Pikavippien vastaisku: luottokortti

11 huhtikuun, 2024

Toimitus

Uutiset

0

(Last Updated On: 11 huhtikuun, 2024)

Pikalainayhtiöt ovat tällä hetkellä myllerryksessä, sillä korkokattoasetus astuu pian voimaan. Kesäkuun alussa pikavippifirmojen on pakko kaavailla jotain uutta, mikäli nämä haluavat vielä tehdä bisnestä luotonmyöntämisen parissa. Vipeistä saatu kate tulee laskemaan niin paljon, että niiden myöntäminen ei enää yksinkertaisesti ole missään määrin kannattavaa.

epikavippi on ensimmäinen pikalainaa myöntävä yhtiö, joka on ilmoittanut alkavansa myöntämään korkeakorkoisia luottokortteja vippien sijasta. Yhtiö on ilmoittanut myöntävänsä kolmen eri korkoluokan luottokortteja ja yritys aloittaa näiden myöntämisen tuota pikaa. Luottokortien korot ovat varsin kilpailukykyisä kun niitä vertaa suurempien pankkien myöntämiin luottokorttikorkoihin.

Lainan tarve ei ole katoamassa mihinkään ja ihmiset tulevat ottamaan lainaa myös pikavippien korkokattoasetuksen jälkeenkin. Luottokortti on kätevä tapa myöntää luottoa ja koska suurin osa vippien ottajista on luotettavia asiakkaita, jotka maksavat luotot pois ajallaan, niin on tämä varsin turvallinen keino myöntää lainaa.

Post by Toimitus