Pikavippiyhtiöt ovat muuttaneet osittain toimintamalliaan

15 elokuun, 2023

Toimitus

Uutiset

0

(Last Updated On: 15 elokuun, 2023)

Pikavippiyhtiöt joutuivat muuttamaan toimintamalliaan pikavippien korkokattoasetuksen astuessa voimaan 31.5.2013 klo 23:00, joten nyt Kesäkuun aikana on nähty julkaistavan useampia eri tyyppisiä lainatuotteita. Iso osa yhtiöistä, varsinkin tunnetuimmista jatkavat luoton myöntämistä ja vain aniharva iso ja menestyvä yhtiö on sanonut pillit pussiin. Pienemmät ja tuntemattomammat firmat taas ovat lopettaneet sankoin joukoin, sillä kate on painunut vipeissä niin alas, joten jos suurta pääomaa ei ole, on luottotoiminnan jatkaminen periaatteessa kannattamatonta. Muutenkin iso osa vanhoista pikavipin myöntäjistä muuttivat lainatuotettaan suurempaan suuntaan ja vain harva myöntää enää pelkästään pieniä lainoja.

Pikavipit – uusi luottotililaina toimii luottokortin tavoin

Muutoksia on siis tapahtunut ja tällä hetkellä on olemassa jo useampi pikaluottoyhtiö, jotka myöntävät lainaa käytännössä luottokortin tavoin toimivalla systeemillä. On olemassa mm. luottotilejä tai käyttölainoja, joiden avulla voit nostaa rahaa aina sitä tarvitessasi tiettyyn maksimisummaan asti. Tämä mahdollistaa myös lainan tarjoamisen 24/7, sillä rahaa on nostettavissa luottotililtä kätevästi mihin kellon aikaan tahansa, huolimatta siitä mikä viikon päivä on kyseessä. On myös ainakin yksi luottoa myöntävä yhtiö, jonka kautta saat “luottokortin” omaan puhelimeen ja voit nostaa puhelimen avulla tilillesi rahaa – luonnollisesti myös mihin kellon aikaan hyvänsä.

Nämä uudenlaiset lainatuotteet ovat mielenkiintoisia ja niille on riittänyt Kesäkuun aikana kysyntää, vaikka Kesäkuu ei ole yleensä kovinkaan ruuhkainen kuukausi luotonmyöntäjille. Kesäaikaan lainaa otetaan aavistuksen vähemmän, sillä monet saavat lomarahansa kesän aikana, joka selittää lainan ottamisen tarpeettomuuden osittain.

Tutustu uusiin luotonmyöntäjiin täältä – uuden sukupolven pikavipit, joustoluotot ja lainat 

Post by Toimitus