Vippivertailu

6 helmikuun, 2024

Toimitus

Lainaohjeet

0

(Last Updated On: 6 helmikuun, 2024)

Tervetuloa vuoden tuoreimpaan ja tarkimpaan pikavippivertailuun, josta ei puutu mitään!

Vivus

vivus.fi

Vivus on erittäin toimiva vaihtoehto jos etsit pikalainaa 10-2010 euron väliltä. Voit hakea lainan ilmaisella nettihakemuksella vain minuuteissa ja saat lainapäätöksen verkossa nopeasti. Yhtiön kautta lainaaminen edellyttää vähintään 20 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Vivuksen lainaehdot ovat selkeät ja joustavat sekä hinnat kohdillaan. Vivuksen kautta ensimmäistä kertaa vippiä ottavat saavat pikalaianan aina ilmaiseksi 400 euroon asti! Tutustu lisää lainaehtoihin ja hae vippiä Vivukselta. Pikavippivertailu suosittelee!

Ostosraha

Ostosraha

Ostosrahan kautta saat pikalainat 15 minuutissa tilillesi ilman vakuuksia 400-3000 euron väliltä netistä, mikäli olet 20 vuotta vanha ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Täytä hakemus netissä ja saat pian vastauksen, mikäli se on myönteinen, toimitetaan rahat välittömästi tilillesi. Voit päättää lainan maksuajan hakuvaiheessa 12-60 kuukauden väliltä. Kaikki on sinun käsissäsi, jos haluat luoton nopeasti tilille ilman vakuuksia tai takaajia, on Ostosraha yksi 2014 vuoden parhaimmista vaihtoehdoista.

Perusvippi

Perusvippi

Perusvippin kautta voit hakea lainaa edullisesti ja joustavasti 20-2000 euron väliltä suoraan netin kautta jos olet luottokelpoinen ja vähintään 21 vuotta vanha. Lainan saaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on Perusvippin kautta – täytä hakemus netissä 5 minuutissa ja saat lainapäätöksen nopeasti. Voit tehdä nostoja rajattomasti kellon ympäri helposti netin kautta tai puhelimellasi. Perusvippin kautta saat lainallesi aina keskimäärin 45 vrk maksuaikaa. Tutustu ja hae joustoluottoa jo tänään Perusvippin kautta.

[button title=”Hae Perusvippi palvelusta” icon=”” link=”perusvippi” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

Credit24

credit24

Credit24:n kautta voit nostaa luottoa joustavasti omien tarpeiden mukaan 250-3000 euron väliltä 1-24 kk:n takaisinmaksuajalla. Yhtiö edellyttää lainaajalta 19 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Lainan hakeminen onnistuu verkon kautta helposti ja nopeasti, lainapäätöksen saat pikaisesti, jonka jälkeen lainarahat toimitetaan eteenpäin nopeasti. Credit24:n hinnat ovat markkinoiden halvimmista päästä ja maksuaikataulu on hyvin joustava, maksat vähintään 30 euroa kuukaudessa, tämän saat päättää itse. Tutustu Credit24:n ja hae joustolimiitti heti käyttöösi.

[button title=”Hae Credit24 palvelusta” icon=”” link=”credit24″ target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

Lainasto

lainasto

Lainaston kautta lainaaminen on vaivatonta ja saat yhtiöltä verkkoluottokortin vaivattomasti käyttöösi. Lainaa voit hakea yhtiön aukioloaikoina klo 7-23:n välillä ja rahat saat tilille nopeasti. Voit nostaa rahaa tilillesi verkon kautta luottokortin tavoin 200-2000 € väliltä. Yhtiö edellyttää lainaajalta 21-69 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Tutustu lisää ja hae lainaa Lainastolta edullisesti ja nopeasti.

[button title=”Hae Lainastolta” icon=”” link=”lainasto” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

Trustbuddy

trustbuddy

Trustbuddyn lainavalikoimiin kuuluvat 10-2010 euron pikalainat. Lainaaminen on helppoa ja vaivaton netin kautta ja luoton hakeminen ei maksa mitään. Yhtiö tarjoaa myös huikean tarjouksen, saat nimittäin pikavipin aina ilman kuluja jos maksat sen pois 14 päivässä. Jos laina-aika ylittää 14 vuorokautta tulet tässä tapauksessa maksamaan luotosta normaalin koron verran, eli hinnoittelu on joka tapauksessa kohtuullista. Trustbuddy toimittaa rahat nopeasti lainaajan tilille yleensä 1-2 vuorokaudessa tai jopa nopeammin ja lainapäätöksen saat aina lähes välittömästi verkossa. Vippivertailu suosittelee myös Trustbuddyä kenelle tahansa luoton tarpeessa olevalle.

[button title=”Hae Trustbuddylta” icon=”” link=”trustbuddy” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

Pikavippien vertailu säästää aina kuluttajalta silkkaa rahaa

Etsitkö pikalainaa ja haluat löytää mahdollisimman halvan ja joustavan vippivaihtoehdon? Pikavippivertailu on helpoin keino löytää edullisin pikavippi mitä lainamarkkinat tarjoavat. Vippivertailu säästää myös aikaa, sillä tiedot ovat selkeästi esillä ja oikeanlaisen vipin valitseminen on helppoa.

Tämä vertailu pyrkii aina pysymään ajan tasalla ja listaamaan kaikki pikavipit mitä verkko tarjoaa ja erityistarkkailussa on aina huokeahintaiset luotonmyöntäjät. Parhaimman pikaluoton löydät valitsemalla alapuolella muutaman eri luotonmyöntäjän ja tekemään pienen vippivertailun yhtiöiden välillä. Suosittelemme myös lukemaan kaikkien näiden lainaehdot ennen kuin otat lainaa. Näin tiedät tasan tarkkaan mitä olet tilaamassa ja minkälaisin ehdoin.

