Mistä löytyy edullisin pikavippi tekstiviestillä?

25 kesäkuun, 2024

Toimitus

Lainaohjeet

0

(Last Updated On: 25 kesäkuun, 2024)

Vivus

vivus

Uudistunut Vivus.fi tarjoaa pikalainaa 10 – 2010 euron väliltä joustavin lainaehdoin 3 – 30 vuorokaudeksi lainaan. Joustavuus näkyy siinä, että yhtiö tarjoaa mahdollisuuden eräpäivään siirtoon eli jos tunnet, että et pysty lainaa maksamaan eräpäivään mennessä, voit siirtää sitä jopa 30 vuorokaudella eteenpäin. Vivukselta saat myös spesiaalitarjouksen, eli jokainen ensimmäistä kertaa pikavippiä tilaava saa lainan täysin ilmaiseksi ilman korkoja jopa 400 € saakka! Mikään tällä hetkellä olemassa oleva firma ei tarjoaa vastaavaa supertarjousta eli tähän kannattaa todella tarttua! Tutustu Vivukseen ja tilaa ilmainen ensilaina täältä!

Trustbuddy

Trustbuddy

Uuden Trustbuddyn kautta saat pikavipin kätevästi 100-600 euron väliltä, jos maksat lainan pois 14 päivässä, on se sinulle aina täysin ilmainen! Trustbuddy on joustava luotonmyöntäjä, joka tarjoaa myös lainaajan halutessa eräpäivän siirtoa aina kuukaudella eteenpäin. Hinnat ovat kohdillaan eli kukaan ei pääse köyhtymään, vaikka ottaisitkin lainaa hieman pidemmäksi aikaa. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa sekä homma toimii ilman minkäänlaisia ongelmia. Voimme suositella Trustbuddyä kenelle tahansa pikavippiä etsivälle. Tutustu ja hakekaa Trustbuddyn edullinen ja uusi pikavippi heti tilille!

Euro24

Euro24

Uudistunut Euro24 on erittäin suosittu ja ei mikään ihme, sillä sen lainaehdot ovat ainutlaatuiset ja korkokulut eivät todellakaan päätä huimaa. Euro24:n lainavalikoimaan kuuluu pikavipit 100-2000 euron väliltä, joten lainavaihtoehtoja riittää myös vaativalle lainaajalle. Voit ottaa pikalainan lainaksi erittäin joustavalla maksuajalla, jonka saat valita itse. Euro24 myöntää vuosittain kymmenille tuhansille suomalaisille pikavippiä, joten se on todella saavuttanut järisyttävän suuren ja kestävän suosion. Tutustu yrityksen lainaehtoihin ja tilaa pikalaina tekstiviestillä tai vastaavasti ilmaiseksi verkon kautta tehdyllä hakemuksella!

Halino

Halino

Halino a on erittäin edullinen, sillä sen kaikki lainat ovat todelliselta vuosikoroltaan vain 29,84 % eli se on tällä hetkellä yksi Internetin halvimmista luotonmyöntäjistä. Voit myös hakea Halinon kautta pikalainaa erittäin pitkäksi ajaksi. Lainasummat ovat 100-6000 euron haarukassa ja saat valita laina-ajan peräti 1-5 vuoden väliltä lainallesi. Saat siis pienemmätkin pikavipit erittäin pitkäksi ajaksi lainaan ja lyhennät niistä vain muutaman euron kuukaudessa. Halino on joustava, luotettava ja halpa eli voimme suositella sitä kenelle tahansa lainan perässä olevalle. Saat halutessasi yhden maksuvapaan kuukauden ja muutenkin lainaehdot ovat kohdallaan. Tutustu lainaehtoihin ja tilaa lainaa Halinolta heti!

Mikä on suosituin tapa hakea rahoitusta?

Tämä Vippihuone.fi -sivuston osio käsittelee pikavipin hakemista tekstiviestin avulla ja puhelimella. Pikavippi tekstiviestillä on yhä suosittu tapa hakea lainaa. Se on paitsi erittäin kätevä niin myös ehkä kaikista nopein keino saada pikavippi heti tilille. Vippi tekstiviestillä on haettavissa useimmista pikavippiä myöntävistä pikalainayhtiöistä, joten lainapaikan löytämisessä ei ainakaan tule olemaan ongelmia. Pikavipit tekstiviestillä on yleensä haettavissa siinä tapauksessa kun olet jo tunnistautunut palveluun ja luonut itsellesi oman profiilin.

Yläpuolelta löydät yrityksiä, mistä voi hakea lainaa tekstiviestillä helposti ja nopeasti heti pankkitilillesi. Olemme valikoineet vain meidän mielestämme tämän hetken parhaimpia pikavippiyrityksiä ja karsineet kaikki kalliimmat tai kehnot lainaehdot omaavat vippifirmat. Tutustu meidän valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva vippi tekstiviestillä!

