Arvostelussamme lainatuotteita kilpailuttava rahoituslaitos.fi

13 kesäkuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 13 kesäkuun, 2024)

Rahoituslaitos.fi on palvelu, josta suomalaiset voivat saada lainaa kaikenlaisiin tarpeisiin, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria tarpeita. Palvelua voidaan pitää riippumattomana lainatuotteiden kilpailuttajana ja siten myös tavallaan lainanvälittäjänä.

Palvelun kautta voit saada lainaa lukuisilta eri rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta. Käytännössä palvelu toimii hyvin samalla tavalla kuin muutkin lainojen kilpailutusta tarjoavat sivustot. Se vertailee pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja puolestasi, joten sinun ei tarvitse käyttää sekuntiakaan eri lainanantajien sivustoilla vierailemiseen. Voit saada palvelusta erinomaisen lainatarjouksen nopeasti ja yksinkertaisesti täyttämällä vain yhden lainahakemuksen.

Asiakas säästää aikaa ja rahaa?

Rahoituslaitos.fi-palvelussa sinulla on mahdollisuus valita haluamasi maksuaika, joka vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia saadaksesi myönteisen lainapäätöksen, jos haet lainoja tai luottoja sivuston kautta. Asiakkaat säästävät rahaa ja aikaa, kun heidän ei tarvitse käydä läpi lukuisia verkkosivustoja verkossa etsiäkseen ja vertaillakseen lainoja useilta lainanantajilta.

Sivuston käyttäminen lainan hakemiseen on nopeaa ja suoraviivaista, mutta on ymmärtää, että kaikki sen kautta jätetyt lainahakemukset eivät saa myönteistä vastausta. Jos lainaehdot kuitenkin täyttyvät, vain yhden lainahakemuksen jättäminen riittää, jotta saat tilanteeseesi sopivimman lainatarjouksen. Sivuston kautta haettavat lainat ovat usein pikavippejä tai kulutusluottoja. Yksi hyvä etu asiakkaalle on myös se, että sivusto ei kysele, miten rahat käytetään. Näin ollen voit hakea lainaa ja käyttää sen sitten tarpeisiisi juuri niin kuin haluat.

Miten sivusto pärjäsi testissämme?

On olemassa useita sivustoja, jotka tarjoavat lainojen kilpailutusta. Löydät tarvittaessa internetistä lukuisia muita palveluja, joilla voit kilpailuttaa pikavipit, pienlainat ja kulutusluotot. Rahoituslaitos.fi:ssä loistavaa on se, miten erisuuruisia lainasummia pystyt kilpailuttamaan. Voit saada jopa 60 000 euron lainan, jos täytät lainan vaatimukset tai pienemmillään 100 euron pikavipin.

Palvelu on erinomainen varsinkin kaikille, jotka haluavat saada rahaa nopeasti pankkitilille, mistä tahansa syystä. Palvelu on käytettävissä tietokoneella, puhelimella sekä tabletilla, emmekä havainneet mitään ongelmia myöskään pienemmillä ruuduilla palvelua käytettäessä. Yksi iso etu on myös se, että vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Säännölliset tulot ovat kuitenkin tarpeen, mikä johtaa suureen määrään hylkääviä päätöksiä.

Kulutusluotto vai pikavippi?

Monet kuluttajat käyttävät pientä, lyhytaikaista luottoa maksaakseen odottamattoman laskun tai selviytyäkseen kuluista seuraavaan palkkapäivään tai eläkkeeseen asti. Pienlaina on kätevä keino saada rahaa pankkitilillesi, ja se voi auttaa asiakasta välttämään suurempia ongelmia elämässään. Pikavipillä tarkoitetaan noin 50–1000 euron lainaa, vaikkei pikavipin suuruutta ole missään tarkasti määritetty.

Pikavipit ovat tyypillisesti pienempiä kuin kulutusluotot, vaikka nämä kaksi termiä usein sekoitetaankin toisiinsa. Pienimmät kulutusluotot ovat satoja euroja, mutta kulutusluotto voi olla esimerkiksi myös 50 000 euroa. Rahoituslaitos.fi:stä voit saada lainaa 100–60.000 €. Kuluttajan tulisi valita lainamäärä oman budjettinsa ja maksukykynsä perusteella sen sijaan, että hän vain ottaa ensimmäisenä näkemänsä lainatarjouksen. Luottoa ei kannata hakea liikaa, koska se on luonteeltaan korollista.

Helppokäyttöinen hakuprosessi

Lainan hakeminen Rahoituslaitos.fi-sivuston kautta on nopeaa ja helppoa, mutta kannattaa muistaa, että kaikki hakemukset eivät mene läpi. Parhaimmillaan sivusto on pikavippien ja kulutusluottojen kilpailutuksessa ja asiakas voi saada edullisimman lainatarjouksen hetkessä. 

Hakemusprosessi on kaikkiaan hyvin yksinkertainen: sinun tarvitsee vain täyttää henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, ja määrittää haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Sinun on myös annettava oma tilinumerosi, jotta rahat voidaan siirtää, mikäli hyväksyt saamasi lainatarjouksen. Pienlainojen haku tapahtuu nykyisin suurimmilta osin netissä, eikä tähän asiaan odoteta muutoksia tulevaisuudessa.

Post by Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *