Mistä vippi 300 euroa heti tilille?

2 helmikuun, 2024

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 2 helmikuun, 2024)

Alapuolelta löydät kätevästi tämän hetken markkinoiden edullisimmat 300 euron pikavipit. Olemme vertailleet tällä hetkellä verkossa toimivia luottoyhtiöitä ja valinneet edullisimmat vaihtoehdot. Sivustoa päivitetään jatkuvasti ja pyrimme pitämään tiedot aina ajan tasalla.
 

Vivus

Vivus.fiVivus on varmasti monelle tuttu vippifirma ja se on yhä hurjassa suosiossa, mikä ei ole lainkaan ihme. Kaikki toimii moitteettomasti, niin lainan toimitus kuin muukin palvelu on erittäin ripeää sekä lainarahat toimitetaan aina nopeasti tilille. Vivukselta lainattaessa saat aina 1. lainan täysin ilman korkoja, tämä on tarjous joka kannattaa jokaisen lainaajan ehdottomasti hyödyntää jos lainan tarve on 10-400 euron väliltä. Muuten Vivus tarjoaa pikalainoja 10-2010 euron väliltä joustavalla 3-30 vrk (+30 vrk eräpäivän siirto) maksuaikataululla – lainan voit hakea netistä ilmaisella lainahakemuksella.

 

Credit24

Credit24Credit24 on toimiva vaihtoehto, mikäli haluat saada sen mahdollisimman nopeasti tilillesi 250-3000 euron väliltä. Ikäraja palvelussa on 19 vuotta ja voit valita maksuajan 1-24 kk väliltä. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja ja saat lainapäätöksen heti verkossa. Mikäli päätös on myönteinen tulevat rahat lähes välittömästi tilillesi. Credit24 on hyvä vaihtoehto jos haluat saada 300 euron pikalainan halvalla nopeasti käyttöösi. Yhtiön kautta voit myös hakea muita pikalainoja aina jopa 3000 euroon asti. Yhtiön lainaehdot ovat selkeät ja joustavat, eräpäivän siirtäminen onnistuu kätevästi tekstiviestillä.

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy on erittäin hyvä vaihtoehto, saat nimittäin pikavipin aina ilmaiseksi jos maksat sen pois 14 vuorokaudessa. Voit hakea Trustbuddyltä 100-600 euron suuruisia pikalainoja helposti ja nopeasti ilmaisella hakemuksella verkossa. Rahojen toimittaminen tilille tapahtuu aina nopeasti ja hakemuksen täyttämiseen ei mene 5 minuuttia kauempaa. Trustbuddy on uudehko lainantarjoaja, mutta se on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion. Tutustu lisää yhtiön selkeisiin lainaehtoihin ja hae 300e pikavippi heti tilille jo tämän päivän sisään!
 

Lainaaminen on helppoa ja nopeaa – uudet pikavipit ovat myös huomattavasti edullisempia

Pikavippi 300 euroaPikavippien hinnat ovat painuneet pohjamutiin ja pikavipin ottaminen ei kirpaise enää lähellekään niin paljoa kuin ennen. Ihmiset ovat myös vippien korkokaton myötä alkaneet ottamaan hieman keskimääräistä suurempia pikalainoja. Tähän on varsin simppeli selitys, sillä pienemmät pikalainasummat ovat vähentyneet huomattavasti ja tilalle on tullut hieman suurempia kulutusluottoja 1000-2000 euron väliltä.

Myös vippien toimintamalli on muuttunut joidenkin yhtiöiden toimesta ja verkkoluottokortti tai luottotili on yleinen lainatuote tämän päivän lainamarkkinoilla.

Pikavipin hakeminen onnistuu yhä tuttuun tapaan netin kautta ja kaikki verkossa olevat hakemukset ovat tähän mennessä olleet täysin maksuttomia. Myös tekstiviestillä lainaa haettaessa ei viestien lähettäminen enää kustanna senttiäkään, sillä uusi laki teki myös tämän mahdottomaksi.

Vielä ennen vippiyhtiöt saattoivat ottaa huomattaviakin summia tekstiviesteistä, joita tarvittiin usein lainaamiseen 1-2 kappaletta. Nykyään lainaaminen on myös tältäkin osin edullisempaa ja verkkolainaaminen on tehnyt vippaamisesta yhä nopeampaa! Tutustu myös artikkeliin pikavippi 400 euroa.

Netin tarjonta on todella monipuolista

Kun etsit pikavippiä netistä, niin löydät kymmeniä yrityksiä, joista voit hakea lainaa. Suuri osa nykyään toimivista yrityksistä on ollut mukana toiminnassa jo todella pitkään, mutta toisinaan myös uusia tulokkaita ilmestyy markkinoille. Se on hyvä, koska silloin kaikkien yritysten pitää jatkuvasti uudistua ja tarjota yhä parempia etuja ja tarjouksia ja se on toki aina asiakkaan etu, kun voi vertaille eri yritysten tarjoamia lainatuotteita ja ehtoja toisiinsa.

