Pikavippi 50€

28 maaliskuun, 2024

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 28 maaliskuun, 2024)

Hae itsellesi netistä jopa vuoden maksuajalla

Viidenkymmen euron pikavippiä on tarjolla runsaasti todella edullisin kuluin. Pikavippiä heti 50 euroa varten on tarjolla hyvin erilaisin lainakuluin ja –ehdoin, joten lainantarjoajien vertailu kannattaa ennen lainan hakemista.Parhaimmillaan voit saada 50 euron pikavipin jopa täysin ilman kuluja ja korkoja. Katso alta parhaat lainatarjoukset pikavippiä varten ja nappaa heti uuden asiakkaan kuluton ja koroton laina.

 

Vivukselta pikavippi 50 euroa täysin kuluttomasti ja korottomasti

Vivus pikavippi 50 euroa heti tililleVivus tarjoaa uusille asiakkailleen 50 euron pikavippiä täysin ilmaiseksi, kun laina maksetaan takaisin 30 päivän sisällä sen nostamisesta. Et maksa lainastasi muita kuluja kuin lainasummasi takaisin kokonaisuudessaan, joten halvemmalla et voi 50 euron pikavippiä saada. Lainan voit maksaa takaisin helposti seuraavan kuun palkasta tai halutessasi jo esimerkiksi viikon kuluttua lainan nostamisesta, joten se ei tee juurikaan lovea kuukausibudjettiisi.

Vivukselta saat ilmaisen ensilainan jälkeen pikavippiä 50 euroa todella edullisesti 3-30 päivän takaisinmaksuajalla. Yhtiö tarjoaa kaikille maksukykyisille 20-80-vuotiaille Suomen kansalaisille lainaa enintään 2010 euroa kerralla kuukauden takaisinmaksuajalla. Pikavipin korko voi vaikuttaa suurelta, mutta kuluja ei kerkeä kertyä, kun laina maksetaan takaisin kerralla kuukauden sisällä, joten voit saada 50 euron lainan varsin edullisesti myös ilmaisen ensilainan jälkeenkin.

  • Kulutonta ja korotonta ensilainaa 10-400 euroa
  • Pikavippi 50 euroa 30 päivän takaisinmaksuajalla
  • Laina on täysin ilmainen, kun se maksetaan takaisin kuukauden sisällä
  • Ensilainan jälkeen pikavippiä tarjolla 10-2010 euroa 3-30 takaisinmaksuajalla

 

 

Ferratumilta korotonta ensilainaa

Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen 50 euron ensivippiä täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun laina maksetaan takaisin seitsemän päivän sisällä sen nostamisesta. Lainan todellinen vuosikorko on todella 0%, sillä et maksa nostamastasi ensilainasta mitään kuluja tai korkoa, vaan maksat vain lainan takaisin ajallaan.

Ferratumilta saat parhaimmillaan ilmaista ensilainaa jopa 300 euroa ja laina-aika määräytyy nostamasi summan mukaan, joten suuremmalle lainalle saat jopa 30 päivän takaisinmaksuajan.

Uuden asiakkaan ilmaisen lainatarjouksen jälkeen voit avata Ferratumin kautta Joustava-joustoluoton, jonka kautta voit nostaa jatkuvaa joustoluottoa aina 2000 euroon asti kerralla, mutta halutessasi myös esimerkiksi vain pikavippiä 50 euroa. Joustoluotolle saat edulliset lainakulut ja kohtuullisen koron, joten voit nostaa lainaa helposti ja nopeasti.

  • Pikavippi 50 euroa seitsemän päivän takaisinmaksuajalla
  • Ilmaista lainaa 300 euroon asti 7-30 päivän takaisinmaksuajalla
  • Ilmaisen ensilainan jälkeen jatkuvaa joustoluottoa 2000 euroon saakka

 

Credit24:ltä saat edullista lainaa 50 euroa nopeasti

Credit24 lainaa 50 euroaCredit24 ei tarjoa uusille asiakkailleen ilmaista ensilainaa, mutta yhtiön kautta voi nostaa muuten 50 euron pikavippiä edullisesti. Credit24 on yksi markkinoiden suosituimmista lainayhtiöistä, jonka kautta kymmenet tuhannet suomalaiset ovat nostaneet pikavippiä helposti ja edullisesti.

