Vivus kokemuksia

3 elokuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 3 elokuun, 2023)

vivus pikalainaVivus tarjoaa edullista pikalainaa joustavin lainaehdoin 10-2010 euron väliltä. Vivus tarjoaa myös ainutlaatuista ensilainatarjousta, kaikki 1. kertaa pikalainaa Vivuksen kautta hakevat henkilöt saavat 1. pikavipin aina ilman korkoja 400 euroon asti. Jos siis haet 400 euron pikalainaa ja maksat sen pois 30 vuorokauden kuluessa, tulevat kulusi olemaan sentilleen 400 euroa!

  • Voit saada ilmaisen ensilainan 400 euroon saakka
  • Lainaa tarjolla edullisin kuluin 10-2010 euroa
  • Maksuaikaa 3-30 päivää

Vivus on tunnettu ja erittäin hyvämaineinen pikalainan tarjoaja, jolta löytyy vankka kokemus pienlaina-alalta. Vivukselta lainaaminen käy hetkessä netin kautta ja vipin hakeminen on aina kaikille ilmaista. Saat myös lainapäätöksen nopeasti netissä, jonka jälkeen rahat ovat heti käytettävissäsi, mikäli hakemus menee läpi. Yhtiön lainaehdot ovat käyttäjäystävälliset ja Vivus joustavaa myös tarvittaessa, voit siirtää eräpäivää aina 30 päivällä eteenpäin pientä maksua vastaan. Suosittelemme Vivusta yhtenä hyvänä vaihtoehtona, mikäli etsit luottoa 10-2010 euron väliltä.

 

Vivus.fi

Netin rahoitusmarkkinoiden kirkkainta kärkeä edustaa Vivus jolla on jo vuosien ajan ollut tasaisesti kasvavaa laina toimintaa Suomessa. Erikoistarjouksena Vivus tarjoaa täysin kulutonta lainaa ensimmäistä kertaa heidän palveluaan käyttäville henkilöille aina 400 euroon saakka kuukauden maksuajalla. Muille lainatuotteita löytyy 10 ja 2010 euron väliltä erittäin hyvillä ehdoilla ja matalilla kuluilla. Vivus tähtää puhtaasti pikavippi markkinoilla joten heidän maksuaikansa onkin suhteellisen lyhyt, 3-30 päivää.

 

Kenelle pikavippi on tarjolla?

Vivus on asettanut ikärajakseen 20-vuotta eli sitä nuoremmat eivät heidän kauttaan vippiä voi hakea. Hakijalta vaaditaan myös säännölliset riittävän suuret tulot että laina voidaan maksaa ajallaan pois. Tulorajasta voi lisää kysellä suoraan Vivuksen asiakaspalvelusta koska ne ovat aina tapauskohtaisia. Vaatimuslistalla on myös osoite sekä pankkitili Suomessa eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintää.

 

Tietoa Vivuksen pikalainoista ja maksuajoista

Lainaa on mahdollista hakea 10-2010 euroa ja siihen voit valita maksuajaksi 3-30 päivää. Muista hyödyntää ensilainaajan tarjous eli voit hakea 400 euron suuruistaa lainaa täysin kuluitta 30 päivän maksuajalla. Eräpäivää voit myös siirtää 14-30 vuorokaudella maksamalla eräpäivänsiirtomaksun.

Vivus kokemuksia

Vivus on kotimainen ja laadukas lainanvälittäjä, minkä palveluihin voit aina luottaa. Lainan ottaminen on tehty poikkeuksellisen helpoksi; täytä hakemus internetissä, odota että hakemus hyväksytään, ja saat rahat tilillesi 15 minuutissa. Kaiken kaikkiaan Vivus on ollut aina luotettava paikka hakea lainaa äkillisiin tarpeisiin.

Ensimmäisen kerran kun otat Vivus.fi:stä lainaa, se on täysin maksuton ja koroton. Ja kuten luvattu, ensimmäinen laina todella on maksuton. Tilaisuus kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen, mikäli tulee tarvetta rahalle. Kannattaa muistaa, että lainapalvelu on avoinna aamu seitsemästä ilta yhteentoista, eli ryyppyrahat kannattaa hoitaa ennen sitä.  Sama koroton ja maksuton ensimmäinen laina on myös monilla muilla pikavippi-yrityksillä tarjolla. Kannattaa siis tehdä hieman tutkimusta ja vaihdella rahoitusyhtiötä, mikäli ei ole kiinnostunut maksamaan korkoja tai muita kuluja!

