Mistä vippi 400 euroa heti tilille?

18 lokakuun, 2023

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 18 lokakuun, 2023)

Etsitkö 400 euron pikavippiä ja haluat saada sen heti tilillesi? Tämän artikkelin kautta on mahdollista saada lainaa täysin ilman kuluja kahden eri luotonmyöntäjän toimesta, toinen tarjoaa ensilainan täysin ilmaiseksi jopa 30 vuorokauden maksuajalla ja toinen lainan 14 vuorokauden maksuajalla aina täysin ilman korkoja. Katso alapuolelta lisätietoa näistä!

 

Vivus

Vivus.fiJos otat Vivuksen kautta ensimmäistä kertaa vippiä, saat sen täysin ilman minkäänlaisia kuluja. Jos otat siis vippiä 400 euroa, tulee sinun maksaa sentilleen saman verran takaisin 30 vuorokauden kuluttua! Tätä tarjousta ei kannata missään tapauksessa jättää käyttämättä ja Vivus on myös erinomainen vaihtoehto niin lainaehtojen kuin hinnan puolesta, vaikka et olisi ensimmäistä kertaa lainaamassa. Vivus toimittaa rahat aina heti tilillle eli pikavippi on heti tililläsi hakemuksen hyväksymisen jälkeen huolimatta siitä mikä pankki sinulla on. Vivuksen kautta saat haettua lainoja 10-2010 euron väliltä joustavalla 3-30vrk+30vrk maksuaikataululla – lainat voit hakea netistä ilmaisella hakemuksella ilman vakuuksia.

 

Ostosraha

OstosrahaOstosraha on myös loistava vaihtoehto ja sen kautta laina on mahdollista saada hieman pidemmällä 12-60 kk maksuajalla. Ostosraha on myös kaikista nopein luotonmyöntäjä ja sen kautta saat pikavipin aina nopeasti tilillesi, lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Lainaaminen on helppoa ja nopeaa verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Ostosraha on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä ja se on taatusti luotettava ja turvallinen. Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat sekä kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tutustu ja hae 400-3000 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Euro24

Euro24Euro24 on pitkään alalla toiminut ja varmasti monen tuntema luotonmyöntäjä, jonka kautta on mahdollista saada pikavippiä 400 euroa heti tilille netin kautta. Euro24 on uudistunut palvelu tarjoaa nyt vippiä entistä edullisempaan hintaan ja joustavemmilla lainaehdoilla kuin ennen. Suosittelemme sitä yhtenä vaihtoehtona jos lainan tarpeenne kohdistuu 100-2000 euron välille – ikäraja palvelussa vain 18 vuotta.

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy on uudehko pikavipin tarjoaja ja sen kautta lainaaminen on erittäin helppoa ja nopeaa – sekä ilmaista jos maksat lainan pois 2 viikossa. Trustbuddyn jokainen pikavippi on mahdollista saada ilman korkoja jos siis maksat lainan pois kokonaisuudessa 14 vuorokauden sisään. Tämän kaltaista tarjousta eivät muut yritykset tarjoa ja jos etsit 400e pikalainoja, on tämä tarjous ehdottomasti hyödynnettävä. Jos et pysty maksamaan vippiä pois tässä ajassa, eivät korkokulut silti päätä huimaa.

Trustbuddy on hyvin joustava, sillä voit siirtää eräpäivää aina eteenpäin 30 vuorokaudella pientä lisämaksua vastaan eli jos et pysty maksamaan lainaa pois ajallaan, ei tämä ole minkäänlainen ongelma. Palvelu on nopea, turvallinen ja joustava! Trustbuddy on erinomainen pikavipin tarjoaja ja mitään negatiivista sanottavaa siitä ei ole.

 

Yksi suosituimmista lainamuodoista

Pikavippi 400 euroa400 euron lainansumma tarjolla monen eri luotonmyöntäjän toimesta ja se onkin yksi tämän hetken suosituimmista lainamuodoista. Sen saaminen on helppoa ja monet lainapaikat myöntävät sitä kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on luottotiedot kunnossa. Tämän suuruiset pikavipit on myös poikkeuksetta aina saatavissa ilman vakuuksia tai takaajia, näitä kun tarvitaan yleensä kun on kyse suurimmista pikavipeistä / lainoista.

