Mistä vippi 500 euroa heti tilille?

8 maaliskuun, 2024

Toimitus

Lainasummat

0

(Last Updated On: 8 maaliskuun, 2024)

Netin syövereistä on mahdollista löytää 500 euron pikavippejä todella monesta paikkaa hyvin erilaisilla ehdoilla. Ole siis tarkkana ja tutki kaikki vaihtoehtosi huolellisesti ennen lopullista lainapäätöstäsi. Kannattaa verrata erityisesti lainaehtoja sekä valittavissa olevia takaisinmaksu aikoja jotka vaihtelevat todella paljon vippipaikkojen välillä.

Päätimme esitellä tässä kuitenkin pikaisesti meidän omat suosikki lainapaikkamme, kun haussa on 500€ suuruiset vipit. Et takuulla pety tarjontaan ja saat varmasti reilut lainaehdot kaikista näistä paikoista. Löydät sivustoltamme myös muita lainapaikkoja joista voit huoleti hakea 500 euron pikavipin.

 

Vivus – huippuhalpa 500 euron pikalaina

Vivus tarjoaa ilmaiset 500e pikalainat kaikilleVivuksella ensilainaajia hemmotellaan täysin kuluttomalla lainalla, mutta sitä on saatavilla vain 400 euroon saakka. Jos siis on tarve sitä suuremmalle rahasummalle niin kulujakin syntyy, mutta ne ovat kuitenkin todella maltilliset. Vivus on yksi suosituimmista lainapaikoista. Varsinkin jos tiedät että voit pikavippisi maksaa takaisin nopeasti niin Vivus on paikka jonne kannattaa suunnata ensimmäiseksi. Kaikki kulut on aina todella selkeästi esitelty eikä vipeille tule mitään piilokuluja.

Vippiä on tarjolla maksimissaan 2010 euron summaan saakka kuukauden maksuajalle, tosin voit maksuaikaasi jatkaa aina yhdellä kuukaudella jos tarve niin vaatii. Lainan maksuajan jatkamista koituu pieni lisäkustannus, mutta se on kuitenkin aina parempi kuin jättää lyhennys hoitamatta.

 

epikavippin luottotili on joustava

epikavippi luottotilistä 500e pikavippi heti tilille 2015Todella luotettava luotonmyöntäjä jolta voit rahaa lainata 100 eurosta 5000 euroon. Lainan kustannukset ovat epikavippin kautta aina alhaiset ja ne lasketaan tapauskohtaisesti. Esimerkkinä mitä suuremmat tulot sinulla on, niin sitä edullisemman lainan tulet saamaan. Nopeaan rahantarpeeseen on kehitetty erillinen epikavippi Express palvelu jonka kautta voit maksimissaan hakea 500 euroa ja lyhentää sitä minimissään 50 euroa per kuukausi.

Keskimäärin 500 euron pikavippi epikavippin kautta 4 kuukauden maksuajalla maksaa sinulle ainoastaan 52 euroa.

epikavippi tarjoaa myös kätevän maksuvaihtoehdon nettikaupalle ja monessa paikkaa voitkin ostoksesi maksaa vaivattomasti suoraan epikavippi luottotililtäsi.

 

 

Risicum 500 € joustoluotto

Risicumin kautta saat aina 2050 euron suuruisen luottotilin ja sitä kautta voit kätevästi nostaa käyttöön juuri sellaisen summan kuin tarve vaatii. Toinen vaihtoehto Joustoluotolla saat lainaa 500 euroa ilman vakuuksiaon myös ottaa kertalaina, jota on tarjolla 500-1000 euroa ja minimilyhennys on 51,38€ per kuukausi yhden vuoden maksuajalla.

Kertalaina on varsin helppo saada, mutta joustoluotto on edullisempi sekä joustavampi ratkaisu. Joustoluotto tilillä voit pitää lainarahaa odottelemassa mahdollista lisälaina tarvetta etkä joudu luottotilille jätetystä summasta joudu maksamaan korkoa.

Palvelun parhaita puolia on sen nopeus sekä kulurakenteen selkeys. Rahat saat käyttöön hetkessä ja lainantakaisinmaksu hoituu kätevästi joko osamaksulla 10% avoimesta velkasummasta tai sitten minimissään 50 euroa kerrallaan. Voit myös maksaa kerralla enemmän ja näin säästää koroissa.

Lainasummastasi riippuen Risicum lainatuotettailla on aina 29% vuotuinen nimelliskorko.

 

 

Credit24 joustolimiittiä 24h

Nopein ja halvin 500 euron vippi ilman takaajia Credit24Todella suosittu nettiluotto, jolla voit rahaa siirtää luottotililtä käyttöösi kätevästi milloin tahansa joko netissä, tekstiviestillä tai tarkoitukseen kehitetyllä mobiilisovelluksella. Rahan siirto on jokaisella tavalla myös erittäin nopeaa ja kun sinulle on luottotili aiemmin myönnetty niin rahaa voit nostaa käyttöösi silloin kun se sinulle sopii, vaikkapa keskellä yötä ja ne ovat käytettävissä muutamissa minuuteissa.

