Vippi.fi

19 kesäkuun, 2024

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 19 kesäkuun, 2024)

Vippi.fi on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa nyt uuden sukupolven 2000 euron vippilimiittiä, joka mahdollistaa lainaamisen koska vaan edullisesti ja nopeasti. Voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaan ja Vippi.fi vippilimiittiVippi.fi tarjoaa nyt kaikille ensimmäistä kertaa lainaaville ensimmäisen 500 euron noston täysin ilmaiseksi!

  • Lainaa tarjolla 50-2000 euroa
  • Todella edulliset hinnat
  • Ensimmäinen 500 euron nosto täysin ilmaiseksi

Vippi.fi on konkari alalla ja se on toiminut alalla yhtä pitkään kuin pikavipit ovat olleet markkinoilla, joten lainaaminen on taatusti turvallista ja mitään ylimääräisiä kuluja ei tarvitse pelätä. Lainaaminen onnistuu netistä ilmaisella hakemuksella jo monelle tuttuun tapaan. Hae itsellesi edullista 2000e lainaa alapuolelta!
[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”vippifi” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Vippi.fi lyhyesti

Lainan hakeminen on todella helppoa netissä ja hakemukset käsitellään suhteellisen nopeasti. Kun hakemuksesi on hyväksytty voit siirtää rahaa käyttöön ympäri vuorokauden. Vippi.fi on täysin kotimainen ja ehdottoman luotettava lainapalvelu joka on jo vuosia jakanut edullisia lainoja rehdein ehdoin. Asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-22, lauantaisin 10-21 ja sunnuntaisin 12-18.

 

Kuka voi lainaa saada

Lainan hakijan on oltava vähintään 22-vuotias. Hakijalla ei saa olla rekisteröityä maksuhäiriömerkintää eli luottotiedot tulee olla kunnossa mikäli haluaa rahoitusta Vippi.fi kautta hakea. Vaatimuksena on myös Suomalainen osoite ja pankkitili koska lainaa ei voi ulkomaille ottaa. Riippuen lainasumman koosta hakijalta voidaan vaatia myös säännölliset riittävän suuret tulot joilla voidaan osoittaa se että lainan takaisinmaksu kyky.

 

Miten paljon rahoitusta ja millaisella maksuajalla lainatuotteita on tarjolla?

Lainaa on tarjolla 50-2000 euroa ja takaisinmaksu hoidetaan erissä niin että kukin kuukausimaksu on vähintään 20% nostetusta lainasta sekä kertyneistä kuluista ja koroista tai vähintään 50 euroa.

 

Yhteistiedot

Tact Finance Oy

Lemminkäisenkatu 46

20520 Turku

Puhelin: 010 219 5500

asiakaspalvelu@vippi.fi

Post by Toimitus