Pikavippien kysyntä yhä kasvussa

23 kesäkuun, 2024

Toimitus

Uutiset

0

(Last Updated On: 23 kesäkuun, 2024)

Huolimatta siitä, että pikavipeille tullaan asettamaan pian korkokatto, on niiden kysyntä yhä vain kasvussa. Pikavippejä otettiin vuosina 2011 & 2012 entistä enemmän ja vuoden 2013 alkupuoliskolla niitä on otettu runsain määrin Tilastokeskuksen selvityksen mukaan. Uusia pikavippejä myöntäviä firmoja on tullut vielä 2013 vuoden Pikavippien kysyntä kasvussaalkupuoliskolla parisen kappaletta lisää, huolimatta siitä, että niiden myöntäminen ei enää pian ole bisneksen kannalta kannattavaa.

Syitä pikavippien suurelle suosiolle

Mistä pikavippien valtaisa suosio johtuu? Tähän on paha mennä antamaan suoraa vastausta, mutta kuten huomata saattaa niin ihmisten lainan tarve yksinkertaisesti kasvaa vuosi vuodelta ja pikalaina on varsin kätevä ja nopea vaihtoehto lisärahoitukselle. Pikavippien suosiosta tekee suuren myös se, että sen hakeminen on erittäin helppoa ja voit tehdä sen suoraan kotoasi verkon kautta. Toinen syy on, että voit saada usein melko suurtakin pikalainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Sinulta ei siis vaadita minkäänlaisia tuloja, joka helpottaa lainan hakemista entisestään.

Kulutusluotot olisivat luultavasti suositumpia jos niiden lainakriteerit eivät olisi niin tiukat. Toki myös niiden joukosta löytyy luotonmyöntäjiä, jotka eivät vaadi ainakaan vakuuksia. Usein kuitenkin tarvitset joko vakuudet tai takauksen lainalle. Pankista lainatessa ovat lainojen myöntämiskriteerit kaikista tiukimmat ja sieltä ei ole mahdollista saada edes pienintä joustoluottoa, mikäli säännöllistä tulovirtaa tai takaajia ei ole.

Post by Toimitus