Risicum kokemuksia

31 toukokuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 31 toukokuun, 2024)

Risicum kokemuksia ja arvostelutRisicum on kestosuosikki ja yhtiö on uudistanut palvelunsa 2017 vuoden alkupuoliskolla.

Firman kautta kuluttaja voi hakea lainaa netistä muutamassa minuutissa aina jopa 2050 euroon asti. Tarjolla on kaksi eri tyyppistä lainatuotetta: Kertalaina ja Joustolaina.

Jos haluat koroiltaan edullisen ja muutenkin joustavan lainatuotteen, on Risicum ehdottomasti sinulle paras vaihtoehto.

 

 

  • Lainat ilman vakuuksia nettihakemuksella 50-2050 euron väliltä
  • Valitse joko Joustolaina tai Kertalaina
  • Ikäraja on 20 vuotta
  • Pieni todellinen vuosikorko – entistä halvempi
  • Täysin uudistunut lainatuote ja huippunopea palvelu

 

Risicum on luotettava ja vanha lainayritys

Risicum on yksi pisimpään markkinoilla toimineista pikalainatuotteita myöntävistä yhtiöistä. Se on luotettava, turvallinen ja palvelu on erittäin nopeaa sekä ammattimaista. Myös lainojen hinnat ovat kilpailukykyisiä ja markkinoiden halvimmasta päästä, joka on yksi merkittävimmistä syistä miksi Risicumin kautta kannattaa hakea luottoa. Lainahakemuksen voit lähettää milloin vain ja siihen ei mene kuin muutamia minuutteja.

 

Lainaaminen on helppoa verkossa

Lainaaminen onnistuu kätevästi yhtiön verkkosivuilta ja voit täyttää hakemuksen sähköisesti niin mobiililaitteella kuin tietokoneellakin. Valitse lainatuote ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla systeemiin turvallisen TUPAS-tunnistautumisen avulla. Etene ohjeiden mukaisesti ja lainan saaminen on vain muutaman klikkauksen päässä. Lainanhakuprosessi on äärimmäisen helppo ja nopea, myös tästäkin syystä Risicum kannattaa.

 

Kuka voi hakea Risicumin pikalainaa?

Risicumin kautta voit saada lainaa jos olet iältäsi vähintään 20 vuotta vanha ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset lainaamista varten myös verkkopankkitunnukset ja lisäksi sinulla täytyy olla osoite Suomessa. Lainaaminen ei onnistu lainkaan jos lainaa hakevalta henkilöltä löytyy maksuhäiriömerkintöjä eli siis luottotiedottomille ei myönnetä lainaa.

Risicum auttaa arjen akuuteissa rahantarpeissa

Arkipäivän elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin nopea lisärahoitus tulee tarpeeseen: auto saattaa hajota, lemmikkieläin sairastua tai kesälomamatkan budjetti tarvita lisäkatetta. Risicumilta löytyy apu tällaisiin äkillisiin rahareikiin. Lisäksi pienlainatakauksella on mahdollista hankkia vararahasto sateisen päivän varalle, vaikka sillä hetkellä lisärahalle ei tarvetta olisikaan. Maksat vain nostetusta luotosta, et myönnetystä luottorajasta, joten tämä on helppo keino hankkia mielenrauhaa elämän muuttuvia tilanteita varten.

Risicum on luotettava pikalainayhtiö, jonka toiminnassa painotetaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä, joten asiakkaat voivat luottaa siihen, että lainaehdoissa tai hinnoittelussa ei tule ikäviä yllätyksiä. Yritys tarjoaa kalliille pikavipeille kohtuullisempia vaihtoehtoja.Risicum on osa DFC Nordic Oy:tä, ja jo 400 000 suomalaista ja ruotsalaista on käyttänyt yhtiön palveluita. Risicum toimii aluehallintoviraston valvonnan alla Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Ketterä Joustolaina luo turvaa arjessa

Joustolaina on hyvä ratkaisu silloin, kun tahdot, että arjen yllättäviin menoihin on puskurirahaa käytössä. Joustolainaa myönnetään 2 050 euroa kerralla, mutta voit nostaa vain tarvitsemasi määrän silloin kuin itse haluat. Nostoa ei tarvitse tehdä heti lainapäätöksen antamisen jälkeen, ja jos nostat maksimimäärää pienemmän summan, jäävät loput vararahoiksi, joita voi nostaa tarpeen mukaan myöhemmin.

Kuukausittainen lyhennysmäärä on 10 % lainasta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa kuussa. Lainaa voiluonnollisesti halutessaan lyhentää myös nopeammassa tahdissa tai maksaa kaiken kerralla pois. Jokaisesta nostosta veloitetaan palkkio, joka on 12,5 % noston määrästä. Vuosikorko lainalle on 77,16 % ja laskutuslisä 4,90 euroa laskua kohden.

Kulutusluotto sopii kertahankintoihin

Kulutusluottoa haettaessa koko lainasumma maksetaan tilille yhdellä kertaa, joten se on hyvä vaihtoehto yksittäisiin isompiin menoihin. Lainaa voi hakea joko 500, 750 tai 1 000 euroa kerrallaan ja takaisinmaksu suoritetaan tasaerinä 12 kuukauden aikana. Risicumilla maksusuunnitelma annetaan jo luottohakemuksen yhteydessä, joten tiedät heti, mikä kuukausittainen maksuerä tulee olemaan. Vähimmäislyhennysmäärä on 51,38 euroa kuukaudessa, mikä on markkinoiden kilpailukykyisimpiä tarjouksia.

Kulutusluoton yhteydessä peritään nostopalkkio, joka on 9,25 % nostetusta summasta.Nimelliskorko lainalle on 24,5 %, ja kuluttajansuojalain perusteella laskettu todellinen vuosikorko on 49,70 %.

Kuka voi saada luottoa Risicumilta?

Risicumilta voivat saada luottoa Suomessa vakituisesti asuvat oikeustoimikelpoiset henkilöt, jotka ovat iältään 20­–75-vuotiaita. Luotonhakijalla tulee olla suomalainen pankkitili, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.Lisäksi henkilön on kyettävä luotonantajan arvion mukaan suoriutumaan lainanlyhennyksestä maksuaikataulun mukaisesti.

Luotonsaajan luotto– ja henkilötiedot tarkistetaan, ja myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen luotonhakijan täytyy lisäksi lähettää yhtiölle tuloselvitys. Luotonantaja voi myös myöntää luoton haettua summaa pienemmälle määrälle. Luottoa hakeneella henkilöllä on oikeus 14 vuorokauden sisällä perua tehty kuluttajaluottosopimus. Luottoa voi hakea kätevästi sähköisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Myönnetty luotto maksetaan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina eli arkisin kello 7–22 ja viikonloppuisin 9–21.

Risicumin yhteystiedot

  • DFC Nordic Oy
  • Yliopistonkatu 29 b A, PL 710 20100 Turku
  • Asiakaspalvelu puhelin – 0200 90900

 

Risicumilta saat verkon parhaimmat arkielämän lainaratkaisut näppärästi muutamassa minuutissa 100 % sähköisesti!

Post by Toimitus