Rahan saaminen lainaan netistä on yhä suhteellisen helppoa ja entistä halvempaa

Pikavippivertailu

Vaikka lainan saaminen on hieman viimeiakoina vaikeutunutkin, on pikaluoton saaminen kuitenkin yhä kohtalaisen helppoa. Verkon kautta lainatessa kannattaa huomioida muutama asia, niin luoton hakeminen onnistuu huomattavasti sutjakammin. Pikavippivertailu auttaa laskemaan lainan korot.

Sekä koko lainaamisprosessi on mahdotonta toteuttaa jos lainan hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia. Nämä ovat välttämättömyys lainan hakemiseen, sillä niiden avulla tunnistaudut TUPAS-tunniksilla sisään lainapalveluun ja näin luotonmyöntäjä saa kätevästi henkilötietosi käsiinsä.

TUPAS-tunnistauminen on nopeuttanut lainojen käsittelyaikaa ja se on nykyään laajasti käytössä myös muissa palveluissa.

Jos sinulta löytyy jo pankkitunnukset niin hyvä niin, tämän jälkeen kannattaa suorittaa pienimuotoinen vippivertailu, jonka avulla löydät itsellesi sopivan pikalainan. Aikaa siihen ei tuhlaannu 15 minuuttia kauempaa ja saatpahan varmasti omiin tarpeisiisi sopivan pikaluoton.

Yleistä asiaa pikavipeistä

Pikavippejä tai toiselta nimeltään pikalainoja on ollut Suomessa tarjolla kymmenisen vuotta. Alunperin ne rantauivat Eurooppaan Yhdysvalloista, joissa niitä on jo myönnetty todella pitkään. Siellä niitä kutsutaan nimellä paydayloan, eli palkkapäivälaina. Palkkapäivälainaa haettaessa pitää näyttää palkkatodistus, josta varmistuu hakijan maksukykyj ja laina sitten palkkapäivänä maksetaan pois.

Yhteistä kotimaisten pikavippien kanssa on paljon ja tärkeimmät asiat ovat lyhyet laina-ajat, melko pienet lainasummat, vakuudettomuus ja se, että lainan saa myös ilman takaajia. Perinteiset pankit nimittäin usein vaativaat jonkun vakuuden tai toisen henkilön takaamaan lainan, mutta pikavipeissä niitä ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta oikeastaan ikinä edellytetä.

Mitä kannattaa huomioda, kun vertailee pikavippejä?

Toki pikalainan korko on tärkeä tekijä. Kuitenkin usein koron suuruus lähinnä määrittelee lainan kokonaiskustannukset. Kannattaa kuitenkin silti myös kiinnittää huomiota muihin kuluihin. Osa yrityksistä perii avausmaksun, tilinhoitomaksun, nostopalkkion tai muita mahdollisia kuluja, joten yritys jolla on alhaisin korko ei aina ole se halvin. Kannattaa siis olla tarkkana.

Miten lainan maksuaika määräytyy?

Usein se on aika pitkälti sovittavissa yrityksen kanssa. Monella yrityksellä on sivuillaan lainalaskuri, jonka avulla pystyy hieman hahmottelemaan, että kuinka suuria kuukausierät olisivat tietyllä lainasummalla ja maksuajalla. Kuten mainittu aikaisemmin, niin myös kuluhin on syytä kiinnittää huomiota, mutta lainalaskuri on kuitenkin kätevä työkalu.

Kannattaa myös tarkkaan harkita, että mikä on maksukyky. Kuukausierän suuruus tulisi olla sellainen, että rahaa jää riittävästi myös muihin kuluihin. Toisaalta taas ei kannatta ottaa liian pientä kuukausittaista erää, koska se toki aina johtaa pitkään takaisinmaksuaikaan, joka kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.

Paljonko voin saada pikalainaa?

Se vaihtelee reilusti eri yritysten välillä. Osa myöntää pikavippejä muutamista kympeist muutamiin satasiin, mutta osa taas tarjoaa jopa tuhansien eurojen vippiä.  Summan suuruuteen vaikuttaa hakijasta tehty arvio, jossa otetaan huomioon muun muassa hakijan tulot ja menot, maksuhistoria ja monta muuta asiaa. Jokainen hakija on aina yksilöllinen, joten ennalta on vaikea määrittää, että paljonko voi kukin lainaa saada.

Miksi kannattaa hakea lainaa netistä?

Lainan hakeminen netin kautta on turvallista ja todella helppoa. Yritykset ovat panostaneet tietoturvaan, joten hakija voi olla huoleti, koska tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten nähtäväksi.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi lähettää vaikka kotisohvalta. Enää ei siis tarvitse itse raahautua pankkikonttoriin, vaan voi omassa rauhassa lähettää hakemuksen kotoa tai vaikka töistä. Hakemuksi käsitellään usein 08.00-22.00 välisenä aikana, joten todella joustava palvely on kyseessä.

Kuinka pian saan rahat tililleni?

Parhaimmillaan hyväksytyn lainapäätöksen saat jopa 15 minuutissa ja sen jälkeen voidaan rahat siirtää välittömästi. Usein koko prosessi hakemuksen täyttämisestä rahojen saamiseen saattaa hoitua jopa puolessa tunnissa. Lain lainaa saa maksaa hakijan tilille 07.00-23.00 välisenä aikana, joten myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei lainaa voi tililleen saada.

Post by Toimitus