Mistä saa vakuudetonta lainaa edullisesti?

3 joulukuun, 2023

Toimitus

Lainaohjeet

0

(Last Updated On: 3 joulukuun, 2023)

Etsitkö vakuudetonta lainaa tilillesi ja haluat saada sen helposti ja nopeasti jo tämän vuorokauden sisällä? Tämä artikkeli on listannut uusimmat lainapaikat, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Jotkut yritykset myöntävät lainaa sekä ilman vakuuksia että myös ilman takaajia, mutta nämä ovat nykyään melkein kiven alla. Alapuolelta löydät kattavan tietopaketin ja tämän hetken kuluttajien suosituimmat lainapaikat. Katso mistä löytyy paras vakuudeton laina!

Hae rahaa lainaan kätevästi jo tänään alhaalla olevista lainapaikoista

 

Freedom Rahoitus

freedom rahoitusFreedom Rahoitus on hyvä paikka jos haluat saada suurempaa vakuudetonta lainaa, sillä sitä kautta sitä irtoaa maksimissaan 30 000 euroa! Lainavalikoima alkaa 500 eurosta, joten vaihtoehtoja on riittämiin ja laina-aika on valittavissanne 1 – 12 vuoden väliltä eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva laina. Freedom Rahoitus myöntää lainaa ilman vakuuksia niille joilla on luottotiedot kunnossa ja ikää vähintään 20 vuotta. Lainan hakeminen onnistuu netin kautta ja se ei kustannu sinulle mitään. Lainojen hinnat ovat erittäin kohtuulliset ja tilatessasi luottoa saat oman henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa käytte läpi lainavaihtoehtoja ja niihin liittyviä ehtoja. Suosittelemme Freedom Rahoitusta lämpimästi kenelle tahansa lainan tarpeessa olevalle. Hae vakuudeton laina jo tämän vuorokauden sisällä.

 

Etua.fi

etuaEtua on erittäin hyvä vaihtoehto jos olet kiinnostunut hakemaan hieman suurempaa kulutusluottoa. Sen lainavalikoimana kuuluu kulutusluotot 500 – 35000 euroa väliltä ja laina-aika on valittavissanne 1 – 5 vuoden väliltä. Etua.fi myöntää lainaa jos sinulla on ikää vähintään 18 vuotta ja luottotietosi ovat tallella. Kulutusluottojen lisäksi voit hakea yrityksen kautta halutessasi myös asuntolainaa, jonka lainaehdot sovitaan erikseen ja samoin laina-aika. Etua.fi myöntää myös luottokorttia. Tutustu lainaehtoihin ja hae kulutusluotto ilman vakuuksia heti Etua.fi:n kautta.

 

Halino

HalinoHalino on hyvä vaihtoehto niin pienelle kuin suurellekkin rahoitukselle. Sitä kautta voit hakea lainoja ilmaiseksi netistä 100 – 6000 euron väliltä 12 – 60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan hakeminen onnistuu todella helposti ja lainan hakijalta edellytetään vähintään täysi-ikäisyyttä ja luottotietojen täytyy olla kunnossa, muuten lainaa et voi saada. Halinon hinnat ovat erittäin kohtuulliset todellisen vuosikorkon ollessa vain 29,84 % ja lisäksi sen lainaehdot ovat varsin joustavat. Mikäli haluat, voit tarvittaessa ottaa maksuvapaan kuukauden ilman kuluja. Tutustu Halinoon ja et tule pettymään.

 

Nopsalaina

nopsalainaNopsalaina on erittäin hyvä vaihtoehto jos lainan tarve on akuutti, sillä se toimittaa rahat erittäin nopeasti pankkitilillesi. Nopsalaina tekee lainapäätöksen jokaisen lainan kohdalla 15 minuutissa, jonka jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkon kautta sähköisesti. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi. Yrityksen lainatarjontaan kuuluu lainat 2000 – 20000 euron väliltä 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla. Ikäraja kaikissa lainoissa on 22 vuotta ja niitä voi hakea suoraan verkon kautta jokainen luottokelpoinen suomalainen henkilö. Tutustu lisää Nopsalainan edulliseen lainatarjotaan ja hae vakuudetonta lainaa heti tämän vuorokauden sisällä tilillesi.

 

Yleislaina

yleislainaYleislaina tarjoaa vanhan ajan kulutusluottoja 2000 – 5000 € väliltä  6 – 24 kuukauden  takaisinmaksuajalla. Yritys lähettää aina kirjallisen lainasopimuksen kotiisi, jossa voit rauhassa tutustua sen ehtoihin ja harkita lainan tilaamista. Kun olet allekirjoittanut ja lähettänyt lainasopimuksen takaisin niin saat rahat välittömästi käyttöösi. Yleislainan ikäraja kaikissa luotoissa on 18 vuotta ja lainaa voi hakea kaikki ne henkilöt, joilla maksuhäiriömerkintää ei ole ja sinulla ei ole liian paljon luottoja ennestään. Tutustu lisää ja hae vakuudeton luotto jo tänään.