Parhaimmat vippiratkaisut löytyvät poikkeuksetta verkosta – mistä sinä haet omasi?

Pikavippi tekstiviestillä

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on siis kaikista kätevin tapa saada lainaa, mutta se ei kuitenkaan ole se kaikista halvin pikavippi. Kaikista halvimmaksi pikavipin hakeminen tulee siis verkon kautta, sillä useimmat vippifirmat tarjoavat mahdollisuutta hakea pikalainat netistä ilmaisella lainahakemuksella.

Jos tilaat pikavipin tekstiviestillä, niin joudut maksamaan tekstiviesteistä koituneet kulut, jotka ovat yleensä yhteensä 4-6 euron tietämissä ja vastaavasti netistä lainatessa saat haettua pikavipin täysin ilmaiseksi. Molemmat ovat erittäin toimivia tapoja, mutta jos siis haluat saada pikavipit kaikista halvimmalla niin suosittelemme hakemaan niitä verkon kautta ilmaisella vippihakemuksella.

Voit hakea pikalainaa myös puhelimella kätevästi – näin se tapahtuu!

Voit hakea lainaa pelkästään puhelimella tai ilman puhelinta, eli vaihtoehtoja on nykyään pilvin pimein. Pikavippi puhelimella onnistuu siten, että lähetät lainahakemuksen tekstiviestillä eteenpäin. Osa yrityksistä ottaa lainahakemuksia vastaan myös puhelinsoitolla, mutta näitä ei ole enää montaakaan.

Puhelimen kautta konsultointi onnistuu kuitenkin aina ja jokaisella vippifirmalla on asiakaspalvelu, joka auttaa parhaansa mukaan laina-asioissa. Jos haluat kaikista halvimman lainan niin se tapahtuu aina lähes poikkeuksetta verkon kautta tehdyllä lainahakemuksella. Muista, että pikavippi tekstiviestillä tai puhelimella onnistuu myös, eikä niihin tule kuin muutama euro hintaa lisää.

Kun lainaat : älä ota liikaa lainaa, äläkä hätiköi!

Pikavippiä tilatessa kannattaa aina vertailla ensin firmoja keskenään hieman. Vaikka olemme tehneet sen täällä teidän puolestanne, niin suosittelemme silti vilkaisemaan useamman kuin yhden vippifirman lainaehtoja. Tulette kuitenkin huomaamaan, että lainaehdot ovat hyvin samankaltaisia, sillä olemme todella valinneet vain halvimmat, luotettavimmat ja yksinkertaisesti parhaimmat pikavippifirmat. Suosittelemme myös kaikkia miettimään tarkoin, kuinka ja milloin aiotte maksaa laina takaisin ja on erittäin suotavaa tehdä pienet laskelmat seuraavan kuukauden varalle, jotta selviätte taloudellisesti kuukauden läpi ilman isompia ongelmia.

Monet kun ovat joutuneet vaikeuksin vippien kanssa, josta voi syyttää täysin ihmisten huolimattomuutta. Budjetointi on unohdettu ja mieleen ei ole juolahtanutkaan sellaista vaihtoehtoa, että laina pitää lyhentää ja jos sitä ei maksa ajallaan, niin saat karhukirjeen. Tämän maksamatta jättäminen taas voi johtaa luottotietohäiriöön, joka on jo suhteellisen vakava juttu ja vaikuttaa moneen asiaan tulevaisuudessa. Ole siis tarkkana aina kun lainaat!

Pikavippiä myös mobiilisovelluksella

Tekstiviesti on kätevä tapa nostaa pikavippiä nopeasti liikkeellä ollessasi, sillä näppäilet vain haluamasi summan ja lainantarjoajalta aiemmin saamasi PIN-koodin viestiin ja saat rahat lähes välittömästi tilillesi palvelun aukioloaikoina. Jos kuitenkin kaipaat helppoa tapaa nostaa uutta lainaa liikkellä ollessasi, etkä halua maksaa viestien lähettämisestä, voit tekstiviestin lisäksi nostaa useiden lainayhtiöiden kautta pientä pikavippiä myös mobiilisovelluksen avulla.

Mobiilipalveluita tarjoavia lainayhtiöitä on useita, mutta lainaehdot ja –maksuajat vaihtelevat suuresti yhtiöiden välillä, joten sinun kannattaa verrata tarjouksia ennen kuin nostat lainaa sovelluksen kautta. Mobiilipalvelun kautta voit nostaa lainaa todella vaivattomasti kirjautumalla sovellukseen omilla tunnuksillasi ja napsauttamalla haluamaasi summaa.Palvelu kulkee aina puhelimessa mukanasi, joten voit nostaa lainaa milloin ja missä vain.

Post by Toimitus