Omalaina.fi

3 kesäkuun, 2016

Toimitus

Lainapaikat

0

(Last Updated On: 25 maaliskuun, 2017)

Omalaina.fiOmalaina.fi on uudistanut lainapalvelunsa täysin 2013 vuoden Joulukuun alkupuoliskolla ja tarjoaa nyt entistä suurempia kulutusluottoja alkaen 100 eurosta 15 000 euroon asti. Maksuaikataulua on myös pidennetty ja voit valita sen itse. Omalaina.fi on yhä edullinen ja erittäin joustava rahoitusvaihtoehto ja soveltuu kenelle tahansa luottokelpoisille vähintään 18 vuotta täyttäneelle säännölliset tulot omaavalle henkilölle.

  • Lainaa tarjolla 100-15000 euroa
  • Ikäraja on 18-vuotta
  • Laina-aika 1-5 vuotta

Yhtiö tarjoaa useita eri maksuaikatauluja ja ratkaisuja. Voit maksaa lainan osamaksulla sinulle sopivissa erissä tai vastaavasti voit lyhentää koko lainan pois milloin tahansa. Yhtiön kautta lainaaminen on helppoa ja se tapahtuu netin kautta tehdyllä hakemuksella. Lainaehdot ovat selkeät ja Omalaina on luotettava luotonmyöntäjä – tutustu  lainaehtoihin ja hae joustava lainaratkaisu itsellesi kätevästi vain minuuteissa.

[button title=”Hae tästä” icon=”” link=”omalaina” target=”_blank” color=”” filled=”1″ large=”1″ class=””]

 

Omalaina.fi:n lyhyt esittely

Laaja valikoima erilaisia lainatuotteita jotka sopivat tarpeeseen kuin tarpeeseen. Voit valita lainasummasi 100 ja 15000 euron väliltä. Lainan hakeminen on ilmaista ja vaivatonta netissä ja rahat siirtyvät käyttöösi nopeasti. Ikäraja on alhainen ja Omalainalta voi rahaa hakea 18-vuotta ja sitä vanhemmat. Maksuaikataulu on joustava ja valittavissa 1-5 vuoden väliltä. Tarvittaessa on mahdollisuus sopia myös maksuvapaista kuukausista. Omalaina on Suomalainen ja täysin luotettava rahoitusyhtiö. Lainalle et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Rahoitusta voi hakea millaiseen tarkoitukseen tahansa eikä sinulta vaadita selvitystä mihin rahat käytät.

 

Kenelle myönnetään Omalainaa?

Lainan voi Omalainan kautta saada jos olet luottokelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö. Yleiset ehdot riippuvat henkilökohtaisesta tilanteestasi sekä siitä onko sinulla tuloja ja paljonko olet rahoitusta hakemassa. Mitä suurempi lainasumma niin sitä enemmän ja tiukempia ehtoja asetetaan. Kannattaa siis ottaa yhteyttä ja vaikka jättää maksuton lainahakemus koska se ei sinua vielä sido mihinkään.

 

Omalaina.fi:n luottotarjonta

Lainatuotteita on tarjolla laidasta laitaan aina 100 euron pikalainasta 15000 euron kulutusluottoihin.

Maksuaikaa voi ottaa 1-5 vuotta. Voit maksaa myös pienemmätkin lainat vuosien maksuajalla joten jos tällainen laina on sinulle tarpeellinen niin kannattaa vierailla Omalainan sivustolla.

Omalaina.fi

 

Omalaina.fi-palvelu tarjoaa vaihtoehdon, jossa palvelu etsii puolestasi sinulle sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen yli kymmenen yhteistyörahoittajan joukosta. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan mieluisimman lainatarjouksen hyväksyminen. Päätöksen lainan myöntämisestä saat heti ja rahat siirtyvät sinulle nopeimmillaan jo saman vuorokauden puolella.  Kaikki Omalainan yhteystyökumppanit ovat suomalaisia.

 

Miten luottoa haetaan?

Omalainaa on mahdollista hakea verkkohakemuksella. Ilmaiseksi tehtävä hakemus ei vielä sido sinua mihinkään, mutta se auttaa kartoittamaan mahdollisuuksiasi saada mahdollisimman edullinen laina kohtuullisilla lainaehdoilla. Hakemuksen täyttämiseen on hyvä varata jonkin verran aikaa, sillä voidakseen arvioida sinulle sopivan lainasumman sekä takaisinmaksuajan, hakemukseen tulee merkitä palkkatiedot sekä velat, joita sinulla on ennestään. Tämän tarkoitus on pystyä tarjoamaan sinulle maksukykyysi sopivaa luottoa.

 

Kuinka paljon lainaa Omalaina myöntää?

Lainapalvelu myöntää pienlainoja sekä suurimmillaan 20 000 euron suuruisia lainoja. Lainan takaisinmaksuaikaan voit vaikuttaa itse antamalla siitä ehdotuksen hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Laina-aikaa myönnetään pisimmillään jopa kymmenen vuotta.

 

Mihin tarkoitukseen luottoa voi hakea?

Omalainan myöntämää luottoa voit käyttää oman valintasi mukaan mihin tahansa – esimerkiksi kattamaan arjen yllättäviä kuluja tai suunnitellummista hankinnoista aiheutuvaa rahanmenoa. Vaihtoehtoja on monia: kodin suuremmat hankinnat, ulkomaanmatkat, vaateostokset tai yleiset elämisen kustannukset.

 

Kuka voi hakea luottoa?

Luottoa voi hakea palvelun kautta kuka tahansa täysi-ikäinen suomen kansalainen, jonka arvioidaan olevan kykenevä suoriutumaan luoton takaisinmaksusta tulojensa sekä varallisuutensa perusteella. Näitä tietoja kysytään hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Lainan ottaminen ei edellytä minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia, vaan maksukyky arvioidaan tulojen perusteella.

 

Onko Omalainan ottaminen turvallista?

Lainan hakeminen sekä nostaminen on aina turvallista. Sivustolla on käytössä suojattu yhteys, joten henkilötietosi eivät voi päätyä ulkopuolisten käsiin. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mikäli lainanvälityspalvelu arvioi sinun olevan tulojesi ja varallisuutesi perusteella kykenevä suoriutumaan luoton ottamisesta ja taloutesi tulee oletettavasti säilymään vakaana lainan takaisinmaksuajan, luoton ottaminen ei myöskään ole taloudellinen riski. Luotto on tarkoitettu otettavaksi niissä tilanteissa, joissa se voi auttaa selviytymään juuri sillä hetkellä ajankohtaisista suuremmista tai pienemmistä menoista. Omalaina on vastuullinen ratkaisu.

 

Yhteistiedot

LVS Brokers Oy

Pl 640

00101 Helsinki

asiakaspalvelu@omalaina.fi

Post by Toimitus