Miksi hakisin pikavippiä netistä?

Syitä on monia. Tärkein syy monelle on palvelun nopeus. Parhaimillaan voit saada jopa koko prosessin hoidettua muutamissa kymmenissä minuuteissa ja rahat saat tilillesi myös todella nopeasti. Usein hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voidaan rahat siirtää hakijan tilille välittömästi.

Toinen suuri syy netissä toimivien lainaajien suureen suosioon on palvelun joustavuus. Voit täyttää ja palauttaa hakemuksen missä vain ja milloin vain. Eli perinteistä visiittiä pankkikonttoriin ei enää tarvita ja myöskään mitään erillistä neuvonpitoa velkaneuvojan kanssa ei tarvitse järjestää.

Eli kaikki hoituu kätevästi netin kautta ja enää ei pankkien aukioloajatkaan ole rasitteena.

Onko hakeminen turvallista?

Kyllä on. Yritykset käyttävät samaa SSL-suojaukseen perustuvaa teknologiaa, jota myös moni pankki ja vakuutusyhtiö käyttää omissa palveluissaan. Kaikki on toki myös täysin luottamuksellista ja tietoihin ei kukaan ulkopuolinen taho pääse käsiksi. Tietoja myös säilytetään asiaan kuuluvalla tavalla ja niihin on pääsy vain koulutetuilla henkilöillä, jotka tietoja tarvitsevat ja näitä henkilöitä luonnollisesti koskee salassapitovelvollisuus.

Voinko saada pikavipin ilman vakuuksia tai takaajia?

Usein kaikki pikavipit myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Ainoastaan poikkeuksellisissa tapauksissa saatetaan vaatia yhteishakijaa tai jotakin muuta vakuutta. Silloin usein on kyse todella suurista lainoista, mutta vaikka 300 euron vipin saa varmasti heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia.

Onko mahdollista saada monta pikavippiä samaan aikaan?

Usein yksi yritys myöntää vain yhden pikavipin kerrallaan. Osa yrityksistä tarjoaa mahdollisuutta korottaa lainatun pikavipin summaa, mutta tulee ottaa huomioon, että maksuehdot ja eräpäivä usein pysyvät samana. Eli vaikka summaa korottaa, niin koko uusi korotettu summa korkoineen ja kuluineen tulee maksaa alkuperäiseen eräpäivään mennessä.

Jotkut yritykset myöntävät hakijalle pikavipin, vaikka niitä hakijalla olisi jo ennestään. Tärkeintä on hakijan riittävän hyvä maksukyky, jotta useammankin pikavipin maksaminen takaisin onnistuu ilman, että henkilö ajautuu maksuvaikeuksiin.

Raja on hieman häilyvä, koska osa yrityksistä ei myönnä uusia vippejä lainkaan, jos hakijalla jo niitä on ennestään. Kannattaa siis ottaa selvää aina yrityskohtaisesti.

Miten vältän maksuvaikeudet?

Kannattaa pyrkiä suunnittelemaan omat tulot ja menot mahdollisimman tarkasti, jotta osaa varautua tulevaan. Toki aina tulee odottamattomia kuluja ja niihin pikavippi sopii mainiosti. On kuitenkin järkevää laskea heti pikavipin maksusta tulevat kulut mukaan seuraavan kuun budjettiin, jotta osaa sitten laittaa hieman ylimääräistä sivuun.

Liian suuria lainoja ja pikavippejä tulee välttää, koska niissä on aina myös enemmän kuluja. Oma lainan tarve kannattaa punnita tarkasti, jotta ei vahingossa ota liian suurta lainaa. Maksuajan kanssa on myös hyvä olla tarkkana, jotta saa itselleen sopivan suuruiset kuukausierät. Liian pienet kuukausierät johtavat turhan pitkään laina-aikaan ja suuriin kuluihin, mutta liian lyhyt maksuaika taas saattaa kasvattaa kuukausierää reilusti.

Ei kannata ikinä tehdä hankintoja osamaksulla, koska siitä joutuu lähes aina maksamaan korkoa.

Mitä jos minulla on jo maksuvaikeuksia?

Kannattaa heti ottaa yhteyttä yritykseen, josta on ottanut lainaa. Saattaa olla mahdollista pitää lyhennysvapaa kuukausi tai vaikka jopa kokonaan maksuvapaa kuukausi. Osa myös tarjoaa mahdollisuutta siirtää eräpäivää kuukaudella pientä korvausta vastaan tai jopa täysin ilman kuluja. Tärkeintä on aina olla ajoissa yhteydessä yritykseen, koska usein asiat ovat sovittavissa

Tutustu lisää aiheeseen myös täältä:

 

 

Post by Toimitus