Trustbuddy kokemuksia

25 elokuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 25 elokuun, 2023)

Trustbuddy on hieman uudempi pikalainaa tarjoaja yritys, jonka kautta on mahdollista hakea pikalainoja 100-600 euron väliltä. Yhtiö on myös siinä mielessä ainutlaatuinen, että sen kautta trustbuddy pikavippi ilman kulujapikalaina on aina ilmainen, mikäli maksat sen pois 14 vuorokaudessa, valitsit sitten minkä suuruisen vipin tahansa.

Trustbuddyn kautta voit tehdä lainahakemuksen täysin ilmaiseksi verkossa ja pikavippeihin ei tule mitään piilokuluja tai muitakaan ylimääräisiä kuluja. Jos haluat vipille lisää maksuaikaa, onnistuu se eräpäivän siirtämisellä, jota voit siirtää aina 30 vuorokaudella kerrallaan. Eli vippiä ei ole pakkoa lyhentää 14 päivässä, vaan myös pidempiä maksuaikatauluja on tarjolla.

  • Pikavippiä 100-600 euroa
  • Jokainen vippi on maksuton jos maksat sen pois 14 vuorokaudessa
  • Maksuaikaa maksimissaan yksi vuosi

Trustbuddy on luotettava ja turvallinen vaihtoehto, jonka kautta saat rahat tilille pikaisesti, yleensä seuraavan päivän kuluessa. Suosittelemme lukaisemaan lainaehdot ja pistämään pikavipin tilaukseen, mikäli sellaiselle on tarve!

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”trustbuddy” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

 

TrustBuddy tarjoaa jotain, mitä muut vippiyhtiöt eivät

Yksi parhaista tarjouksista joita netissä voit löytää on TrustBuddyn tarjoama täysin kuluton vippi, kun maksat sen pois kahdessa viikossa. Tämä ei koske ainoastaan ensimmäistä lainaasi vaan jokaista kunhan takaisinmaksu ehto täyttyy. Jos olet hakemassa pienempää vippiä ja tiedät että sen hoitaa pois 14 vuorokaudessa on TrustBuddy takuulla edullisin vaihtoehto. Pidemmässäkään maksuaikataulussa eivät kulut ole korkeat joten vaikka et voisi ilmaista tarjousta hyödyntää niin kannattaa TrustBuddy pitää mielessä. Nordean asiakkaat saavat lainansa tilille samana päivänä mutta muiden pankkien asiakkaat joutuvat odottamaan rahojen käyttöön saantia 1-3 pankkipäivää.

 

Trustbuddyn palvelun ikäraja on 20 vuotta

Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias henkilö jolla on sekä pysyvä osoite että pankkitili Suomessa. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset joilla voit tunnistautua palveluun. TrustBuddy vaatii myös säännöllisiä tuloja asiakkailtaan jotta voidaan varmistaa lainan takaisinmaksu kyky. Hakijalla ei saa olla rekisteröityä maksuhäiriömerkintää.

 

Paljonko vippiä on tarjolla ja millaisin maksuajoin?

Lainaa on mahdollista hakea 100-600 euroa ja siihen saat maksuaikaa maksimissaan yhden vuoden. Voit myös nauttia täysin kuluttomasta lainasta aina kun maksat TrustBuddyn tarjoaman lainan 14 vuorokaudessa.

 

Yhteystiedot

TrustBuddy

Wallingatan 12

11160 Stockholm

Puhelin: 040 184 1644

suomi@trustbuddy.com

Post by Toimitus