Saat lainallesi 100-4000 euron luottorajan tarpeesi ja luottoluokituksesi mukaan. Voit nostaa kuitenkin halutessasi esimerkiksi 50 euroa pikavippiä luottorajasi puitteissa. 50 euron pikavippiä lyhennät edullisesti vähintään viidellä eurolla kuussa haluamasi ajan. Lainaa voit nostaa ensimmäisen hakukerran jälkeen myös mobiilisovelluksen avulla, joten saat sitä helposti ja nopeasti jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä – myös liikkeellä ollessasi.

  • Pikavippiä 50 euroa joustoluoton kautta
  • Lainaa edullisesti joustavalla takaisinmaksuajalla
  • Lainaa myös mobiilisovelluksen avulla

 

Kenelle pikavippiä on tarjolla?

Pikavippi 50e50 euron pikavippiä on yleensä tarjolla kaikille asiakkaille, joilla on vakituinen osoite Suomessa, julkinen puhelinliittymä, suomalainen pankkitili ja puhtaat luottotiedot. Pientä pikavippiä varten ei yleensä tarvitse todistaa maksukykyä palkka- tai eläketositteiden avulla, joten lainaa on tarjolla myös henkilöille, joilla ei ole suuria tai säännöllisiä tuloja. Maksuhäiriötä asiakkaalle kuitenkaan ei voi olla, sillä lain mukaan lainan myöntäminen on laitonta, jos luottotiedot eivät ole kunnossa.

Pikavippiyhtiöiden ikärajat vaihtelevat, mutta useimmiten pientä pikalainaa voivat saada yli 20-vuotiaat ja melko usein myös vasta 18 vuotta täyttäneet asiakkaat, sillä 50 euron pikavippiä varten ei aina vaadita säännöllisiä tuloja. Laina on kuitenkin kyettävä maksamaan takaisin ajallaan, jottei pikavippikierre pääse syntymään, joten lainan ottamista on aina harkittava tarkkaan ja sitä on nostettava omaan talouteen sopivilla ehdoilla ja maksuaikataululla.

50 euron pikavippi ei vielä kaada taloutta, erityisesti jos olet nostanut sen Vivukselta tai Ferratumilta täysin ilman kuluja ja korkoja, mutta se kannattaa ensin laskea tarkasti osaksi kuukausibudjettia, jotta voit tehdä laskelmia siitä, miten pian voit maksaa lainan takaisin. Pikavipin korko kasvaa sitä mukaa, miten pitkään lainaa lyhennät, joten saat lainan halvemmalla, jos maksat sen takaisin pian. Usein pienelle, 50 euron vipille saatkin vain lyhyen, muutaman viikon tai parhaimmillaan muutaman kuukauden takaisinmaksuajan, joten korot ja maksut eivät nouse kovin suuriksi.

 

Kuinka nopeasti rahat tulevat tililleni?

Parhaimmillaan saat lainaa tilillesi lähes heti, sillä useimmat pikavippiyhtiöt käsittelevät hakemuksesi nopeasti palvelun aukioloaikoina. Esimerkiksi Credit24:ltä saat päätöksen usein jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä, joten lainaa on mahdollista nostaa todella nopeasti silloin, kun rahantarve on suurin.

Pikavippiä voi hakea ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, mutta rahat tulevat tilille vain klo 7-23 välisenä aikana, sillä vuoden 2013 lakimuutos kielsi pikavippien myöntämisen öiseen aikaan. Poikkeuksen tekevät kuitenkin joustoluoton kautta nostetut pikavipit, sillä joustoluoton käyttö rinnastetaan luottokorttiin ja sitä ei ole siten rajoitettu. Voit siis hyvin nostaa lainaa joustoluoton avulla myös yöllä, jos äkillinen tarve iskee.

 

Mihin voin hakea näin pientä pikalainaa?

Lainayhtiö ei pyydä sinua selvittämään syytä lainallesi, joten voit hakea pikavippiä vapaasti haluamaasi kohteeseen ilman erillisiä selvittelyjä. Useimmiten pientä pikavippiä haetaan arjen yllättäviin menoihin tai silloin, kun rahat loppuvat ennen seuraavan kuun tiliä. 50 euron pikavipillä voi ostaa esimerkiksi riittävästi ruokaa tai kattaa osan yllättävistä lääkärikuluista äkillisen sairastumisen kaataessa budjetin.

Post by Toimitus