Tietoa meistä

EtusivuTietoa meistä

Vippihuone.fi on nimensä mukaisesti paikka, josta löytyy pikavippejä helposti ja nopeasti. Taustalla toimivilla henkilöillä on vankka kokemus alalta ja löydät sivulta aina parhaat ja halvimmat pikavipit vaivatta. Vippihuoneen toiminta alkaa vuodesta 2014 ja loppu on historiaa.

Vippihuone.fi ei itse toimi lainanvälittäjänä tai myöntäjä vaan se pelkästään vertailee ja kertoo vippivaihtoehdoista, tietenkin vielä parhaimmista sellaisista. Löydät sivustolta puolueettoman pikavippivertailun ja paljon muuta. Vertailuun pääset tästä.

Olemme myös esitelleet markkinoilla toimivia lainayrityksiä ja kerromme avoimesti meidän kokemuksistamme. Olemme listanneet vain rekisteröityjä ja luotettavia pikavippipaikkoja ja löydät meiltä myös kulutusluotto-osion, jossa on tarjolla isompia luottoja aina 40000 euroon asti. Kaikki lainat on haettavissa netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Kaikkien pikavippipaikkojen ja lainayritysten palveluista voi hakea lainaa 24h vuorokaudessa ja hakemuksen jättäminen ei maksa mitään.

Voit ottaa meihin yhteyttä “Ota yhteyttä” sivulta tai sähköpostilla osoitteesta info@vippihuone.fi.

 

Tiedot meistä:

  • Yritys: Sms Eliksir AB
  • Osoite: Bulevardi 10 A, 00100 Helsinki
  • Puhelin: 09-9898-7989-09
  • Sähköposti: info@vippihuone.fi
  • Sisältö: Eero Järvinen