Vippaaminen on nyt entistä helpompaa ja kun vaihtoehtoja ei ole enää niin paljon, on lainapaikan valitseminen huomattavasti helpompaa. Ennen vippien korkokattouudistusta pikavippifirmoja oli vielä yli 150, joka teki hommasta melko hankalaa, varsinkin jos halusi vertailla hintoja tarkemmin. Nyt monet yhtiöt ovat lopettaneet ja monet ovat yhdistyneet, joka vähentää vaihtoehtoja huomattavasti ja lisäksi hinnat ovat entistä halvemmat – kiitos korkokattorajan! Lue myös mistä saat lainaa 1000 euroa.

Mistä vippi 400 euroa heti tilille?

Useat rahoituslaitokset myöntävät nykyään helpolla internet- tai tekstiviestihakemuksella jopa 400 euron suuruisen lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Jos olet uusi asiakas, voit mahdollisesti saada lainan korottomasti. Tästä kirjoituksesta selviävät lainantarjoajat, jotka myöntävät 400 euron lainan nopeasti sekä mahdollisimman edullisesti.

 

Vivus.fi

Vivus.fi-sivustolla on mahdollista hakea 400 euron lainaa vaivattomasti ilman korkoa yhden kuukauden maksuajalla, mikäli olet uusi asiakas. Vanhoille asiakkaille määräytyy lainan ottamisesta korko, mutta myös heille on tarjolla monenlaisia etuja. Vipin saa omalle tililleen 15 minuutissa. Vivus on vaivaton vaihtoehto, mikäli rahantarve on tilapäistä. Muiden rahoituslaitosten tapaan Vivus edellyttää käyttäjältään 20 vuoden ikää sekä puhdasta luottotietorekisteriä.

 

Credit 24 Joustoluotto

Credit 24 Joustoluotto myöntää ensimmäisen lainan ilman nostokuluja. Asiakkaalle avataan luottotili, josta voi nostaa rahaa oman tarpeen mukaan. Tarvitsemansa summan saa heti omalle tililleen. Luottotili on aina pikalainaa edullisempi vaihtoehto: 400 euron lainasta maksetaan tässä tapauksessa takaisin vain 450 euroa, mikäli luotolle valitsee kuuden kuukauden maksuajan. Maksuaikaa on saatavilla jopa 36 kuukautta, mutta tällöin kulut hieman nousevat. Credit 24:llä on 19 vuoden ikäraja.

 

Perusvippi Joustoluotto

Perusvippi Joustoluotto on edellisen tapaan tililuotto, jonka suuruudeksi tulee aina 2000 euroa. Tililtä voi nostaa rahaa aina tarpeen mukaan heti tilille. Tästä lainasta ei kerry 15 prosentin nostoprovision lisäksi mitään muita kuluja, kuten kuukausi- tai vuosimaksuja. Luoton saa käyttöönsä 21 vuotta täyttänyt henkilö ja sen hakeminen on ilmaista. Tämä on hyvä vaihtoehto luottokortille.

 

Lainasto

Lainaston pikalainalla on markkinoiden pisin takaisinmaksuaika: maksuaikaa on 400 euron vipille saatavilla jopa 360 päivää. Ikäraja 400 euron lainalle on 20 vuotta. Hakemus tehdään verkossa omia verkkopankkitunnuksia käyttäen ja laina on myönteisen päätöksen jälkeen heti käytettävissä.

Jos edelleen pohdit, mistä vippi 400 euroa heti tilille, voit kilpailuttaa lainoja myös itse erilaisilla sivustoilla. Tämä onnistuu muun muassa seuraavissa paikoissa: lainaaheti247.fi, pienlainat.fi, vippinyt.com ja kulutusluottoa24.fi.

Lisää vaihtoehtoja 400 euron pikalainoille:

Post by Toimitus