömerkintöjä ilmenee vanhemmillakin kansalaisille, joskin merkittävästi vähemmän. Näin ollen vippejä saatetaan kahmia taskuun usealta eri yhtiöltä ja useiden tuhansien eurojen edestä ilman takaisinmaksuaikeita. Tämä on saanut vippifirmojen hälytyskellot päälle, sillä on ikävä painia oikeudessa rahojen takaisin saamiseksi, vaikkakin tämä tuskin on mahdoton takaisku jo hyvin tulosta tekeville vippiyhtiöille.

Tähän tilanteeseen ollaan jouduttu sen takia, että vipin saaminen on yksinkertaisesti ollut liian helppoa ja kuka tahansa tuloton ja vastuuton nuori on päässyt saamaan sellaisiin käsiinsä. Ideana pikavippi on loistava, ja on pelastanut monen talouden tiukan paikan tullen ja monet ovat myös sen maksaneet tunnollisesti eräpäivään mennessä pois.

Valitettavaa on kuitenkin, että hallitus joutui asettamaan vipeille korkokattoasetuksen ja suurin osa luottoyhtiöistä karsiutui pois tai myöntää nyt normaalin pikavipin sijasta kulutusluottoa tai jonkin sortin joustoluottoa. Suoran pikavipin löytäminen on vaikeampaa ja vaihtoehtoja on valitettavan vähän, tosin eihän niitä tarvitse olla kuin yksi hyvä, niin se jo korvaa 100 huonompaa.

Korkokattoasetus raivasi myös kyseenalaiset ja kalliit pienet yhtiöt pois markkinoilta, joten tämän hetken markkinat koostuvat itseasiassa vain pelkästään näistä hyvistä, luotettavista ja kaikin puolin toimivista yhtiöistä, mikä on hyvä juttu kuluttajalle. Myös halvempi vippi on tietenkin kuluttajan suuri onni ja siitä voidaan nyt iloita. Ei muuta kuin hyviä hetkiä vippaamisen parissa ja muistakaa, että vippi on turvallista ottaa vasta siinä vaiheessa kun olet varma, että maksukykyä löytyy. Ja muista lukea myös mistä löydät pikavipit 300 euroa.

Mistä vippi? 200 euroa heti tilille on akuutissa rahapulassa houkutteleva ajatus

Useat firmat myöntävät yksityishenkilöille luottoa jopa ilman vakuuksia, mutta monesti hakemuksen käsittelyyn menee muutama päivä. Joskus kuitenkin rahantarve voi olla niin polttava, että rahaa tarvitsee välittömästi, eikä muutaman päivän odotteluun ole aikaa. Tällöin on hyvä tietää, mitkä firmat myöntävät pikaluottoa viipymättä ja kohtuullisilla ehdoilla.

Pikalainoissa kyse on tavallisesti suhteellisen pienistä summista. Tyypillisimmillään pikavippi on muutamia satoja euroja ja se maksetaan takaisin keskimäärin hieman vajaassa kolmessa kuukaudessa. Aikaisemmin pikavippien todelliset kulut saattoivat nousta päätähuimaavan korkeiksi, mutta vuonna 2013 säädettiin lakimuutos, joka asetti korkokaton alle 2 000 euron pienlainoihin. Kuluttajan kannalta muutos on ollut positiivinen, sillä pikalainojen kulut ovat tänä päivänä huomattavasti maltillisemmat.

 Pikalainoja kannattaa vertailla huolellisesti

Internetistä löytyy useita sivustoja, joista näkee pikalainaa myöntävät yritykset ja joillain sivustoilla myös keskeiset tiedot lainasopimuksen sisällöstä. Tällaisia sivustoja ovat muuan muassa pienlainat.fi, käyttölainat.fi, acta.fi ja hetilainaa24.fi. Vertaileminen todella kannattaa, sillä pienlainojen todelliset kustannukset vaihtelevat yritysten välillä suuresti. Lisäksi jotkut yritykset tarjoavat uudelle asiakkaalle ensimmäisen pikavipin ilman korkoja, joten mahdolliset ”tutustumistarjoukset” kannattaa myös pyrkiä hyödyntämään.

Pikavippiä hakevan kannattaa muistaa, että lainaa ei voi nostaa kello 23–07 välisenä aikana, vaikka laina voidaankin tällä välin myöntää. Useimmissa luottoa tarjoavissa yrityksissä asiakkaan täytyy myös tunnistautua verkkopalvelutunnuksilla väärinkäytösten välttämiseksi, joten on syytä huolehtia, että tunnukset ovat lähettyvillä lainaa hakiessa.

Vippi voi olla päivän pelastaja, mutta sitä ei kannata ottaa turhaan

Kun auto hajoaa tai sähkölasku on pakko maksaa, vaikka tilillä ei ole rahaa, voi pikaluotto pelastaa. Pikavippi on monille viimeinen oljenkorsi, joka auttaa silloin, kun taloudellinen tilanne on hetkellisesti todella tiukka.

Pienlaina on siis näppärä tapa paikata väliaikaisesti taloustilannetta. Kuitenkaan se ei ole ilmaista rahaa, vaan lainan kulut ovat aina lainasummaa isommat. Siksi kannattaakin arvioida, onko pikavipin käyttökohde sellainen, että sitä on järkevää rahoittaa lainarahalla. Maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle.

 

Tutustu myös näihin artikkeleihin:

  • Pikavippi 200 euroa

 

 

Post by Toimitus