Zmarta

26 kesäkuun, 2023

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 26 kesäkuun, 2023)

Zmarta Suomi on osa Zmarta Groupia, joka omistaa myös Freedom Rahoitus – tuotemerkin Suomessa. Zmarta Group perustettiin Ruotsissa vuonna 2014 ja sen omistaa Bauer Media Group. Zmarta Group toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Zmarta toimittaa riippumatonta lainanvertailu ja -kilpailutus verkkopalvelua ja välittää lainahakemuksia 13 eri rahalaitokselle.

Zmarta - Fiksua lainaa

 

 

Zmarta välittää asiakkaan lainahakemuksen seuraaville pankeille ja lainantarjoajille: BigBank, Halino, Santander, Nordax Bank, CashBuddy, Collector Bank, Euroloan, Lainaamo, Resurs Bank, Svea Ekonomi, Credento, Bank Norwegian, Danske Bank.

Lainatuotteet

Zmartan lainanvälityspalvelu on asiakkaalle aina ilmainen. Kumppanit maksavat Zmartalle komission jokaisesta hyväksytystä lainasta, joten on myös Zmartan etujen mukaista, että he löytävät asiakkaalle sopivat ratkaisut.

Zmartan lainanvälitys ja kilpailutus on myös erittäin turvallinen ja helppo käyttää.

Zmarta noudattaa voimassa olevia tietosuoja-lakeja ja -käytäntöjä, ja seuraa aktiivisesti niiden kehitystä kartuttaen mahdollisia tietoturvauhkia. Helppo ja turvallinen palvelu on sekä asiakkaan, että Zmartan etu.

Vakuudeton Laina

Zmartan kautta asiakas voi hakea vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta 50 000 euroon asti. Laina-ajan asiakas voi valita yhden vuoden ja 15 vuoden väliltä. Tarjotut lainatarjoukset saattavat poiketa halutuista ja luotonmyöntäjät tekevät päätöksensä omien määritelmiensä mukaan, eikä Zmarta voi vaikuttaa näihin. Tarjoukset pohjautuvat luotottajien omiin riskilaskelmiin. Riskilaskelmat kertovat pankeille minkäsuuruisia lainoja, ja millä koroilla, asiakkaille voidaan tarjota.

Zmartan kautta saa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Yhdellä hakemuksella asiakas saa useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta, ja siksi Zmartan lainanvertailu-palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Lainatarjoukset saat puhelimitse jo saman päivän sisällä ja lainatarjouksia voi myös tarkastella OmaTili-palvelussa. Asiakkaan kannattaa muistaa, että lainatarjous ei sido vielä mihinkään ja on ennen kaikkea ilmaista. Hyväksyäkseen lainatarjouksen hakijan pitää vielä suorittaa erinäisiä toimenpiteitä, kuten tunnistautua verkkopankkitunnuksilla ja toimittaa tarpeelliset liitteet.

Zmarta ei ole luotottaja, mutta käy läpi hakijoiden luottotiedot.

Zmarta ei itse myönnä lainoja, eikä myöskään näin ollen tee luottopäätöstä. Zmarta kuitenkin tarkistaa asiakkaan luottotiedot lainanmyöntäjien puolesta ja välittää eteenpäin ainoastaan haettuja lainoja, joiden hakijoilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Zmarta, kuten monet muutkin laina-alan toimijat, saavat tiedon asiakkaan luottoluokituksesta suoraan Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Suomen Asiakastieto Oy myös välittää tietoja luotontarjoajille asiakkaiden muista luotoista ja positiivisestä luottoluokituksesta. Suomen Asiakastieto Oy ei siis pidä yllä rekisteriä, vaan välittää tietoa eri luotonantajien välillä, jotta nämä voisivat tehdä lopullisen luottopäätöksen noudattaen vastuullisia luotonmyöntämis-periaatteita. Tämän tiedonvaihdon edelläkävijänä toimi juuri Freedom Rahoitus, eli siis nykyinen Zmarta.

Korot riippuvat rahoituslaitoksesta.

Korot Zmartan välittämissä lainoissa vaihtelevat luotontarjoajasta riippuen välillä 4,19 – 50,5 prosenttia. Rahoituslaitosten perimät kulut ovat Zmartan esimerkkilaskelmien mukaan 5 euron kuukausittainen laskutuslisä ja 49 euron avausmaksu.  Nämä kulut kuitenkin vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen.

Kaikki kulut yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron.

Yleensä luoton nostosta myös peritään nostokorvaus, joka pääomitetaan noston yhteydessä. Pääomittaminen tarkoittaa, että nostomaksu lisätään kokonaislainaan. Nimelliskorkoon lisätään avausmaksu, kuukausittaiset laskutuslisät ja nostokorvaus, ja näin saadaan todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on aina ilmoitettava lainatarjouksen yhteydessä.

Rinnakkaishakijan lisääminen hakemuseen on hyödyllistä.

Lisäämällä Zmartan välittämään lainahakemukseen rinnakkaishakijan asiakas lisää mahdollisuuksiaan lainan myöntämiseen. Rinnakkaishakija vastaa myös päähakijan rinnalla henkilökohtaisesti lainan takaisinmaksusta, ja kuukausittainen summa voidaankin periä myös häneltä ellei päähakija kykene suoritumaan kuukausittaisista lyhennyksistään. Erityisen hyödyllinen rinnakkaishakija on suurempia summia haettaessa, eikä kymmenientuhansien lainoja yleensä myönnetä ilman rinnakkaishakijan tuomaa lisävakuutta.

Rinnakkaishakijaa koskevat samat ehdot kuin päähakijaakin.

Zmartan välittämissä lainoissa on muutama perusehto:

  • Hakija on oltava vähintään 20-vuotias.
  • Hakijalla täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainojen yhdistäminen

Zmartan kautta asiaks voi kilpailuttaa nykyiset voimassa olevat luottonsa, vippinsä ja muut lainansa helposti yhdellä hakemuksella. Hakemuksen jälkeen asiakas saa lainatarjouksia niitä tarjoavilta rahoituslaitoksilta jopa saman päivän aikana. Zmarta on kätevä tapa hakijalle löytää talouteensa sopivat ratkaisut.

Monta lainaa Zmartan avulla yhdeksi – yhdellä hakemuksella!

Yhdistämällä lainansa asiakas voit lyhentää yhtä kuukausierää yhteen ainoaan paikkaan useiden sijasta. Yhden lainan lyhentäminen on yksinkertaista ja helppoa. Yhdistämällä lainoja asiakas saa myös mahdollisuuden vaikuttaa laina-aikaan ja kuukausilyhennykseen, ja täten saada lisää liikkumavaraa kuukausittaiseen talouteensa.

Huolellisuus hakemuksessa säästää aikaa myöhemmin.

Asiakkaan kannattaa muistaa täyttää hakemus huolellisesti, sillä puutteellinen hakemus viivästyttää lainahakemuksen käsittelyä ja saattaa jopa johtaa hylkäävään päätökseen.

Yhteystiedot

Postiosoite

Mikonkatu 15 B,

00100 HELSINKI

Sähköposti

info@zmarta.fi

Puhelin

09 4241 4444

Asiakaspalvelun aukioloajat

Ma-Ke 8–20, To–Pe 8-18

Post by Toimitus