 

Et voi saada vakuudetonta luottoa jos sinulla ei ole luottotietoja – ethän olet menettänyt niitä?

Vakuudeton lainaNykyään pikavipit on käytännössä mahdotonta saada jos on menettänyt luottotietonsa. Jos olet menettänyt luottotietosi ja haluat siitäkin huolimatta saada lainaa heti ilman vakuuksia, voi sen saaminen olla vaikeaa ja lähes mahdotonta. Kukaan luotonmyöntäjä kun ei nykyään enää oikein tahdo myöntää lainaa, mikäli maksuhäiriömerkintä taustaltasi löytyy. Lainaa ilman luottotietoja saattaa olla kuitenkin mahdollista saada, mikäli sinulta löytyy säännölliset tulot ja taustallasi on vielä sen päälle jotain omaisuutta. Joskus lainan saamiseen riittää pelkät tulot, riippuen hieman lainasumman suuruudesta ja siitä kuinka hyvin pystyt todistamaan maksukykysi luottoa myöntävälle yritykselle. Luonnollisesti myös kuukausitulojen määrällä on vaikutusta lainan saamiseen.

Lainan saaminen tuskin tulee jatkossakaan helpottumaan, sillä kulutusluottoa ja muita lainoja myöntävät firmat ovat yhä tarkempi sen suhteen kenelle lainaa myöntävät ja niitä on yhä vain vaikeampi saada, koska lainaajalta vaaditaan entistä isompia säännöllisiä kuukausittaisia tuloja. Etenkin maksuhäiriömerkinnän saaneen henkilön kohdalla tulevaisuus ei näytä kovinkaan valoisalta lainan saamisen kannalta, sillä pian sen saaminen alkaa jo olemaan mahdotonta. Vielä ennen kun oli tarjolla vakuudetonta lainaa myös luottotiedottomalle henkilöllle, mutta tänä päivänä se ei ole enää mitenkään päin mahdollista.

 

Mistä siis saa halvinta lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa otettaessa lainan korko- ja sivukulut ovat yksi suurimmista kuluttajaa kiinnostavista seikoista. Myös lainan vakuudettomuus on monelle tärkeä kriteeri, ja se myös helpottaa lainanhakuprosessia huomattavasti. Kuitenkaan ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta siihen, mistä saa halvinta lainaa ilman vakuuksia. Moni muuttuja nimittäin vaikuttaa siihen, mistä kenenkin kannattaa lainansa ottaa.

Kysymyksiä, joita kannattaa pohtia ennen lainanhakua ovat muuan muassa: Kuinka pitkän maksuajan tarvitset? Kuinka nopeasti tarvitset rahat? Minkä tyyppisestä lainasta olet kiinnostunut? Paljonko rahaa tarvitset? Vastaukset kertovat jo paljon siitä, millaista lainasopimusta kannattaa lähteä tavoittelemaan.

 

 Vertaile, vertaile ja vielä kerran vertaile

Jokaisen yksilön tilanne on aina hieman erilainen ja siksi valmiin vastauksen etsimisen sijasta kannattaa olla itse aktiivinen ja kartoittaa vaihtoehtoja. Ei ole yhdentekevää, mistä lainasi otat. Korot ja sivukulut vaihtelevat yritysten välillä paljon. Käyttämällä aikaa lainojen huolelliseen vertailuun voit säästää pitkän pennin. Huomioi myös, että jos olet alle 25-vuotias, et välttämättä saa lainaa kaikista yrityksistä, vaikka kelpoisuusehdot muuten täyttyisivätkin.

Nettilainoja vertailtaessa lainalaskurit ovat tärkeä apuväline, sillä lainalaskureiden avulla pystyy tehokkaasti havainnoimaan eri firmojen lainojen hintaeroja. Niistä on myös apua silloin, kun tahtoo tarkastella, miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausieriin. Erilaisten lainatyyppien hyötyjä ja haittoja kannattaa myös punnita. Sopisiko sinulle parhaiten joustoluotto, kulutusluotto, vertaislaina vai ehkä pikalaina?

 

 Muutama nyrkkisääntö on hyvä pitää mielessä halpaa lainaa haviteltaessa

Pääsääntöisesti laina on sitä halvempaa, mitä nopeammin pystyt lainan maksamaan pois. Isot lainat tulevat myös suhteessa halvemmaksi, joten jos sinulla on useampi korkeakorkoinen pikkulaina, voi lainojen yhdistämisellä säästää pitkän pennin. Isompaa lainaa ei kuitenkaan kannata hakea huvikseen, jos tarvetta ei ole. Lainasumman pitäminen mahdollisimman pienenä nimittäin laskee kuluja.

Kuluttajat valitsevat usein suosimansa yrityksen mielikuvan perusteella. Siihen ei kuitenkaan kannata sortua. Laina-asioissa on ehdottoman tärkeää tehdä järkipäätöksiä. Fiilispohjaiset päätökset voi säästää ravintolaan tai vaatekaupoille. Edullisimman lainan metsästys on tarkkaa hommaa, missä pitkäjänteinen tutkimustyö palkitaan.

Vakuudettomat lainat myös:

Post by Toimitus