Huomioitavaa on myös, että korotonta ja kulutonta ensilainaa saa vain 400 euroon asti, muuten maksimi määrä on 2010 euroa. Ja tietenkin kannattaa muistaa, että jos et maksa lainaa ajallaan takaisin, tulee siihen korkokustannuksia ja muitakin kuluja riippuen siitä kuinka paljon myöhästyt.

Vivuksen kanssa asioiminen on helppoa ja luontevaa, kun molemmat osapuolet hoitavat oman puolensa. Muista, että sinun tulee olla vähintään 20 vuotias ja sinulla tulee olla moitteettomat luottotiedot, sekä pankkitili ja osoite suomessa. Kun täytät vaadittavat ehdot, rahat ilmestyvät tilillesi nopeaan tahtiin.

Vivus.fi kokemukset ovat kauttaaltaan positiivisia kun on hoitanut oman osuutensa ja maksanut lainat takaisin ajallaan. Yhtiö on luotettava ja pitää sanansa. Jos tulee jotain epäselvää, kannattaa lukea lainaehdot ja yleisimmät kysymykset läpi ja katsoa, onko siellä jotain mikä viittaa omaan tilanteeseen niin pääsee vähemmällä.

Laina-aika ja korot

Laina-aika vivuksella on valitettavasti maksimissaan vain 30 päivää. Joten jos olet ottamassa Vivukselta lainaa, kannattaa pitää huoli siitä että kuukauden sisällä olet valmis sen maksamaan takaisin. Maksimissaan Vivus.fi tarjoaa tosiaan lainaa 2010€, minkä riittäisi riittävän seuraavan kuukauden rahantarpeisiin hyvin. Korkokustannukset kuukauden maksuajalla kuitenkin nousevat melko korkeiksi, joten kannattaa harkita rahoitusyhtiötä, mikä tarjoaa mahdollisuuden pidempiaikaiseen kulutusluottoon, mikäli et 2010 euroa seuraavan kuukauden aikana saa maksettua.

Todelliset vuosikorot ovat vivuksella suuria, mutta maksuaika on tosiaan vain 30 päivää, joten lisäkuluja ei verraten kovin paljoa tule, mikäli lainasumman pitää maltillisena. Kun rahalle on oikea tarve sillä hetkellä ja kun tietää saavansa rahat varmasti miltei heti tilille, ei pieni lisäsumma tunnu pahalta eräpäivänä. Valitettavaa on, että laina täytyy maksaa aina yhdessä erässä, eli et voi asettaa 30 päivän maksuajalle esimerkiksi kahta eräpäivää. Se on hieman harmillista, sillä esimerkiksi vuokratyöntekijöillä on usein kaksi palkkapäivää kuukaudessa, joten isomman rahasumman lainaaminen on hieman riskimpää toimintaa heille.

Vivus.fi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on ollut kautta linjan erittäin hyvää vivus.fi:llä. Asiointi on aina hoitunut nopean vaivattomasti ja rahat ovat olleet tilillä viimeistään puolessa tunnissa. Asiakaspalvelu on auki aina 7-23 arkisin. Viikonloppuisin kannattaa tarkistaa asiakaspalvelun aukiolot, sillä silloin heihin saa yhteyden vain muutaman tunnin päivässä. Lainaa saa kuitenkin haettua joka päivä 7-23, että sen suhteen ei kannata huolestua! Perinteisen puhelinasiakaspalvelun lisäksi vivus.fi tarjoaa myös asiakaspalveluchatin, minkä avulla on kätevä ottaa yhteyttä esimerkiksi samalla kun tekee lainahakemusta.

Vivus.fi tarjoaa kätevän palvelun lisälainan nostamiseen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos sinulla on ennestään vivus.fi-laina, voit lainata lisää rahaa ja tavallaan yhdistää sen jo olemassaolevaan lainaasi. Kannattaa muistaa, että eräpäivä pysyy kuitenkin samana. Vivukselta ei voi nostaa useaa päällekkäistä lainaa, millä olisi eri eräpäivät.

Eräpäivänkin siirto onnistuu kätevästi internetin kautta, kunhan maksat pienen korvauksen eräpäivän siirtämisestä.

 

Yhteystiedot

4Finance Oy

Mikonkatu 15B

00100 Helsinki

Puhelin: 09 3157 7577

asiakaspalvelu@vivus.fi

Post by Toimitus