Luottoja on valittavissa 250 eurosta aina 3000 euroon saakka. Hinnoittelu on todella maltillinen ja kaikki lainaasi liittyvät kustannukset eritellään selkeästi. 500 euron summaa voit hakea 1-9 kuukauden maksuajalla ja todellinen vuosikorkosi tulee olemaan 49,93%.

Ensimmäinen nostosi on ilmainen!

 

Miten valitsen lainapaikkani?

Kuten jo aiemmin mainitsimme niin valinnanvaraa on todella paljon. Kun vaihtoehtoja on niin on syytä myös katsoa mistä saat sellaisen pikavipin, joka parhaiten palvelee juuri sinun tarpeitasi. Esimerkiksi 500 euron vipeille voit valita todella erilaisia laina-aikoja alkaen kuukaudesta ja jatkuen jopa yli kymmeneen vuoteen.

Laina-aika onkin syytä harkita todella tarkkaan koska se tulee lopulta ratkaisemaan korkosi ja on isoin tekijä kokonaiskustannuksia arvioidessa.Hae joustava pikavippi 500 ilman kuluja heti netistä

Mitä pidempi laina-aika niin sitä suuremmat kustannukset, mutta myös pienempi lyhennyserä. Kuukausittaisten maksujen suhteen kannattaakin olla tarkkana koska liian isoiksi lasketut erät saattavat aiheuttaa turhia paineita.

Onneksi kaikki vippipaikat lähes poikkeuksetta ovat valmiita neuvottelemaan laina-aikasi uudelleen, varsinkin jos taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu jonkinlainen merkittävä muutos.

 

Lainaehdot ovat tärkeässä roolissa

Valinnassa isoa roolia pelaa myös erilaiset ehdot, joita vippipaikat asettavat asiakkailleen. Karsiminen vaihtoehtojen välillä onkin viisasta aloittaa siitä, että täytätkö sinä kaikki ehdot. Tällaisia ovat yleisesti ikärajat, vakituiset tulot sekä nuhteeton maksutausta.

Poikkeuksetta vaaditaan myös osoite Suomesta sekä puhelinliittymä. Lainoja tai vippejä ei ulkomaille myönnetä.

Ikäraja vaatimukset ovat yksi kohta johon kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin jos olet alle 25-vuotias. Monet lainapaikat asettavat rajansa kuitenkin alemmas ja monesti ikärajaa tiputetaankin haetun lainasumman mukaan joten 500 euron lainaa löytyy kyllä, vaikka olisitkin vasta 18 vuotta täyttänyt.

Alle 18-vuotias ei voi koskaan netistä hakea lainaa, koska tämä on laissa kielletty.

Tulorajoituksiin kannattaa kiinnittää huomiota mikäli et saa vakituisia tuloja tai olet koeajalla. Tällöin moni paikka saattaa hylätä lainahakemuksesi. Pienempiä lainasummia haettaessa kuitenkaan tulot eivät paina aivan samallatavalla kuin isoissa luotoissa joten 500 euroa on varsin helppo hakea pienemmilläkin tuloilla.

Työtulojen lisäksi myös esimerkiksi eläketulot kelpuutetaan.

Hae laina netistä

Netti on nykyään tulvillaan erilaisia palveluita, joista voi hakea kätevästi pikalainaa. Osa tarjoaa kerralla nostettavaa pikalainaa ja osa pidempiaikaisia luottoja. Mikäli hakusessa on vippi 500 euroa heti tilille, niin silloin kannattaa suosia pikalainaa. Useat yritykset tarjoavat edullisia lainoja, joten vertailu kannattaa aina.

Pikalaina vs luotto

Pikalaina on kerralla asiakkaan tilille maksettava usein muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon oleva summa. Pikalaina myöskin usein maksetaan takaisin lyhyen ajan sisällä ja summasta ja yrityksestä riippuen joskus jopa yhdessä erässä. Kannattaa siis tarkoin puntaroida omaa maksukykyä, jotta valitsee itselleen parhaiten sopivan lainatuotteen.

Luotto eroaa pikalainasta monin tavoin. Luotot ovat yleensä jatkuvia sopimuksia ja luotolta voi nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa. Eli mikäli on hakenut vaikka 3000 euron luoton, mutta tarvitseekin vain 500 euroa, niin sen voi kätevästi nostaa tilillensä.

Luotto tavallisesti myös maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Kuukausierän pystyy myös yleensä itse määrittelemään, mutta toki luoton voi maksaa takaisin nopeammalla aikataululla, kun alunperin oli suunnitellut. Siitä ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja asiakkaalle, jos haluaa maksaa lainan pois aikaisemmin. Luotto myös on joustava, joten kun maksaa lyhennyksen, niin usein saman verran uutta luottoa on käytettävissä.

Post by Toimitus